Ωραια δεσαμε....Το τριγωνο του κλαμπανισματοςΕγώ,εσύ κ ο πουτσούλας.....![]()
![]()
Άκου το τρίγωνο του κλαμπανισματος.......Ωραια δεσαμε....Το τριγωνο του κλαμπανισματος![]()
Σειρα ειπαμε να λεμε την αληθεια!!Άκου το τρίγωνο του κλαμπανισματος.......![]()
Πάνε και γρήγορα τα άτιμα τα τρυγονακια!!!!Σειρα ειπαμε να λεμε την αληθεια!!
Το δικο σου οπλο δεν σκοτωνει...
Και 2 αριστεροχειρες με λαθος κοντακια.
Το Τριο Κλαμπανιερος και λιγα λεω![]()
Εγώ πάντος τα τουφεκάωΠάνε και γρήγορα τα άτιμα τα τρυγονακια!!!!![]()
Έπρεπε να τα αρχίσω από μένα, αλλά μπήκαν καλύτερα σε σένα. Ε, έπρεπε να γυμνάσεις λίγο και τη μέση σου!Εγώ τα τουφεκάω
στρίβωντας το κορμί μου σχεδόν 180 μοίρες ΚΑΙ με δισκοκοίλη αφού πόναγα....
Για θυμήσου......![]()
B&P ή rottweil?
B&P ή rottweil?
Και θα νιώθουν και μάγκες. Τι να πεις.... ότι και να πείς θα είναι λίγο...λοιπόν , είχα πάει σήμερα Σαλαπάτα να πάρω μερικά φυσέκια , ένεκα το Σ.Κ.
με το ζόρι μου βρήκε 3 10άρες κούτες sporting Lambro.
-Ρε συ του λέω , το προηγούμενο ΣΚ είχες ένα σωρό , τι έγινε ??
- Άσε , μου λέει , ήλθαν από την Κόρινθο και τα σηκώσαν .
- Τι , έχει σκοπευτήριο στη Κόρινθο ?
- Ποιό σκοπευτήριο ρε , έχουν σακατάψει τα τρυγόνια................................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
............... παγωτό ο Γιωργάκης .
και εσείς ( και εγώ μαζί σας δλδ ) περιμένουμε να βαρέσουμε τρυγόνι στην έναρξη.........
Και περιοχή Σερρών που κυνηγάω έχει πουλάκια μακάρι να μείνουν...Άντε να δούμε φέτος πως θα πάει, καλά τα νέα που ακούω από Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη άλλα αν δεν πάω να τα δω με τα μάτια μου...
Έχει πολλα πουλακια?Και περιοχή Σερρών που κυνηγάω έχει πουλάκια μακάρι να μείνουν...
Έχει αρκετά το θέμα είναι πως θα πάνε η γέννες και ο καιρός .....τροφή υπάρχει μπολικη έχουν σπαρθεί αρκετά ηλιόσπορα....Έχει πολλα πουλακια?![]()
Μια χαρά θα πάνε όπως κάθε χρόνο,το θέμα είναι μετά να βρεις ένα καλό μέρος όταν θα έρθει ο καιρός τους.Έχει αρκετά το θέμα είναι πως θα πάνε η γέννες και ο καιρός .....τροφή υπάρχει μπολικη έχουν σπαρθεί αρκετά ηλιόσπορα....
Μπας και θες διπλοκαρτερο, να μην νιώθεις μόνος σου;Έχει αρκετά το θέμα είναι πως θα πάνε η γέννες και ο καιρός .....τροφή υπάρχει μπολικη έχουν σπαρθεί αρκετά ηλιόσπορα....
Εσύ να κάτσεις στην Εύβοια σουΜπας και θες διπλοκαρτερο, να μην νιώθεις μόνος σου;
Τι λετε ρε παιδια τωραλοιπόν , είχα πάει σήμερα Σαλαπάτα να πάρω μερικά φυσέκια , ένεκα το Σ.Κ.
με το ζόρι μου βρήκε 3 10άρες κούτες sporting Lambro.
-Ρε συ του λέω , το προηγούμενο ΣΚ είχες ένα σωρό , τι έγινε ??
- Άσε , μου λέει , ήλθαν από την Κόρινθο και τα σηκώσαν .
- Τι , έχει σκοπευτήριο στη Κόρινθο ?
- Ποιό σκοπευτήριο ρε , έχουν σακατάψει τα τρυγόνια................................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
............... παγωτό ο Γιωργάκης .
και εσείς ( και εγώ μαζί σας δλδ ) περιμένουμε να βαρέσουμε τρυγόνι στην έναρξη.........