P
PANOUTSOS
αχαχαχαχαχα....
Αρη είναι φατσα μεγάλη και έχει γίνει και περιπατητής τρανός...
Αρη είναι φατσα μεγάλη και έχει γίνει και περιπατητής τρανός...
και ενα σκυλακι πισω σε καφασι κ εισαι αρχοντας ...αυριο θα σφυριξει ο τοπος...Ρε μην μου κάνετε τέτοια και με αφήσετε χωρίς δουλειά. Έχω μείνει και απο αμάξι και με βλέπω παλι 4 η ωρα με το παπί στην παραλιακή και οτι ώρα φτάσω στο γραφείο..,......
Ή απέραντη κωλοφαρδία ή ψέμα! Στη Σύρο που αποτελεί ίσως το καλύτερο πέρασμα του Αιγαίου έχουν φανεί πολύ λίγα!Εχω πληροφορία ότι σε περπατητο στη Μύκονο ένα άτομο έκανε σήμερα το πρωί οκτώ τρυγονια και τρία εχθές. Λέτε να περνάνε φέτος από τα κυκλαδονησια ?
Ναι Γιάννη περνάνε από εκεί γιατί έχει πιο χαμηλό ΦΠΑΕχω πληροφορία ότι σε περπατητο στη Μύκονο ένα άτομο έκανε σήμερα το πρωί οκτώ τρυγονια και τρία εχθές. Λέτε να περνάνε φέτος από τα κυκλαδονησια ?
Μεγαλα και δυνατα πουλια!!!!!Τι μου θυμησες!!!!http://www.ihunt.gr/content/antapokrisi-perasmaton-perasan-savvato-trygonia
Εκτός τόπου και χρόνου...έλεος!
Αυτή την στιγμή έριξε ένα ψευτοψιλοβροχο..Να δούμε τι μέρα θα είναι αύριο....
Τάσο Τρίτη θα είναι αύριο 8 Σεπτεμβρίου..Αυτή την στιγμή έριξε ένα ψευτοψιλοβροχο..Να δούμε τι μέρα θα είναι αύριο....
Ακριβώς Τάσο, ποτέ δεν ξέρεις.Αυτό φοβαμε ότι πάλι θα ξημερώσει μια συνηθισμενη τριτη...
Ποτέ δεν ξέρεις όμως..
Εμένα, το δικό μουΜεγαλα και δυνατα πουλια!!!!!Τι μου θυμησες!!!!![]()
Εμένα, το δικό μου.ghe..ghe..ban.