Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Αγία Βαρβάρα μέχρι της 7¨30 ... zero
Χάρακας 8¨00 με 9¨00 ... zero

Καλά ρε Γιώργο, όπου πήγαινες έπινες και από μια coca-cola; .sarcastic.
images

5 πουλακια ειδα σημερα αλλα δεν μας εκαναν την χαρη...μας επνιξε και η σκονη...σαχαρα γιναμε...σταθερα στους 40 βαθμους

Φιλαράκι έχουμε το ίδιο σκαμπό . Ο κόσμος του σπιτιού, 4.5€...χαχαχα
Τα σπάει video. Σε μερικές περιπτώσεις αναρωτιέσαι που διάολο πάνε τα σκάγια.
Το δικο μου ειναι Jabo!!!

Πολύ ωραίο βίντεο..Όντως Γιώργο είναι κάποιες πρώτες τουφεκιές ταμάμ η προσκόπευση αλλά πέφτει με την δεύτερη..

Υ.Γ: Αυτά τα μυγάκια κοντά στην κάμερα σου κόβουν το αίμα..Νομίζεις οτι είναι τρυγόνια
Λιγο το σκουριασμα την 6μηνη αποχη λιγο η εξαψη της πρωτης μερας και οι πρωτες τουφεκιες χρειαζονται διορθωση.Οταν εστρωσα καλα εγω και "κεντροτουφεκουσα" με πουλησε η αναμονη της καμερας.Τα καλυτερα δεν τα εγαψα:(
Αυτα τα μυγακια που λες ειναι τα καλοταισμενα.eat. μας κουνουπια!!!!

Σημερα εκατσα για τρυγονια ειδα ενα κοπαδι 6/7.αλλα μακρια μου. και μου περασαν παπια μικρα και μπεκατσινια καιροσ βροχεροσ άρχισαν σιγα σιγα η μετακίνησησ

Πολυ ωραιος Δημητρη κ ωραιες τουφεκιες... Μπραβο, μας εφτιαξες....shake hands.
Ειναι αυτο το περιεργο βουτηγμα που κανουν τα παλιοποιυλα πολλες φορες ενα τσικ πριν πατησεις τη σκανδαλη κ η τουφεκια μενει οριακα πιο ψηλα τους... Γι αυτο ειναι κ η δευτερη ομως... ;)

Πολυ ωραιος Δημητρη κ ωραιες τουφεκιες... Μπραβο, μας εφτιαξες....shake hands.
Ειναι αυτο το περιεργο βουτηγμα που κανουν τα παλιοποιυλα πολλες φορες ενα τσικ πριν πατησεις τη σκανδαλη κ η τουφεκια μενει οριακα πιο ψηλα τους... Γι αυτο ειναι κ η δευτερη ομως... ;)
Αν την προλάβεις την δεύτερη...

Status
Not open for further replies.
Back