Τα Όπλα μας

Νικολα καλοριζικο καυλοκαυτο .sarcastic.και καλομολυβομενο και απο δω φιλε!
Να το χαρεις και να σε γεμισει συγκινήσεις ;)
Βαλτου χαρτινα με μαλλινη και στα αυτιά!

Ωραια ευχη φιλε. Να ριχνεις και να γουσταρεις....

Σου ευχομαι ολες οι επιλογες στην ζ ωη σου να ειναι σαν και αυτη, ΚΟΡΥΦΑΙΑ!!!
Να εισαι παντοτε καλα, να το δοξαζεις και να το χαιρεσαι.
Σας ευχαριστώ κ. Σταύρο είστε ευγενικότατος. Σας ανταποδίδω με την ίδια χαρά τις ευχές σας και στα παιδιά του φόρουμ.

Νικολή, τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε τέτοια εργαλεία, μόνο υγεία εύχομαι και να το χαίρεσαι ως τα βαθιά γεράματα.
Από μέτρα πώς είσαι; Έκανες καμιά δοκιμή να δεις που ρίχνει;
Πάντως αφού την έκανες την τρέλα και το πήρες, θα σου πρότεινα ένα ζευγάρι ξύλα εκθεσιακής καρυδιάς για ένα κοντάκι απόλυτα στα μέτρα σου. Παρτο απόφαση όσο μπορείς πιο γρήγορα, γιατί είναι κρίμα να αγοράζεις φεράρι και να μην σου ταιριάζει το κάθισμα :)
Τέλος ένα παραδοσιακό φινίρισμα αγγλικού τύπου, με σφράγισμα των πόρων με τρεις εφαρμογές το λιγότερο για να μην φαίνεται πόρος ούτε με μεγεθυντικό φακό και φινίρισμα κόκκινου λινελαιου με αλκανα. Διαδικασία έξι μηνών, όταν κλείσει το κυνήγι .love..love..love.

Νικολή, τα λόγια είναι περιττά μπροστά σε τέτοια εργαλεία, μόνο υγεία εύχομαι και να το χαίρεσαι ως τα βαθιά γεράματα.
Από μέτρα πώς είσαι; Έκανες καμιά δοκιμή να δεις που ρίχνει;
Πάντως αφού την έκανες την τρέλα και το πήρες, θα σου πρότεινα ένα ζευγάρι ξύλα εκθεσιακής καρυδιάς για ένα κοντάκι απόλυτα στα μέτρα σου. Παρτο απόφαση όσο μπορείς πιο γρήγορα, γιατί είναι κρίμα να αγοράζεις φεράρι και να μην σου ταιριάζει το κάθισμα :)
Τέλος ένα παραδοσιακό φινίρισμα αγγλικού τύπου, με σφράγισμα των πόρων με τρεις εφαρμογές το λιγότερο για να μην φαίνεται πόρος ούτε με μεγεθυντικό φακό και φινίρισμα κόκκινου λινελαιου με αλκανα. Διαδικασία έξι μηνών, όταν κλείσει το κυνήγι .love..love..love.

Ευχαριστώ Γιώργο, συμφωνώ και ανταποδίδω τις ευχές σου για υγεία σε όλους μας.
Έκανα μερικές πρόχειρες δοκιμές και με παραξένεψε με πόση περίσσια οργή στέλνει τα σκάγια με τρομερή ακρίβεια όπου του δείξεις. Παρά την κομψότητα του βλητικά είναι brutale, σκέτο κανόνι...
Απεναντίας δεν είναι στα μέτρα μου, το κοντάκι είναι 36εκ με το πέλμα ..... και κτυπά το δάκτυλο μου στην μπροστά σκανδάλη.
Πρέπει να φτιάξω το κοντάκι, συμφωνώ.
Ξέχασα να σου πω ότι ο καθρέφτης στο σπίτι μας είναι δευτεράντζα μπροστά στον καθρέφτη της κάννης.

