Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Τρώνε και απ'αυτό;
Ναι φίλε μου έχω χτυπήσει τρυγόνια μέσα σε αλωνισμενη ελαιοκράμβη και έχω βρει και στο καθάρισμα τους που είχαν φαγωμενη
Ε τοτε γενησανε ρε τα πρασινα κανονισε θα εχω και το black lamb
Πρέπει ρε Τόλη δεν ξέρω σίγουρα γιατί εκεί που είχα βρει τις φωλιές τον Μάρτη ξανά πλημμύρισε το μέρος και ίσως χαλασαν η φωλιές από τον όγκο του νερού πάντως τα πουλιά εμειναν εδώ...

Πριν 4-5 μέρες έφερα ένα πράσινο στα 30μ περίπου σαν χαζός ήρθε
Μείνανε πουλιά στην περιοχή ακόμα νερά έχουν τα χωράφια....
Τέλη μέσα και γω για τα τρυγόνια , εγώ θα σας κάνω τα καφεδάκια παγωμένα παγωμένα , και για τους μερακλήδες ποντιακή μπύρα παγωμένη ( αριάνι ) και περεκ . .sarcastic. Για τα παπιά το χειμώνα θα έχω ζεστό τραχανά με λίγο καυτερό μεσα , ;)

Τέλη μέσα και γω για τα τρυγόνια , εγώ θα σας κάνω τα καφεδάκια παγωμένα παγωμένα , και για τους μερακλήδες ποντιακή μπύρα παγωμένη ( αριάνι ) και περεκ . .sarcastic.
Χαχα ωραίος να ανοίξει το μάτι με λίγο καφέ γιατί θα τουφεκαμε οπ να ναι .vert funny.

Μην μας μπριζώνετε από τώρα ρε παιδιά και έχουμε μέρες μπροστά μας.. :(
View attachment 13460
Και μια φωτογραφία από τη περσινή εναρξη.
Εσυ τα ζεματισες φιλε περσυ τρυγωνια φασσες τωρα σε μπριζωνουμε??? Το τσοκακι τι ειναι

Πολύ πονηρό μέρος.congrats..
Γενικά πέρσι η περιοχή δεν είχε πουλιά Κώστα.Μονο στο συγκεκριμένο μέρος υπήρχαν κάποια και τα ήξεραν οι περισσότεροι ντόπιοι.Τελικά πιάσαμε καλά το ηλιόσπορο και ρίξαμε τις τουφεκιές μας.

Εσυ τα ζεματισες φιλε περσυ τρυγωνια φασσες τωρα σε μπριζωνουμε??? Το τσοκακι τι ειναι
Κάτι κάναμε και εμείς φίλε..:)
Το τσοκ είναι το Brain tm και όλη τη περσινή χρονιά που το κυνήγησα έμεινα πολύ ευχαριστημένος με τη m2.

Ναι Τόλη tight medium.Ουσιαστικα είναι κάτι ανάμεσα σε 2 και 3 άστρα.
Λουκουμι ενα τετιο θελω και ενα lm σε benelli και ειμαι κομπλε ειδηκα το light mod το ειχα σε briley μεταχειρο το δουλεψα 20 μερες μετα ηρθε αυτος που μου το πουλησε και λεει φιλε σε παρακαλω να σου δωσω τα διπλα πισω να το παρω γτ τωρα που δε το εχω καταλαβα τι κανει σοφα λογια και ξερεις ε το συγκεκριμενο κιωλας οχι καινουριο ιδια μαρκα

Σήμερα καθώς ανέβηκα Αμαλιάδα για κάποιες υποχρεώσεις, συναντήθεικα με ένα υπάλληλο του δασαρχείου κ μιλήσαμε λίγο για τα απριλιάτικα περάσματα.
Μου είπε πως σαφέστατα η λαθροθηρία των απριλιάτικων φέτος μειώθηκε κατά το ήμισυ λόγω των απαγορεύσεων περιορισμού μετακίνησης και αυτό βοήθεισε σίγουρα τη λαθροθηρία......φυσικά το ερωτημά μου προς αυτόν ήταν ΑΝ ΌΝΤΩΣ παρατηρήθηκε μεγάλη διέλευση τρυγονιών τν Απρίλιο στην Ηλεία...μου απάντησε χαμογελόντας.... πως αν αυτά τα πουλιά που πέρασαν φέτος εδώ κάτω έμειναν για φωλεωποίηση, έστω κ το 40%, τότε σίγουρα θα μιλάμε για μια καλή έναρξη τν αύγουστο.....
Το σίγουρο είναι πως από περιπολείες του στο νομό, συναντά κάποια ζευγάρια οικανοποιητικά σε αριθμό κατά τόπους του νομού!!!
Μακάρι να είναι έτσι όπως μου τα είπε!!! .pray to God....εξάλλου θα φανεί το πράγμα από τα μισά του άλλου του μήνα.....my man.:cool:

Σημερα πρωτη φορα ειδα ολοκληρη ερωτοτροπια τρυγωνιου με γουργουριτο κυκλικες πτησεις του αρσενικου μετα ηρθε και η θυλικια και ολοκληρωθηκε το ζευγαρωμα αντε παντα τετια τα σταρια ειναι ετοιμα για θερισμα οποτε κατι θα γινει

Status
Not open for further replies.
Back