A
AltairLusso
Αγία Βαρβάρα μέχρι της 7¨30 ... zero
Χάρακας 8¨00 με 9¨00 ... zero
Αγία Βαρβάρα μέχρι της 7¨30 ... zero
Τρυγονια δεν έχω ακούσει να περνάνε από εκεί.Καλησπέρα μάγκες. Στο fb σήμερα είδα ότι είχε πέρασμα από Τρίπολη. Ξέρει κανείς τίποτα?
Ωραίο βίντεο όπως και τα υπόλοιπα που έχεις φτιάξει! Συνέχισε έτσι σε παρακαλώ. Ο vebarbar7 είμαι εγώ...
Το δικο μου ειναι Jabo!!!Φιλαράκι έχουμε το ίδιο σκαμπό . Ο κόσμος του σπιτιού, 4.5€...χαχαχα
Τα σπάει video. Σε μερικές περιπτώσεις αναρωτιέσαι που διάολο πάνε τα σκάγια.
Λιγο το σκουριασμα την 6μηνη αποχη λιγο η εξαψη της πρωτης μερας και οι πρωτες τουφεκιες χρειαζονται διορθωση.Οταν εστρωσα καλα εγω και "κεντροτουφεκουσα" με πουλησε η αναμονη της καμερας.Τα καλυτερα δεν τα εγαψαΠολύ ωραίο βίντεο..Όντως Γιώργο είναι κάποιες πρώτες τουφεκιές ταμάμ η προσκόπευση αλλά πέφτει με την δεύτερη..
Υ.Γ: Αυτά τα μυγάκια κοντά στην κάμερα σου κόβουν το αίμα..Νομίζεις οτι είναι τρυγόνια
Γεια σου Βασιλη ευχαριστω!!Ωραίο βίντεο όπως και τα υπόλοιπα που έχεις φτιάξει! Συνέχισε έτσι σε παρακαλώ. Ο vebarbar7 είμαι εγώ...
Αν την προλάβεις την δεύτερη...Πολυ ωραιος Δημητρη κ ωραιες τουφεκιες... Μπραβο, μας εφτιαξες...
Ειναι αυτο το περιεργο βουτηγμα που κανουν τα παλιοποιυλα πολλες φορες ενα τσικ πριν πατησεις τη σκανδαλη κ η τουφεκια μενει οριακα πιο ψηλα τους... Γι αυτο ειναι κ η δευτερη ομως...![]()
Παιδάκια αυριο θα χει πουλια..βγείτε όσοι μπορείτε..