Νικολη καλορίζικο και να εχεις υγεια να χαιρεσαι να το κυνηγας.
Οταν τα ονειρα γινονται πραγματικοτητα ειναι απιστευτο συναίσθημα.
Να εισαι πάντα γερός και δυνατός.
Ευχαριστώ Άγγελε ! αντεύχομαι ότι επιθυμείς.

Το νέο μου πλαγιόκαννο :)
Φίλε Φώτη ευχαριστώ για τις πληροφορίες, άγνωστες προς εμένα για την υπάρχουσα επιλογή.
IMG_6499.jpg

IMG_6497.jpg

IMG_6498.jpg
Καλοριζικο το νεο σου οπλο,να το χαρεις για πολλα χρονια....κορυφαια επιλογη για οσους γουσταρουν πλαγιοκανο.

Παίδες καλησπέρα εχω ένα θέμα με την καραμπίνα μ...εχω μία α302 την έδωσα για βάψιμο (οχι σε οπλουργό) εις γνώση μ σε τύπο ο οποίος κανει ειδικές βαφες σε σίδερα κ αλουμίνια κ έχει βάψει κ αρκετα όπλα. Το πρόβλημά μ είναι οτι η μπογιά απ την βάση ξεφλουδίζει...κ της κάννης αρχιζει κ σπάει σιγα σιγα.....εννοείται ο τύπος έκανε δουλεια για το πέος...κ γω έχω ξενερώσει...υπάρχει καμια λύση προκειμενου να αποφύγω τα 300 ευρα σε μαστόρους???

Ευχαριστω Μακη.
Σημερα θα κανω μια αναφορα για τα οπλα μου και απο βδομαδα φωτογραφιες.
1)diana 52 με μοχλο οπλισης στο πλαι. (Αρκετα δυνατο αλλα οχι ευχρηστο στο γεμισμα).
2)saint etienne φλομπερ 5 ασφαιρο με κινητο ουραιο.
3)baikal μονοκανο του 1989.
4)masquelier deluxe πλαγιοκανο 71 cm 1 και 2 αστρα. (θελει μαζεμα στα κλειδια του γιατι ψιλοκουναει) 99% ειναι αχρωμιοτο.Ηταν του παππου μου.(μονο λαγο).
5)franchi 48 al 71 cm 3 αστρα σε αριστη κατασταση.Ηταν του πατερα μου.Δεν κυνηγουσε.
6) Browning B80 sl. ερωτας.. 1 κανη 76cm full beretta και 71 cm me invector της μανας της.
7)Rizzini batista 71cm full kai mod σταθερο. (το εχω βαλει για πουλημα για να παρω το 725 hunter uk με 81 cm καννες ή αν μπορεσω να φερω απέξω 325 με 81 αλλα οχι sporting.
8)Browning 325sl 71 cm invector. (αλλος ερωτας)....χρωμιομενες κανες.
9)Browning 525 hunter 76cm 18.4 με invector και αυτο.Tου εφταξα προσφατα ενα κοντακι monte carlo και ειμαι συνεχεια μαυτο. Εχω και 5 briley εσω εξω και τα βαζω σε ολα.

Ευχαριστω Μακη.
Σημερα θα κανω μια αναφορα για τα οπλα μου και απο βδομαδα φωτογραφιες.
1)diana 52 με μοχλο οπλισης στο πλαι. (Αρκετα δυνατο αλλα οχι ευχρηστο στο γεμισμα).
2)saint etienne φλομπερ 5 ασφαιρο με κινητο ουραιο.
3)baikal μονοκανο του 1989.
4)masquelier deluxe πλαγιοκανο 71 cm 1 και 2 αστρα. (θελει μαζεμα στα κλειδια του γιατι ψιλοκουναει) 99% ειναι αχρωμιοτο.Ηταν του παππου μου.(μονο λαγο).
5)franchi 48 al 71 cm 3 αστρα σε αριστη κατασταση.Ηταν του πατερα μου.Δεν κυνηγουσε.
6) Browning B80 sl. ερωτας.. 1 κανη 76cm full beretta και 71 cm me invector της μανας της.
7)Rizzini batista 71cm full kai mod σταθερο. (το εχω βαλει για πουλημα για να παρω το 725 hunter uk με 81 cm καννες ή αν μπορεσω να φερω απέξω 325 με 81 αλλα οχι sporting.
8)Browning 325sl 71 cm invector. (αλλος ερωτας)....χρωμιομενες κανες.
9)Browning 525 hunter 76cm 18.4 με invector και αυτο.Tου εφταξα προσφατα ενα κοντακι monte carlo και ειμαι συνεχεια μαυτο. Εχω και 5 briley εσω εξω και τα βαζω σε ολα.
Καλησπερα!το 725 uk 81 οντως πολυ ωραιο οπλο αν και θα ειναι πολυ μπροστοβαρο λογω μικρων διατσασεω κοντακιου!το φερνει η αντιπροσωπια?μιλας για το grade 5 η το premium?το 525 σε 76 τι λεει?το εχεις καιρο?και αυτο πολυ ωραιο οπλο!

