Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ωραιο ολοι οσοι πιασαν τις επαλξεις και ωραιοτεροι:Dοσοι το χουφτωσαν!!!
Τον "αποψιλωτει" του Εβρου δεν βλεπω και ανησυχω...

Στο μέρος που κάναμε τα τρυγόνια με το νερό, είδε κάμποσα ο πατέρας μου σήμερα το πρωί, δεν πέρασε κανένα βολικά από αυτόν τώρα και έτσι όπως μου περιέγραψε τις πορείες κάποιων περνούσαν μάλλον από εκεί που καθόμουν .buy buy..buy buy..buy buy.
Το απόγευμα σε άλλο μέρος τίποτα, σε πολύ μεγάλο ύψος περνούσαν μελισσοφάγοι...

Αφού τα ανακάτωσε όλα τα τρυγόνια και τους επίσπευσε την μετανάστευση, κάθετε τώρα και ξεκοκαλίζει τα ζώα στο γυναικοχωρι. Γαμπρός να σου πετύχει...:)
Καταλαβα.Θα τα αποψιλωσει ολα πριν φυγει!!!

Στο μέρος που κάναμε τα τρυγόνια με το νερό, είδε κάμποσα ο πατέρας μου σήμερα το πρωί, δεν πέρασε κανένα βολικά από αυτόν τώρα και έτσι όπως μου περιέγραψε τις πορείες κάποιων περνούσαν μάλλον από εκεί που καθόμουν .buy buy..buy buy..buy buy.
Το απόγευμα σε άλλο μέρος τίποτα, σε πολύ μεγάλο ύψος περνούσαν μελισσοφάγοι...
Ενω αν εισουν στο καρτερι με τις "βιτρινες" που φορας στα μουτρα,θα σε βλεπαν και τσουπ θα στριβαν για τον πατερα σου.Μετα εκεινος με την παλιομπενελι του ηξερε τι να κανει.goodboy.

Αγοράκια μην ανησυχείτε.Εδώ είμαι.Απο Τετάρτη και μετά λες και επεσε βόμβα.Εξαφανίστηκαν τελείως.Ειμαι εξω κάθε μέρα πριν το χαραμα μέχρι 10 η 11 και το απόγευμα απο 4 εως 7:30.Δεν κινειται τίποτα.Τουλάχιστον βρήκα κάποια πουλιά και εριξα μερικές ντουφεκιές.
Αυριο θα κάνω μια τελευταία εξόρμηση πρωινή και μετά μάζεμα λόγω αναχώρησης την Τρίτη.

Σημερα τιποτα δεν φανηκε παιδια..ούτε μια τουφεκιά δεν ακούστηκε γύρω..Ο καιρός λίγη συννεφιά με ζέστη και υγρασία..

• Like
Reactions: jnp
Τίποτα Γιάννη 0 ... ούτε που το είδαμε..
Ακριβώς πίσω μου είχαν κλαρώσει αρκετοί μελισσουργοί σήμερα...
2-3 κοπάδια απο αυτούς και τίποτα άλλο..

• Like
Reactions: jnp
Τίποτα Γιάννη 0 ... ούτε που το είδαμε..
Ακριβώς πίσω μου είχαν κλαρώσει αρκετοί μελισσουργοί σήμερα...
2-3 κοπάδια απο αυτούς και τίποτα άλλο..
Τυχεροί... Ηπιατε και παραλιακα τον καφέ σας
clear.png
clear.png
.

Ειδα 2-3 σημερα, κατι χαζοξεκιναει... Ενα μου βγηκε κ παροτι εκανε τα παντα για να μην το χουφτωσω δεν του εκανα τη χαρη... Ομορφη τρυγονα... :) Αλλο δεν μου βγηκε...
Η φωτο ειναι αφιερωμενη στο Βασιλη... .yelling.

Από αύριο θα είμαι καθημερινά στο πόστο μου με σκοπό να ανταποδώσω την φωτογραφία! (ελπίζω να εννοείς εμένα για την αφιέρωση και να μην έγινα ρεζίλι .buy buy.)

Σημερα το απολυτο τιποτα οπως ειπε και ο Πανουτσος αλλα εγω καταφερα να κρατησω την υποσχεση μου! Αφιερωμενη στον Αρι!!

Αν και εβαλα το ξυπνητηρι νωρις, καταφερα να σηκωθω στις 6μιση, οποτε ημουν στο καρτερι στις 7παρα 10. Δυστυχως δεν ειδα τιποτα, εκτος απο μελισουργους να γυροφερνουν. Και εναν ωραιο και μεγαλο λαγο, που σηκωθηκε απο τα ποδια μου, και εφυγε σφαιρα ευθεια καμμια 20αρια μετρα πριν στριψει σε ενα θαμνακι.

Παλι Βασιλιτσι σημερα ( ε ρε ερημο ξυλο που θελουμε... .hit.) αλλα δεν πεταγε τιποτα... Ασχημο συναισθημα να ξημερωνει κ να μην πεφτει ουτε μια τουφεκια σε ολο το ακρωτηρι με κυνηγους παντου...:( Αλλα επειδη ειμαι καλος ανθρωπος, μια μεγαλη τρυγονα περασε ατουφεκιστη απο χιλια δυο ατομα κ ηρθε μαζι με τον αερα με χιλια επανω μου... .well done. Μιας κ ηθελα να απαντησω στο Βασιλη που μου την εκανε γυριστη με τη φωτο του .yelling. δεν του τη χαρισα κ το χουφτωσα... Πρεπει να ημουν ο μονος... .my man. Ωραιος Bασιλη, κ στα ταιρια του... Ααααααααυριο παλι....goodboy.

Μπράβο Βασίλη !!με 36γρ διασποράς?
Τασο ειναι φυσεκαρα!! Ζεστη -κρυο-υγρασια δεν μασαει!! Και μαλακο για διασπορας και 36gr! Πιστευω οτι ειναι ημιδιασπορας καθως κοβει αρκετα μακρια..Tecna ειναι αυτη..στα χονδρα νουμερα 5-6-7 εχει s4..

Last edited:
Τασο ειναι φυσεκαρα!! Ζεστη -κρυο-υγρασια δεν μασαει!! Και μαλακο για διασπορας και 36gr! Πιστευω οτι ειναι ημιδιασπορας καθως κοβει αρκετα μακρια..Tecna ειναι αυτη..στα χονδρα νουμερα 5-6-7 εχει s4..
Το ρίχνω σε μπεκατσα με 3* ν8 Γιάννη ,όταν πάω με έναν φίλο..Και έχω πάρει και κοντινά αλλά και μακρινά πουλια..Ημιδιασπορας όπως πολύ σωστά το λες ..Λόγο βυσματωσης..

Status
Not open for further replies.
Back