Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μπράβο στο Βασίλη και στον Άρι που το ''μάτωσαν'' σε μια άσχημη μέρα τόσο εδώ όσο και στα υπόλοιπά μέρη όπως διαβάζω.
Το γύρισε σε ένα Πουνέντoγαρμπή σήμερα, εδώ στο νησί, και έβγαλε μια μουντή μέρα με έντονη ζέστη, άστα να πάνε...φυσικά μπάσιμο δεν είχε πάρα τον χθεσινό ξεκίνημα τους, που μας γέμισε ελπίδες για σήμερα. Ακόμα και οι μελισσουργοί που γυρνούσαν τις 2 προηγούμενες μέρες χαθήκανε κ' αυτοί.
Συνεχίζουμε ελπίζοντας...
Άρι απ' ότι βλέπω είσαι το άκρο αντίθετο από άποψη τύχης με το Βασίλη (DrV).sarcastic.

Last edited:
Τασο ειναι φυσεκαρα!! Ζεστη -κρυο-υγρασια δεν μασαει!! Και μαλακο για διασπορας και 36gr! Πιστευω οτι ειναι ημιδιασπορας καθως κοβει αρκετα μακρια..Tecna ειναι αυτη..στα χονδρα νουμερα 5-6-7 εχει s4..

Και 34gr ...;)

Τρυγόνια σήμερα δεν βρήκα στο μέρος που προχθες πήρα 2 απο τα τεσσερα που πέταξαν, αλλα απο αγριοπεριστερα υπήρχαν αρκετα σε πολύ μεγάλο ύψος όμως. Πέφταν απο δίαφορεσ κατευθύνσεις τουφεκιές και μετά τις 9 ανεμίζαν αρκετα κοπάδια . έριξα ένα ντουμπλέ σε χαμηλοπετούμενο κοπαδάκι και κράτησα ενα. φεύγοντας και 3 μονοτουφεκιές σε κοράκια μιας και μου σπάσαν τα νεύρα όση ωρα ήμουν καρτέρι. το πιτσούνι χορτάτο κάργα με φακές!

Ακούστηκαν μερικές τουφεκιές από το χωριό (Λεγραινά) το πρωί. Όταν πετάξει ΕΝΑ πουλί καταλαβαίνεις την πορεία του από τις 3άρες, αν απομακρύνεται ή αν κατεβαίνει προς το ακρωτήριο. Ειδικά σε μια περίπτωση μέτρησα 13 τουφεκιές, 4 τριάρες και μία μονή, στην άλλη 9, τρεις τριάρες ... :)

Παλι Βασιλιτσι σημερα ( ε ρε ερημο ξυλο που θελουμε... .hit.) αλλα δεν πεταγε τιποτα... Ασχημο συναισθημα να ξημερωνει κ να μην πεφτει ουτε μια τουφεκια σε ολο το ακρωτηρι με κυνηγους παντου...:( Αλλα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος, μια μεγαλη τρυγονα περασε ατουφεκιστη απο χιλια δυο ατομα κ ηρθε μαζι με τον αερα με χιλια επανω μου... .well done. Μιας κ ηθελα να απαντησω στο Βασιλη που μου την εκανε γυριστη με τη φωτο του .yelling. δεν του τη χαρισα κ το χουφτωσα... Πρεπει να ημουν ο μονος... .my man. Ωραιος Bασιλη, κ στα ταιρια του... Ααααααααυριο παλι....goodboy.

αφου ειπαμε ρε ποτε θα περασουν.... δινει βροχη εκεινη τη μερα κατω, θα εισαι αδειουχος??? .yelling..yelling. για να ξερω με ποιο αμαξι να κατεβω...

αφου ειπαμε ρε ποτε θα περασουν.... δινει βροχη εκεινη τη μερα κατω, θα εισαι αδειουχος??? .yelling..yelling. για να ξερω με ποιο αμαξι να κατεβω...
Καθε μερα τον αλλαζουν τον καιρο... .fiurius. Ελα εσυ κ αν δεν εχω αδεια θα δηλωσω αρρωστος....ha ha ha.

Αρι σε αυτή τη βραχονησιδα, το Βενετικο, είχα προσπαθήσει να κάνω συρτη βυθού στη δεξιά μεριά όπως φαίνεται στη φωτο. Είχα πάει από Φοινικουντα με πληροφορίες για χοντρα μαγιατικα. Έλα όμως που τότε δεν υπήρχαν βυθομετρα και οι υπολογισμοί ήταν στην τύχη σχεδόν. Ετσι κόλλησα κάτω με σαράντα μολύβια και είδα και έπαθα να την παρω επανω. Ψαρι φυσικά δεν έβγαλα αλλά γυρίζοντας πέτυχα τυχαία μια μεριά ανοιχτά από αμμουδιά και με οκτώ μόνο μολύβια πήρα ξεκουραστα δύο συναγριδες (1986).

host immagini

Πωπω σαν τον Johnny depp εισαι.. :D

Μια από τα ίδια και σημερα:(
Πιστεύω σε ένα πέρασμα από την πέμπτη που μας έρχετε έως την Κυριακή..
Είναι ιδανικός ο καιρός για εδώ..Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις,μπορεί και αύριο να κανει πέρασμα..

Ακρα του ταφου σιωπη στον Χαρακα σημερα, ακουγονταν ομως αρκετες τουφεκιες μεσα προς Λεγραινα.Πηγε κανεις απο κει;

Τις άκουσα και γω τις τουφεκιές από τα Λεγραινά και πέρασα μετά για βόλτα να μάθω κάνα ...κουτσομπολιό. Συνάντησα και έναν γνωστό από το σκοπευτήριο ο οποίος είχε πάρει ένα τρυγονάκι και είδε άλλα 4-5 από ότι μου είπε. Στις Πλάκες που ήμουν εγώ, δεν τουφέκισα. Καμιά 100στή μέτρα από μένα τουφέκισε ένας συνάδελφος και πρέπει να πήρε ένα. Σε μια μικρή βόλτα που έκανα με τα πόδια, σήκωσα ένα τρυγόνι αλλά δεν το τουφέκισα λόγο χαμηλής πτήσης. Συμπέρασμα, οι καλύτεροι έκαναν ένα.
Είχε πέρασμα από σούρτες στο χάραμα.

Χαλκιδική σε δύο διαφορετικά σημεία είδα δύο τρυγόνια μόνο....απελπισία σε έπιανε!!!
Και με άλλους που μίλησα από τίποτα μέχρι 1 - 2 πουλιά ο καλύτερος.

• Like
Reactions: jnp
Status
Not open for further replies.
Back