Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας Χάρακας μηδεν!
Σε καποια φαση περασε ενα στα Λεγρενα, πρεπει να επεσαν 14-15 τουφεκιες, πεφτανε και ταυτοχρονες οποτε μπορει και παραπάνω! Μιλαμε το πουλακι πρεπει να έπαθε κοκομπλοκο...τουλαχιστον εντος του οπτικου μου πεδίου δεν επεσε...
Επισης όποιος ψάχνετε για δουλεια...παρκαδορος στην διασταυρωση πριν τα Μεγαλα Πευκα ειναι καλη περιπτωση...

Ξεκίνησα με ψιλόβροχο αλλά ευτυχώς από τις εφτά και μετά έκοψε. Ξανά στο ίδιο μέρος, τα πουλιά λιγότερα. Χτύπησα ένα στο καρτέρι και άλλα δύο στο περπατητο στα χωράφια με τα κομμένα σπόρια.
View attachment 31962
Μπράβο Κώστα.
Επιμένεις εκεί στα ίδια μερη...
Νομίζω πως εκεί που πας πιάνει και ορτυκια.

Και εγώ κάτι ανάλογο κάνω αλλά σε κάμπο.
Σήμερα ήταν καλή μέρα πιστεύω αλλά η υπηρεσία μας έκοψε την βόλτα.
Ίσως το απόγευμα αν δεν ρίξει το νερό που λένε.
Πάντα στον κάμπο η αναζήτηση.
Την Παρασκευή που πήγα είχε κίνηση κι ας κόπηκαν τα ηλιόσπορα.
Κάτω από 10-12 πουλιά δεν συνάντησα μέρα.
Βέβαια από δω και πέρα θα αραιωσουν οι συναντήσεις.
Μέχρι τις 15-18/9 πιστεύω που θα μας χαιρετίσουν και τα τελευταία.

Περιμένοντας την ελπίδα, αγναντεύοντας τις αναμνήσεις!
Στο βάθος στο πέλαγος η κακοκαιρία που πλησιάζει!
View attachment 31957
Νικηφορε διάβηκε τίποτα από εκεί?
Από εδώ μεριά γιοκ..... Ενα συκολογο είδα χτες τυχαία...
Όσο για τον καιρό..... Αυτοι ειναι ικανοί να πουν ότι θα έχει μπουνατσα κ να πιασει 9bf..
Για την ώρα μικρή συννεφουλα με ηλιο...οχι ότι αργεί να πιασει......

Νικηφορε διάβηκε τίποτα από εκεί?
Από εδώ μεριά γιοκ..... Ενα συκολογο είδα χτες τυχαία...
Όσο για τον καιρό..... Αυτοι ειναι ικανοί να πουν ότι θα έχει μπουνατσα κ να πιασει 9bf..
Για την ώρα μικρή συννεφουλα με ηλιο...οχι ότι αργεί να πιασει......
Το απόλυτο 0! Ένα μεγάλο κοπάδι μελισουργούς γύρω στα 100 πουλιά έκοβε βόλτες στον ουρανό! Οταν χαμήλωσαν έκαναν εκοφαντικό θόρυβο από τα κροξύματά τους!

Καλησπέρα σε όλους από Ταίναρο ένα και μονο τρυγόνι και αυτό μεγάλο πουλί σήκωσα στο περπατητό που και αυτό σηκώθηκε πολύ μακριά μου ίσα που του γαργαλισα την ουρά.Γενικα στην ευρύτερη περιοχή πέσαν 5-6 τουφεκιες.
Συναδελφικα προς όλους πείτε στο περίπου την περιοχή που κυνηγάτε δεν είναι κανενα επτασφράγιστο μυστικό ούτε καμιά τρομερή μαρτυρία.Ισα ίσα που θα βοηθούσε όλους μας να σχηματίζουμε εικόνα σε σχέση με τον καιρό να καταλάβουμε καλύτερα τι κάνουν τα πουλιά.Ειναι προς όφελος όλων μας!

Status
Not open for further replies.
Back