Γεια σας και απο μενα,αυριο στις επαλξεις για περασματα...
Το ΄χω ταμα καθε χρονο να βρισκομαι σε συγκεκριμενο μερος,παραλιακα του νομου Ξανθης ψαχνοντας για τρυγονια!!!
Εράσμιο;
Γεια σας και απο μενα,αυριο στις επαλξεις για περασματα...
Το ΄χω ταμα καθε χρονο να βρισκομαι σε συγκεκριμενο μερος,παραλιακα του νομου Ξανθης ψαχνοντας για τρυγονια!!!
Ακριβως φιλε Χρηστο,Ερασμιο και Μαγγανα,στο ψαξιμο μεχρι να βρω τα πουλια!Εράσμιο;
Ακριβως φιλε Χρηστο,Ερασμιο και Μαγγανα,στο ψαξιμο μεχρι να βρω τα πουλια!
Θα εισαι κατα κει να βρεθουμε,να γνωριστουμε και να ανταλλαξουμε πληροφοριες?
Οκ φιλε Χρηστο,καλο σαββατοκυριακο να εχεις!Δυστυχώς όχι Βαγγέλη. Δεν πάω εκεί. Θα πάω για ορτύκια. Τα τρυγόνια δεν τα κυνηγάω. Μόνο φέτος ασχολήθηκα λίγο τις πρώτες ημέρες...
Αμαν με αυτά τα ορτυκια..Δυστυχώς όχι Βαγγέλη. Δεν πάω εκεί. Θα πάω για ορτύκια. Τα τρυγόνια δεν τα κυνηγάω. Μόνο φέτος ασχολήθηκα λίγο τις πρώτες ημέρες...
Οκ φιλε Χρηστο,καλο σαββατοκυριακο να εχεις!
Αμαν με αυτά τα ορτυκια..
Τώρα θα μου πεις κ εγώ που κυνηγάω τρυγόνια τι κάνω?Το απόλυτο μηδέν..Εν ολίγοις τα κέρατα μες τα μάτια μου κάνω ...buy buy..buy buy.
Moυ κανει εντυπωση πως τα πουλια που περασαν χθες απο Κερκυρα και Παξους και τα επιβεβαιωσα και εγω σε συνομιλια με τον κολλητο μου στον κυνηγι, δεν εμφανιστικαν πουθενα νοτιοτερα σημερα. Κατευθειαν Αφρικη τραβηξαν απο κει?
Moυ κανει εντυπωση πως τα πουλια που περασαν χθες απο Κερκυρα και Παξους και τα επιβεβαιωσα και εγω σε συνομιλια με τον κολλητο μου στον κυνηγι, δεν εμφανιστικαν πουθενα νοτιοτερα σημερα. Κατευθειαν Αφρικη τραβηξαν απο κει?
Το ξερουν αυτα το δρομο τους Γιαννη, ενας θεος ξερει απο που περασαν κ εξαφανιστηκαν...Μπορει και να έκαναν στάση στα Στροφαδια ή στα κορφοβουνια της Κρήτης για λίγες ώρες το βράδυ και ξημερώματα πέρασαν τη Μεσόγειο.
Τι κύριος Μάνο αυτός είναι φονιάς, έπρεπε να του ρίξεις κανένα κασμητικο επίθετο το χρειαζοτανε.Χαιρετώ την παρέα! Σας ευχαριστώ όλους για τα μπράβο. Όπως βλέπετε ήταν ενα μικρό τρυγονάκι το οποίο πετάχτηκε από κάτι δέντρα παραδίπλα μου πέρασε από έναν κύριο που έχει πάρα πολύ καλό καρτέρι, του έριξε 2 ντουφεκιές με το όπλο προς τα μένα εγώ αν και φορούσα γυαλιά, πορτοκαλί καπέλο κλπ έσκυψα και καλύφθηκα με τα χέρια μου διότι προφανώς ο κύριος δεν με είχε από τις 5:30 που την είχα στήσει. Τέλος πάντων δεν πειράζει, το τρυγονάκι μετά τις 2 αυτές τουφεκιές συνέχισε προς τα μένα σύριζα με το έδαφος με πορεία τραβέρσα και ελαφρυά προς τα εμένα, του έριξα στα 10 μέτρα, σχεδόν μπηχτή η πρώτη, αστόχησα, μετά την τουφεκια έστρωσε κάπως και το πήρα με τη δεύτερη! Αύριο δεν ξέρω αν θα πάω πάντως θεωρώ ότι μέχρι τις 16 θα γίνει ένα καλό μπάσιμο από τα λεγραινά και ελπίζω να μην θρηνήσουμε θύματα.
Να υποθεσω τους μελισσοφαγους...εδω αν και απαγορευονται μολις κανουν περασμα ειναι σαν να βρισκεσε σε πεδιο μαχης...Μπιλ ποια λέτε νερουπια??
Καλησπέρα από το νησί, έστω και καθυστερημένα! Σας δίνω την εικόνα όλες αυτές τις μέρες. Πέμπτη 3-9 είδα 5 τρυγόνια , πολλούς κεφαλάδες και λίγους συκοφάγους.Παρασκευή 4-9 είδα μακρυά κοντά 9 τρυγόνια αμέτρητους μελισσούργους λίγους τσαλαπετεινούς και αρκετούς συκοφάγους. Σάββατο 5-9 είδα 4 τρυγόνια και που που κανένα ορτύκι. Κυριακή 6-9 είδα 2 τρυγόνια. Δευτέρα 7-9 είδα 2 τρυγόνια πάλι! Τρίτη 8-9 ειδα 5 τρυγόνια πάντα μακρυά ή κοντά για να καταλαβαίτε το οπτικό μου πεδίο είναι περίπου 500 μέτρα. ¨Όλες οι παραπάνω μέρες η ζέστη ήταν αφόρητη όπως παντού. Την Τετάρτη 9-9 άλλαξε ο καιρός και περιμένα την μεγάλη κατεβασιά την οποία δεν ειδαμε. Αν και είμασταν όλοι φορτωμένοι πυρομαχικά, νερά κλπ. Την Πέμπτη 10-9 σαφώς συγκρατημένοι μια από τα ίδια μέχρι τις 7 η ώρα ντοφεκιά πουθενά και για μισή ώρα μετά από το πουθενά είδα μακρυά και κοντά 11 τρυγόνια από καποιους περπατητές μαζί και με τον εαυτό μου στον χώρο που ελέγχω. 11-9 Νοτιάς και ζέστη! Κόλαγες από το βράδυ. Έκληξη που είδα 2 τρυγόνια! Σήμερα, 12-9 είδα μακριά ή κοντά 5 τρυγόνια. Άλλη μια μέρα υποσχομενη αποδείχθηκες μούφα! Αύριο το τελευτίο χαρτί και ο τελικός απολογισμός αργά το βράδυ που θα γυρίσω.