Καλησπερα!το 725 uk 81 οντως πολυ ωραιο οπλο αν και θα ειναι πολυ μπροστοβαρο λογω μικρων διατσασεω κοντακιου!το φερνει η αντιπροσωπια?μιλας για το grade 5 η το premium?το 525 σε 76 τι λεει?το εχεις καιρο?και αυτο πολυ ωραιο οπλο!
το φερνει με 30% προκαταβολη και παραδοση απο 2 εβδομαδες ως 1.5 μηνα.το κοντακι θα αλλαχτει.Οχι grade 5 δεν τρελαινομαι.
Το 525 ζυγιζει οσο και το rizzini 3450 αλλα το rizzini το αισθανεσαι καλλυτερα στα χερια.. το κλεισιμο ομως του 525 δεν συγκρινεται.. οπως και το 325 δεν συγκρινεται ουτε απο ζυγισμα ουτε απο εφαρμογη με κανενα απο τα παραπανω .

το φερνει με 30% προκαταβολη και παραδοση απο 2 εβδομαδες ως 1.5 μηνα.το κοντακι θα αλλαχτει.Οχι grade 5 δεν τρελαινομαι.
Το 525 ζυγιζει οσο και το rizzini 3450 αλλα το rizzini το αισθανεσαι καλλυτερα στα χερια.. το κλεισιμο ομως του 525 δεν συγκρινεται.. οπως και το 325 δεν συγκρινεται ουτε απο ζυγισμα ουτε απο εφαρμογη με κανενα απο τα παραπανω .
Μηπως το 525 σε 76 εκ το πηρες απο κρητη?καπου ειχα πετυχει ενα!
Το uk βγαινει σε grade 3 και 5 αλλα και το premium!προφανως θα εννοεις το grade 3 με ημιπιστολε και παπια αγγλικου τυπου!τιμη ξερεις για το συγκεκριμενο?απο τι καταλαβα πας σε 81 κυνηγετικο για να εχεις λιγοτερο βαρος και πιο στενη ριγα απο ενα σκοπευτικο ετσι?

Μηπως το 525 σε 76 εκ το πηρες απο κρητη?καπου ειχα πετυχει ενα!
Το uk βγαινει σε grade 3 και 5 αλλα και το premium!προφανως θα εννοεις το grade 3 με ημιπιστολε και παπια αγγλικου τυπου!τιμη ξερεις για το συγκεκριμενο?απο τι καταλαβα πας σε 81 κυνηγετικο για να εχεις λιγοτερο βαρος και πιο στενη ριγα απο ενα σκοπευτικο ετσι?
Ο καταλογος της εταιριας αναφερει το ukpremium, to uk black gold kai to grade 5 . μου ειπαν και καλα οτι το premium βγαινει με ξυλα grade 3,5 plus.
ναι αυτο με την ισια παπια λεω και το ντεμι πιστολε και 6αρα ριγα. η τιμη γυρω στα 2,5 απο γνωστο.
Το 525 το πηρα απο αθηνα κα ηταν με αριστερο κοντακι.

Back