Τρυγόνι - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Μετά αφού φύγουν όλοι είναι για σένα μετά.
Θα ερθουν επιτελους τα τρυγωνια μετα το συνοθυλευμα τουφεκιων για τι τρομαζουν και αυτα που δε βλεπουμε οτι ερχοτανε ακκακια απο κατω παγωμενο τσαι και ηρεμια και ολα καλα

Φοβάμαι το τσαγι από την μπενελα:rolleyes:.περα απο την πλάκα φιλαράκι μου είσαι έξω καρδια.love.
Σε ευχαριστώ φίλε μου
Χχαχα εγώ πρέπει να φοβάμαι το δικό σου τσάι αχχαχα
Μέρος υπάρχει μπόλικο όπως έγραψα είναι στάνταρ κάθε χρόνο θα δώσει πουλιά!!!

Χαχαχα εννοείται φιλαράκι μου μέρος υπάρχει για όλους!!!
.well done.
Να κάνω κι εγώ μια προκράτηση για ένα καρτεράκι στην έναρξη όσο προλαβαίνω; Γιατί απο όσο βλέπω τα πρώτα τραπέζια πίστα θα εξαντληθούν σύντομα!!! :p .sarcastic.

.well done.
Να κάνω κι εγώ μια προκράτηση για ένα καρτεράκι στην έναρξη όσο προλαβαίνω; Γιατί απο όσο βλέπω τα πρώτα τραπέζια πίστα θα εξαντληθούν σύντομα!!! :p .sarcastic.
Χαχαχα ολο το hunterslife εκεί χαχχα
Η αλήθεια είναι ότι στο μέρος αυτό έχει γυριστεί και βιντεάκι υπάρχει στο YouTube
Κάποιες από τις τουφεκιές που ακούγονται στο βίντεο είναι και δικές μου χαχα απλά δεν κυνηγούσα με την παρέα αυτή απλά ήμουν εκεί κοντά....

Χαχαχα ολο το hunterslife εκεί χαχχα
Η αλήθεια είναι ότι στο μέρος αυτό έχει γυριστεί και βιντεάκι υπάρχει στο YouTube
Κάποιες από τις τουφεκιές που ακούγονται στο βίντεο είναι και δικές μου χαχα απλά δεν κυνηγούσα με την παρέα αυτή απλά ήμουν εκεί κοντά....
Ποιες η τριπλετες??? αχαχαχαχαχα πλακα κανω ρε

Κάποιες από τις τουφεκιές που ακούγονται στο βίντεο είναι και δικές μου χαχα
Έχουμε κι εμείς συμμετοχή σε DVD .my man.
(όχι με τη Τζούλια :p )
Τρυγόνια στην έναρξη 15/9/18, Δεσκάτη Γρεβενών.
Αξέχαστο κυνήγι το πρωϊ, καταπληκτική παρέα με κοντοσούβλια προβατίνα το βράδυbbq3.

Ε ρε τρελοκομειο αντε κανονισε να παμε κανα παπι στην εναρξη αστα τρυγωνια να γυρισουνε καμια ταινια
Πριν 4-5 μέρες έφερα ένα πράσινο στα 30μ περίπου σαν χαζός ήρθε
Μείνανε πουλιά στην περιοχή ακόμα νερά έχουν τα χωράφια....

Status
Not open for further replies.
Back