Μπράβο κομάντο μου!Πρωινό με ενδιαφέρον σήμερα, είδα να μπαίνουν αρκετά τρυγονακια και σε κοπαδακια,τώρα το αποτέλεσμα 4 μου ήρθαν εντός βολής από τα οποία πήρα τα 3 και το 4 το λαβωσα και το αποτελείωσε ένας άλλος συνάδερφος.
.
Μπράβο κομάντο μου!Πρωινό με ενδιαφέρον σήμερα, είδα να μπαίνουν αρκετά τρυγονακια και σε κοπαδακια,τώρα το αποτέλεσμα 4 μου ήρθαν εντός βολής από τα οποία πήρα τα 3 και το 4 το λαβωσα και το αποτελείωσε ένας άλλος συνάδερφος.
.
Τα τελευταία χρόνια Νοεμβρη μας τιμουν!Είναι νωρίς για ορτύκια.
Μετά τις 15/9 θεωρώ σύμφωνα με αυτά που έχω δει.
ΑκριβωςΣήμερα ξεκίνησα για ορτυκια με το σκυλο, βγήκαμε καμια ώρα σε χερσα, αλλά ουτε μυρωδιά. Στη συνέχεια τράβηξα παραλιακα, κατά τις 8! Έπεσαν μερικές τουφεκιές και είδα μια τριαδουλα και ένα μοναχό, μπαρουτοκαπνισμενα......
Επίσης είδα κοπαδακια με τρυγονοσουρτες!
Τα τελευταία χρόνια Νοεμβρη μας τιμουν!
Εγω χρηστο 8 εφυγα λογω δουλειάς αλλά εως τότε δεν άκουγα και κατι ενδιαφέρον απο ντουφεκιές. Προφανώς πιο μετά φανήκαν...Πρωινό με ενδιαφέρον σήμερα, είδα να μπαίνουν αρκετά τρυγονακια και σε κοπαδακια,τώρα το αποτέλεσμα 4 μου ήρθαν εντός βολής από τα οποία πήρα τα 3 και το 4 το λαβωσα και το αποτελείωσε ένας άλλος συνάδερφος.
.
Ναι Πέτρο πιο μετά φάνηκαν, εγώ φαντάσου έκατσα μέχρι τις 09:30...Εγω χρηστο 8 εφυγα λογω δουλειάς αλλά εως τότε δεν άκουγα και κατι ενδιαφέρον απο ντουφεκιές. Προφανώς πιο μετά φανήκαν...