Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Aπο Λαύριο μεριά τίποτα ιδιαίτερο παιδιά μόνο καποια αγριοπερίστερα << αρσενικα >> είδα να πυροβολουν συνάδερφοι χωρίς αποτέλεσμα , αρκετοί οι φίλοι με σκυλιά ,και σποραδικές ορτυκοντουφεκιές απο Λεγραινά ακούστηκαν. Εντός της εβδομάδας θα έχετε ανταπόκριση και απο Αχαία, Ηλεία.

Ρε μην μου κάνετε τέτοια και με αφήσετε χωρίς δουλειά. Έχω μείνει και απο αμάξι και με βλέπω παλι 4 η ωρα με το παπί στην παραλιακή και οτι ώρα φτάσω στο γραφείο..,......

Ρε μην μου κάνετε τέτοια και με αφήσετε χωρίς δουλειά. Έχω μείνει και απο αμάξι και με βλέπω παλι 4 η ωρα με το παπί στην παραλιακή και οτι ώρα φτάσω στο γραφείο..,......
και ενα σκυλακι πισω σε καφασι κ εισαι αρχοντας ...αυριο θα σφυριξει ο τοπος...
οποιος παει τυχερος θα ναι ..αλοιμονο απο μας τους ταλαιπορους κ σκληρα μεροκαματιαρηδες ..... ε αρη....

Εχω πληροφορία ότι σε περπατητο στη Μύκονο ένα άτομο έκανε σήμερα το πρωί οκτώ τρυγονια και τρία εχθές. Λέτε να περνάνε φέτος από τα κυκλαδονησια ?

Εχω πληροφορία ότι σε περπατητο στη Μύκονο ένα άτομο έκανε σήμερα το πρωί οκτώ τρυγονια και τρία εχθές. Λέτε να περνάνε φέτος από τα κυκλαδονησια ?
Ή απέραντη κωλοφαρδία ή ψέμα! Στη Σύρο που αποτελεί ίσως το καλύτερο πέρασμα του Αιγαίου έχουν φανεί πολύ λίγα!

Ναι Γιάννη περνάνε από εκεί γιατί έχει πιο χαμηλό ΦΠΑ .sarcastic. κάθε χρόνο τα ίδια.

Αυτή την στιγμή έριξε ένα ψευτοψιλοβροχο..Να δούμε τι μέρα θα είναι αύριο....

Τρίτη Τάσο!.yelling. Φαντάσου τώρα ότι έχω τον αδερφό μου με άδεια από τη δουλειά να πηγαίνει κάθε μέρα στο βουνό και να ξυπνάω εγώ να πάω στη δούλεια και να μου έχει έρθει μήνυμα φωτογραφίας με τις επιτυχίες του... Άντε να δουλέψω μετά εγώ.

Στο καρτέρι το πρωί δεν πέρασε τίποτα..Στο διπλανό χωριό έπεφταν τουφεκιες μονες κ διπλές αποφάσισα να πάω να δω με το που φτάνω ξεκινάω το περπατητο είδα συνολικά γύρω στα 10 πουλιά συν ένα κοπαδακι των 5..Δυστυχώς ήταν τουφεκισμενα(βρήκα φρέσκους κάλυκες) και ενώ τα έβλεπα που καθόντουσαν ήταν αδυνατο να πλησιαστουν..Δεν με βοήθησε κ το γεγονός ότι ήταν ανοιχτό το μέρος..Πάντως το ευχαριστήθηκα..Αύριο ίσως σταθώ πιο τυχερός..Επίσης αρκετά συκολογια..

Μολις γυρισα απο Βασιλιτσι... Αρκετος αερας κ κ με το χαραμα ψιλοβροχο... Μυρισε λιγο φθινοπωρο... :) Αν κ ημασταν μονοι μας οι γνωστοι μαλακες της τελευταιας στιγμης επρεπε ντε κ καλα να κατσουν διπλα μας... Επεσαν μερικα ψιλογαλλικα, βγηκε κ ενα τρυγονι ετοιμο να κατσει στην καννη μου, αλλα ειχα τον ηλιθιο διπλα κ το αφησα για λογους ασφαλειας ατουφεκιστο... Λιγα πουλακια βγηκαν, ολα μονα οχι κοπαδακια, αλλα ο αερας τα πεταγε σε ακυρα σημεια κ ηταν θεμα τυχης ποιος θα τουφεκισει... Εγω δεν ημουν τυχερος αλλα γυρισα ευτυχισμενος μιας κ ειδα καμια 20αρια πουλακια να καρφωνουν τις πλαγιες κ μου εφτιαξαν την διαθεση... Αρκετα συκοφαγια κ μελισσουργοι...
Αυριο παλι εκει θα ειμαστε(μια ζωη την εχουμε.well done. ) κ μακαρι να ειμαστε πιο τυχεροι... .my man.

Status
Not open for further replies.
Back