Φέτος θα είναι η χρονιά των κοτσυφιών,μακάρι να μην διαψευστώ.απογευματινη βολτουλα χθες και εθεαθησαν 4 τρυγονακια μεσα σε ρεμα του ν.αττικης ,ειδα και αρκετα κοτσυφακια ,καλα ηταν .
Κάθε χρόνο τέτοια λέμε ότι φέτος θα έχει πολλά κοτσύφια,τρυγόνια κτλ...και στο τέλος παίρνουμε τα αχαμνά μας......Φέτος θα είναι η χρονιά των κοτσυφιών,
Να φορτοσουμε 10 αρια και εδω πολυ κοτσυφιΦέτος θα είναι η χρονιά των κοτσυφιών,μακάρι να μην διαψευστώ.
Είναι νωρίς για αυτό το σκοπό, αλλά κάθε βόλτα στη φύση είναι ωραία και ωφέλιμη.Λέτε αύριο που είναι Κυριακή να κάνουμε κανένα αχνηνευτικό σιγά-σιγά;;;;![]()
Λέτε αύριο που είναι Κυριακή να κάνουμε κανένα αχνηνευτικό σιγά-σιγά;;;;![]()
Σιγά μην πάρω σκύλο αν πήγαινα.Νωρις ειναι....και οι οχιες στα ''ποστα''.....προσεχε εαν πας...και μην παρεις σκυλο μαζι σου!!!![]()
![]()
Σιγά μην πάρω σκύλο αν πήγαινα.
Αλέξανδρε με τα nsi speed έχω πάρει αρκετές φασσες στην έναρξη.Εμενα μου αρέσει πολύ σαν φυσιγγι,αλλά για τρυγόνια θα προτιμούσα το nsi classica.Πιστευω ταιριάζει καλύτερα στην έναρξη και δεν θα σε κουράσει όσο το speed αν ρίξεις πολλές τουφεκιές.Καλησπέρα στην ομάδα απο τα βόρεια .
Τρυγονάκια έχουμε δεί, αλλα ακόμα κρυμμένα μεσα στα δεντρα ειναι ..
Να ρωτησω ρε παιδια τελευταια δυο κυνηγια της περσινής σεζον εριξα με το Nsi Speed σε καποιες τσιχλες και πραγματικα ευχαριστηθηκα τουφεκιες με αρκετα συννεφακια . Το ερωτημα ειναι αν ειναι καταλληλο για το καλοκαιρι . Φυσικα θα ριξω τα ρουμελιωτη που μου εκατσαν καλα αλλα θελω να ξερω αν κανουν και αυτα να τα τιμησω ..
Ευχαριστω εκ των προτερων .
Καλο καλοκαιρι σε ολους
Αλέξανδρε με τα nsi speed έχω πάρει αρκετές φασσες στην έναρξη.Εμενα μου αρέσει πολύ σαν φυσιγγι,αλλά για τρυγόνια θα προτιμούσα το nsi classica.Πιστευω ταιριάζει καλύτερα στην έναρξη και δεν θα σε κουράσει όσο το speed αν ρίξεις πολλές τουφεκιές.
Θα ρίξεις τα ρουμελιώτης που είσαι σίγουρος και θα πάρεις μαζί και τα άλλα που θες και θα βγάλεις τα συμπερασμάτα σου!Καλησπέρα στην ομάδα απο τα βόρεια .
Να ρωτησω ρε παιδια τελευταια δυο κυνηγια της περσινής σεζον εριξα με το Nsi Speed σε καποιες τσιχλες και πραγματικα ευχαριστηθηκα τουφεκιες με αρκετα συννεφακια . Το ερωτημα ειναι αν ειναι καταλληλο για το καλοκαιρι . Φυσικα θα ριξω τα ρουμελιωτη που μου εκατσαν καλα αλλα θελω να ξερω αν κανουν και αυτα να τα τιμησω ..
Καλο καλοκαιρι σε ολους
Ωραίο μέρος ζηλευω
Ειναι τρέλα λέμε τουτος τόπος......... ηλιοσπορα, σταρια, βαμβακια, λεβαντες, ένα σεντόνι γεμάτο χρώματα....
Ρίξε το nsi classica ,ίδιο φυσιγγι απλά πιο μαλακό.το speed είναι στα 34 γρ το clasicca στα 32 γρ.Καλησπέρα στην ομάδα απο τα βόρεια .
Καλο καλοκαιρι σε ολους
Καλησπέρα στην ομάδα απο τα βόρεια .
Καλο καλοκαιρι σε ολους