Σήμερα Λεγραινά πιο πολύ κόσμο και από την Κυριακή! Και δεν υπερβάλλω. Οι τουφεκιές ξεκίνησαν νύχτα και η τριάρα έφυγε σύννεφο. Τελικά δεν είχε τίποτα. Ακούω έναν ντουμπλέ σε κάποια φάση και βλέπω να βγαίνει ένα τρυγονάκι γύρω στα 35 μέτρα ανάμεσα στα δέντρα. Λέω ας του ρίξω αν και είχα Lambro διασποράς. Αν και ήταν τραβέρσα έφαγε όλη την τουφεκιά και μπάταρε. Το βρήκα ζωντανό με εσωτερική αιμορραγία και μέχρι να επιστρέψω στο καρτέρι είχε πεθάνει. Αργότερα είδα και ένα δεύτερο το οποίο πέρασε στα 150 μέτρα. Πριν φύγω για το αμάξι και ενώ ήμουν μόνος στο καρτέρι ακούω έναν ντουμπλέ και βγαίνει άλλο ένα ψηλά. Είδα ότι ερχόταν προς εμένα αλλά είχα δέντρα μπροστά μου και δεν το καλοέβλεπα. Δυο παιδιά που ήταν στο αμάξι μου φωνάζουν πάνω σου και τότε το βλέπω να βγαίνει ψηλά και να ανοίγεται, σημαδεύω και μπαίνει στον ήλιο! Χωρίς να το βλέπω απλά ακολουθώ την πορεία του και τραβάω την σκανδάλη! Το πέτυχα και μπατάρει! Η δεύτερη ήταν εύκολη τουφεκιά. Αφού άκουσα τα μπράβο των συναδέλφων (κατάλαβαν ότι το πέτυχα στα τυφλά!) πήγα και μάζεψα μια δεκαοχτούρα. Στεναχωρήθηκα λίγο αλλά πραγματικά δεν μπορούσα να το ξέρω ότι δεν ήταν τρυγόνι. Αύριο πάλι!

Υ.Σ. Όπως βλέπεται το πουλί είναι φετινό! Μάτωσα και την fabarm στην κυριολεξία!

Υ.Σ. Όπως βλέπεται το πουλί είναι φετινό! Μάτωσα και την fabarm στην κυριολεξία!