Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εδώ πάνω σήμερα έχει αρκετό αέρα, ανατολικό αν δεν κάνω λάθος...
Χτες ο πατέρας μου είδε κάμποσα ντόπια στο σύνηθες μέρος με το νερό, δεν έδωσε κανένα ευκαιρία για τουφεκιά, το απόγευμα σε άλλο μέρος τίποτα απολύτως...

• Like
Reactions: jnp
Εγώ πάντως από σήμερα φοράω μπλούζα που γράφει AFRICA μπας και δούνε την ταμπέλα και κατέβουν για άραγμα. "Ω πα παιδιά φτάσαμε προσγειωθείτε και αράξτε, εδω θα μείνουμε".hit.

Αν δεν πιάσει να σου δώσω να βάλεις μια που γράφει "ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ"

Last edited:
Αν δεν πιάσει να σου δώσω να βάλεις μια που γράφει "ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ"
Ωραία ιδέα, μπροστά θα γράφω AFRICA και πίσω ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ώστε να πιάσουμε μεγαλύτερο κοινό.....

Last edited by a moderator:
Ουτε που το ειδαμε σημερα εδω στα κοντινα...
Σήμερα ήταν κακή μέρα πάλι αλλά η καλύτερη απο το Σάββατο που ανεβαίνω στο βουνό. Είδα γύρω στα 15 τρυγόνια. Έριξα σε ενα που μου βγήκε ξαφνικα ανάμεσα στα δέντρα και το πήρα. Αργότερα περασε ένα ζευγαρι αλλα ηταν ψηλά. Εριξα έναν ντουμπλε βέβαια και τα ενόχλησα. Τα υπόλοιπα περνούσαν μακρυα. Πολλοι κεφαλάδες πάλι και πολλοί τσικνιάδες το πρωί. Φερνουν τα πάντα εκτός απο τρυγόνια!! Κάποιος πρέπει να τα μάθει...

Ωραιος Βασιλη, επιφυλασσομαι για αυριο... .my man.

Μην σας βρει μπροστα του δεν ξερω αυριο... .sarcastic.

Mπα έχει καβαντζωθει καλά, έψαξα να τον βρω σήμερα αλλά τίποτα...χαχαχα

Άρι καλό θα ήταν να τον βρω μπροστά μου να τα πούμε επιτέλους και με τον Γιώργο.
Γιώργο το κινητό μου το έχεις. Πραγματικά μη διστάσεις...

Γεια σας και χαρά σας ω ρε τρυγονοσούρτες τε τσικνιάδες....
Μπαρ μπάρ για δείξε εκεί αύριο σε ψηλό λεβεντοπαιδο με πορτοκαλί πως τα βαρούν τα τορτορια...

Σιλι το κρατω αυτό το ....."αφουγκράζομαι"

Last edited by a moderator:
Σιλι το κρατω αυτό¨"αφουγκράζομαι"

K να ξερες σερ Πανουτσο απο που εκει βγει αυτο το "αφουγκραζομαι"... .ha ha ha.
Που του λεω θα παμε σε ενα μερος, θα κατσουμε ετσι κ ετσι, τα πουλια θα ερθουν απο κει, κτλ κτλ κ τον βλεπω ανεβασμενο σε μια πετρα σαν τον κωτσο να αγκανταντευει το μερος... Ωχ λεω θα πηδηξει....buy buy. Φιλαρακι τιο κανεις εκει? .asking.
Φιλε κανε λιγο ησυχια, ασε με λιγο, αφουγκραζομαι το μερος να δω που θα φτιαξω φυλαχτρα, μου λεει....buy buy..banana..yelling..sarcastic.

.off topic.... αλλά το κινητό σου ήταν σε συσκευή που επεστράφει ... ;)
Θα τα πούμε Bill, συνέχισε την καλή δουλειά ... :) Τυχερό είναι που θα τα ρίξει τα πουλιά. Το πλεονέκτημα κάτω στο χωριό είναι ότι εκμεταλλεύεστε και αυτά που σηκώνουν οι ορτυκάδες από τις δύο πλαγιές, γι'αυτό και βλέπεις κάποια ψηλωμένα.

Σιλι το κρατω αυτό¨"αφουγκράζομαι"
τον βλεπω ανεβασμενο σε μια πετρα σαν τον κωτσο να αγκανταντευει το μερος

Πανουτσοκουφαλίδη εσύ είπες στον δουλίτσα ότι είχα ανέβει στον βράχο προχθές και χάζευα τον ναό του Ποσειδώνα; :mad: .kkk. .love.

Status
Not open for further replies.
Back