Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σημερα ησυχια στον Χαρακα πηγαινοντας για το καρτερι μου σηκωσα και πηρα ενα ορτυκι. Στο τελος οταν εφευγα επεσε γελιο, ακουω σπαρακτικες φωνες επανω σου απο το απεναντι καρτερι γυριζω βλεπω 5 περιστεροειδη να ερχονται προς τα μενα σηκωνω και οριακα πριν τραβηξω διαπιστωνω πως ειναι δεκαοχτουρες οι οποιες μετα καθησαν οι δυο απο αυτες στο κυπαρισσι διπλα μου οι υπολοιπες πηγαν κατω και υστερα απο τουφεκιδι επεστρεψαν αθικτες .yelling.

Σημερα ησυχια στον Χαρακα πηγαινοντας για το καρτερι μου σηκωσα και πηρα ενα ορτυκι. Στο τελος οταν εφευγα επεσε γελιο, ακουω σπαρακτικες φωνες επανω σου απο το απεναντι καρτερι γυριζω βλεπω 5 περιστεροειδη να ερχονται προς τα μενα σηκωνω και οριακα πριν τραβηξω διαπιστωνω πως ειναι δεκαοχτουρες οι οποιες μετα καθησαν οι δυο απο αυτες στο κυπαρισσι διπλα μου οι υπολοιπες πηγαν κατω και υστερα απο τουφεκιδι επεστρεψαν αθικτες .yelling.
Τις είδα, άκουσα και τις φωνές, ήμουν καμιά 300 μέτρα από εσάς και είχε ασπρίσει ο τόπος. .sarcastic.

Δημητρη απλα τέλειο. Συνέχισε να μας φτιαχνεις.
* Ποια ειναι η κάμερα;
Καλησπερα Γιαννη!!Η καμερα ειναι τυπου γυαλια(eyecam η καπως ετσι).Ειναι φθηνιαρικη no name και την ειχα παρει απο το ebay κατω απο 50αρικο.Δεν ειναι σαν τις περισσοτερες που ειναι ευριγωνιες(170) και "πιανει" τα πουλια σε μεγαλες αποστασεις.Με την πρωτη ψιχαλα που εφαγε εκαψε το μικροφωνο και τωρα δεν εχει ηχο.Εψαξα καποια στιγμη να την ξαναβρω αλλα δεν...Καποια στιγμη που θα μπορουμε να ξανακανουμε αγορες απο ebay ακι την ξαναβρω θα ενημερωσω

Oυτε που το ειδαμε και σημερα. Δευτερος λαγος που σηκωνεται απο τα ποδια μου
Σήμερα απο Πυργο μερια εαν και όλα εδειχναν με τα σημάδια του καιρου και την ημερομηνια ότι κάτι θα γίνει ,το πρωί στο ξεκούρνιασμα ακούστηκαν μαζεμενες ντουφεκιες . και αμεσως μετα φανηκαν 2 ζευγάρια τα οποια αν και τα ντουφεκισαν κοντινοι συνάδερφοι δεν τα καρπωθηκαν, αμέσως μετα ενα κοπαδακι με 5 περασε μακρυα και αθικτο.Συκοφαγοι αρκετοι στις συκιές εκοβαν βόλτες . 2 κοτσυφια καρπώθηκα τελικα αφου δεν έριξα σε τρυγονι και κατέβασα και ενα κοράκι. 9 η ωρα ο κυνηγότοπος ειχε αδειάσει και αμέσως μετα καφε και κοτόπιτα στον φούρνο εξαρχο να γλυκάνουμε τον πόνο μας.

Στο FB γίνεται λόγος για πολλά πουλιά στη Θεσσαλία , Τρίκαλα και Καρδίτσα καθώς και στη νότια Κέρκυρα και Παξούς... Άλλος στον Εύηνο βάρεσε 20 (!), στην Τρίπολη 10 και άλλοι στις ίδιες περιοχές ούτε που τα είδαν , ούτε και τουφεκιές άκουγαν ,...
Στους Παξούς κάηκαν και στους Αντίπαξους δεν ειχε πούπουλο...
Στα κλασικά μέρη Στροφιλιά, Μάνη νησιά Αιγαίου κλπ πολυ ψόφια πράγματα ...
Τοπιάρικα , περασματιάρικα, ψευτιάρικα, Άντε να βγάλεις άκρη....sarcastic.

όπως είπε και ο Βίκτωρας εδω δεν πέταξε τίποτα σημερα! Προσωπική άποψη οτι λογω καιρου πουλια δεν θα είχε πουθενά! Εκτός κατι πουλια σποραδικά και σε μεμονωμένες περιοχές..για κανονικό μπάσιμο ούτε λογος... Απο Σάββατο βραδυ οι ανεμοι γυρίζουν βοριάδες,αρα πιστευω Κυριακή κατι θα εχει όπως και Δευτέρα...

Oυτε που το ειδαμε και σημερα. Δευτερος λαγος που σηκωνεται απο τα ποδια μου
Βικτωρα 16 που ανοίγει ο λαγός κάνε μια βόλτα σε κεινο το μέρος,ποτε δεν ξερεις! Εγω παντως ηδη εχω κανονίσει με τον μπαρμα,που μου λεει οτι σηκώνει πόλλους λαγούς στα εκπαιδευτικά και φαίνεται να ειναι καλη χρονια!!

Καλησπέρα. Σήμερα εδώ Κέρκυρα κάτι πέρασε.
Άλλος λέει πολλά πουλιά, άλλος λίγα, άλλοι λένε ψηλωμενα, άλλοι χαμηλά, μπαχαλο όπως καταλαβαίνετε, το σίγουρο είναι ότι πέρασαν.
Γιαννη πηγενε αν μπορείς αύριο όλο κ κάτι μπορεί να φανεί..Μην πάρεις όμως πάλι την 16αρα...my man..my man..my man.

Χθες και σήμερα ριλαξ.
Στο FB γίνεται λόγος για πολλά πουλιά στη Θεσσαλία , Τρίκαλα και Καρδίτσα καθώς και στη νότια Κέρκυρα και Παξούς... Άλλος στον Εύηνο βάρεσε 20 (!), στην Τρίπολη 10 και άλλοι στις ίδιες περιοχές ούτε που τα είδαν , ούτε και τουφεκιές άκουγαν ,...
Στους Παξούς κάηκαν και στους Αντίπαξους δεν ειχε πούπουλο...
Στα κλασικά μέρη Στροφιλιά, Μάνη νησιά Αιγαίου κλπ πολυ ψόφια πράγματα ...
Τοπιάρικα , περασματιάρικα, ψευτιάρικα, Άντε να βγάλεις άκρη....sarcastic.
Από παραμύθια στο fb και γενικά στο διαδικτυο όσα θες.
Κάπου διάβασα ότι στους παιδικούς σταθμούς θα διαβάζουν στα παιδάκια
σελίδες από κυνηγούς του διαδικτύου.

Γιαννη πηγενε αν μπορείς αύριο όλο κ κάτι μπορεί να φανεί..Μην πάρεις όμως πάλι την 16αρα...my man..my man..my man.
Καλησπέρα Τάσο. Δεν μπορώ να παω φιλε Τάσο λόγω δουλειάς :mad:
Αλλά Τάσο μου καλύτερα για σενα, γιατί αν πάω δε θα φτάσει τίποτα Κεφαλλονιά .sarcastic.
(Μη γελας, σε βλεπω.big smile.)
Πήγαινε και για μένα φίλε, αύριο είναι ύποπτη μέρα, άσε που προβλεπω αύριο εδώ πολλές ωραίες φώτο.

Status
Not open for further replies.
Back