Tolis SBE1
Banned
Το θεμα ειναι μεχρι να γινουν τα ηλιοσπορα τι θα φανε ρεεεεΈχει αρκετά το θέμα είναι πως θα πάνε η γέννες και ο καιρός .....τροφή υπάρχει μπολικη έχουν σπαρθεί αρκετά ηλιόσπορα....
Το θεμα ειναι μεχρι να γινουν τα ηλιοσπορα τι θα φανε ρεεεεΈχει αρκετά το θέμα είναι πως θα πάνε η γέννες και ο καιρός .....τροφή υπάρχει μπολικη έχουν σπαρθεί αρκετά ηλιόσπορα....
Και να κατσεις και αφοτου φυγουν ολοιΜια χαρά θα πάνε όπως κάθε χρόνο,το θέμα είναι μετά να βρεις ένα καλό μέρος όταν θα έρθει ο καιρός τους.
Μετά αφού φύγουν όλοι είναι για σένα μετά.Και να κατσεις και αφοτου φυγουν ολοι
Θα ερθουν επιτελους τα τρυγωνια μετα το συνοθυλευμα τουφεκιων για τι τρομαζουν και αυτα που δε βλεπουμε οτι ερχοτανε ακκακια απο κατω παγωμενο τσαι και ηρεμια και ολα καλαΜετά αφού φύγουν όλοι είναι για σένα μετά.
Ειμαι καλος και στα εκτός έδρας παιχνιδιαΕσύ να κάτσεις στην Εύβοια σου![]()
Έχει ελαιοκράμβη φίλε μου μπολικη!!!Το θεμα ειναι μεχρι να γινουν τα ηλιοσπορα τι θα φανε ρεεεε
Βεβαίως εισαι ευπρόσδεκτος!!!Μπας και θες διπλοκαρτερο, να μην νιώθεις μόνος σου;
Α ετσι ε θα σου φορτοθω στην εναρξη τοτεΈχει ελαιοκράμβη φίλε μου μπολικη!!!
Χαχαχα εννοείται φιλαράκι μου μέρος υπάρχει για όλους!!!Α ετσι ε θα σου φορτοθω στην εναρξη τοτε
Φοβάμαι το τσαγι από την μπενελαΒεβαίως εισαι ευπρόσδεκτος!!!
Σε ευχαριστώ φίλε μουΦοβάμαι το τσαγι από την μπενελα.περα απο την πλάκα φιλαράκι μου είσαι έξω καρδια
![]()
Χαχαχα εννοείται φιλαράκι μου μέρος υπάρχει για όλους!!!
Χαχαχα ολο το hunterslife εκεί χαχχα
Να κάνω κι εγώ μια προκράτηση για ένα καρτεράκι στην έναρξη όσο προλαβαίνω; Γιατί απο όσο βλέπω τα πρώτα τραπέζια πίστα θα εξαντληθούν σύντομα!!!![]()
![]()
Ποιες η τριπλετες??? αχαχαχαχαχα πλακα κανω ρεΧαχαχα ολο το hunterslife εκεί χαχχα
Η αλήθεια είναι ότι στο μέρος αυτό έχει γυριστεί και βιντεάκι υπάρχει στο YouTube
Κάποιες από τις τουφεκιές που ακούγονται στο βίντεο είναι και δικές μου χαχα απλά δεν κυνηγούσα με την παρέα αυτή απλά ήμουν εκεί κοντά....
Χαχαχα ναι αυτές είναι χαχαΠοιες η τριπλετες??? αχαχαχαχαχα πλακα κανω ρε
Έχουμε κι εμείς συμμετοχή σε DVDΚάποιες από τις τουφεκιές που ακούγονται στο βίντεο είναι και δικές μου χαχα
Πριν 4-5 μέρες έφερα ένα πράσινο στα 30μ περίπου σαν χαζός ήρθεΕ ρε τρελοκομειο αντε κανονισε να παμε κανα παπι στην εναρξη αστα τρυγωνια να γυρισουνε καμια ταινια
Τρώνε και απ'αυτό;Έχει ελαιοκράμβη φίλε μου μπολικη!!!
Ε τοτε γενησανε ρε τα πρασινα κανονισε θα εχω και το black lambΠριν 4-5 μέρες έφερα ένα πράσινο στα 30μ περίπου σαν χαζός ήρθε
Μείνανε πουλιά στην περιοχή ακόμα νερά έχουν τα χωράφια....