Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Πρωινό με ενδιαφέρον σήμερα, είδα να μπαίνουν αρκετά τρυγονακια και σε κοπαδακια,τώρα το αποτέλεσμα 4 μου ήρθαν εντός βολής από τα οποία πήρα τα 3 και το 4 το λαβωσα και το αποτελείωσε ένας άλλος συνάδερφος.
.
Μπράβο κομάντο μου!

Σήμερα ξεκίνησα για ορτυκια με το σκυλο, βγήκαμε καμια ώρα σε χερσα, αλλά ουτε μυρωδιά. Στη συνέχεια τράβηξα παραλιακα, κατά τις 8! Έπεσαν μερικές τουφεκιές και είδα μια τριαδουλα και ένα μοναχό, μπαρουτοκαπνισμενα......
Επίσης είδα κοπαδακια με τρυγονοσουρτες!
Είναι νωρίς για ορτύκια.
Μετά τις 15/9 θεωρώ σύμφωνα με αυτά που έχω δει.
Τα τελευταία χρόνια Νοεμβρη μας τιμουν!

Σήμερα ξεκίνησα για ορτυκια με το σκυλο, βγήκαμε καμια ώρα σε χερσα, αλλά ουτε μυρωδιά. Στη συνέχεια τράβηξα παραλιακα, κατά τις 8! Έπεσαν μερικές τουφεκιές και είδα μια τριαδουλα και ένα μοναχό, μπαρουτοκαπνισμενα......
Επίσης είδα κοπαδακια με τρυγονοσουρτες!

Τα τελευταία χρόνια Νοεμβρη μας τιμουν!
Ακριβως
Τελος οκτωμβρη με αρχες νοεμβρη

Πρωινό με ενδιαφέρον σήμερα, είδα να μπαίνουν αρκετά τρυγονακια και σε κοπαδακια,τώρα το αποτέλεσμα 4 μου ήρθαν εντός βολής από τα οποία πήρα τα 3 και το 4 το λαβωσα και το αποτελείωσε ένας άλλος συνάδερφος.
.
Εγω χρηστο 8 εφυγα λογω δουλειάς αλλά εως τότε δεν άκουγα και κατι ενδιαφέρον απο ντουφεκιές. Προφανώς πιο μετά φανήκαν...

Εγω χρηστο 8 εφυγα λογω δουλειάς αλλά εως τότε δεν άκουγα και κατι ενδιαφέρον απο ντουφεκιές. Προφανώς πιο μετά φανήκαν...
Ναι Πέτρο πιο μετά φάνηκαν, εγώ φαντάσου έκατσα μέχρι τις 09:30...

Σήμερα το απόγεμα είδα μόνο δύο και μάλιστα αρκετά μακριά μου, δηλ. στο απυρόβλητο... Τουλάχιστον είδα κάτι...
Αύριο λέω να πάω και το πρωί, έχω να πάω πρωινό μια εβδομάδα σχεδόν και με "τρώει" η περιέργεια...
Καλή σας νύκτα! Και όνειρα γλυκά, με πολλές εύστοχες τρυγονο-ντουφεκιές...!

Καλημέρα
Άφιξη στη Μάνη πριν λίγο από αύριο ξεκινάμε θα προσπαθήσω για όσο το δυνατόν καλύτερη ενημέρωση λόγο δυσκολίας σήματος!Για όσους γνωρίζουν το far west της Ελλάδας έχει προβλήματα σήματος αλλά εδώ που τα λέμε καλύτερα κιόλας!Καλή συνέχεια σε όλους και καλά βόλια!Ο καιρός των επόμενων ημερώνν είναι ιδανικός για πολλές περιοχές.Καλο ξημέρωμα σε όλους.

Αττική σήμερα ένα ζευγάρι φάνηκε που κάθισε σε ένα οργωμένο καμιά 60 μέτρα στα δεξιά μου. Πλησίασα όσο μπορούσα,αλλά σηκώθηκαν μακριά. Πρόλαβα μια τουφεκιά στο δεύτερο.Ειδα και μια τετράδα αγριοπερίστερα σε μεγάλο ύψος που δεν μας έκαναν το χατίρι.
Ωραίο το ξημέρωμα στο βουνό!

Status
Not open for further replies.
Back