Καταλαβα.Θα τα αποψιλωσει ολα πριν φυγει!!!Αφού τα ανακάτωσε όλα τα τρυγόνια και τους επίσπευσε την μετανάστευση, κάθετε τώρα και ξεκοκαλίζει τα ζώα στο γυναικοχωρι. Γαμπρός να σου πετύχει...![]()
Ενω αν εισουν στο καρτερι με τις "βιτρινες" που φορας στα μουτρα,θα σε βλεπαν και τσουπ θα στριβαν για τον πατερα σου.Μετα εκεινος με την παλιομπενελι του ηξερε τι να κανει.goodboy.Στο μέρος που κάναμε τα τρυγόνια με το νερό, είδε κάμποσα ο πατέρας μου σήμερα το πρωί, δεν πέρασε κανένα βολικά από αυτόν τώρα και έτσι όπως μου περιέγραψε τις πορείες κάποιων περνούσαν μάλλον από εκεί που καθόμουν .buy buy..buy buy..buy buy.
Το απόγευμα σε άλλο μέρος τίποτα, σε πολύ μεγάλο ύψος περνούσαν μελισσοφάγοι...
Τυχεροί... Ηπιατε και παραλιακα τον καφέ σαςΤίποτα Γιάννη 0 ... ούτε που το είδαμε..
Ακριβώς πίσω μου είχαν κλαρώσει αρκετοί μελισσουργοί σήμερα...
2-3 κοπάδια απο αυτούς και τίποτα άλλο..
Από αύριο θα είμαι καθημερινά στο πόστο μου με σκοπό να ανταποδώσω την φωτογραφία! (ελπίζω να εννοείς εμένα για την αφιέρωση και να μην έγινα ρεζίλι .buy buy.)
Τασο ειναι φυσεκαρα!! Ζεστη -κρυο-υγρασια δεν μασαει!! Και μαλακο για διασπορας και 36gr! Πιστευω οτι ειναι ημιδιασπορας καθως κοβει αρκετα μακρια..Tecna ειναι αυτη..στα χονδρα νουμερα 5-6-7 εχει s4..Μπράβο Βασίλη !!με 36γρ διασποράς?
Το ρίχνω σε μπεκατσα με 3* ν8 Γιάννη ,όταν πάω με έναν φίλο..Και έχω πάρει και κοντινά αλλά και μακρινά πουλια..Ημιδιασπορας όπως πολύ σωστά το λες ..Λόγο βυσματωσης..Τασο ειναι φυσεκαρα!! Ζεστη -κρυο-υγρασια δεν μασαει!! Και μαλακο για διασπορας και 36gr! Πιστευω οτι ειναι ημιδιασπορας καθως κοβει αρκετα μακρια..Tecna ειναι αυτη..στα χονδρα νουμερα 5-6-7 εχει s4..