D
Deleted member 2
Ευχαριστώ Γιάννη !Καλά Νικόλα μας πήρες τα μάτια παλικάρι μου. Καλοντούφεκο, να 'σαι γερός και δυνατός να το χαρείς όσο δε πάει.
Ευχαριστώ Γιάννη !Καλά Νικόλα μας πήρες τα μάτια παλικάρι μου. Καλοντούφεκο, να 'σαι γερός και δυνατός να το χαρείς όσο δε πάει.
Ευχαριστώ Φίλιππε !Φτου φτου φτου πανεμορφο Νικολη. Καλοριζικο καλοντουφεκο και να το χαιρεσαι στα κυνηγια σου.
Το νέο μου πλαγιόκαννο
Φίλε Φώτη ευχαριστώ για τις πληροφορίες, άγνωστες προς εμένα για την υπάρχουσα επιλογή.
![]()
![]()
![]()
Νικολή, καλορίζικο! Να το χαρείς σε πολλά, όμορφα και αξέχαστα κυνήγια!Από το κουτί του το έβγαλα πριν 3 ώρες
![]()
Το νέο μου πλαγιόκαννο
Φίλε Φώτη ευχαριστώ για τις πληροφορίες, άγνωστες προς εμένα για την υπάρχουσα επιλογή.
![]()
![]()
![]()
Νικολή καλορίζικο και καλοτούφεκο το εργαλείο, να είσαι καλά να το χαρείς! Είναι πανέμορφο!!!Από το κουτί του το έβγαλα πριν 3 ώρες
![]()
Ευχαριστώ Χρήστο !Νικολή, καλορίζικο! Να το χαρείς σε πολλά, όμορφα και αξέχαστα κυνήγια!
Ευχαριστώ φίλε Άρη !Νικολή καλορίζικο και καλοτούφεκο το εργαλείο, να είσαι καλά να το χαρείς! Είναι πανέμορφο!!!![]()
Ευχαριστώ Μάστερ !Καλοριζικο κοπελι!!
Να το χαρεις!!![]()
Που είναι ο conte να μας πει εντυπώσεις απο τη μερκελια ή μήπως κοιμήθηκε και δεν βγήκε σημερα?
ha haaa
Δώσε μου το εμενα.θα το φτιαξω.και δεν έχω και θέμα με τη 2η σκανδάληΠήγα μια βόλτα το πρωί δεν πέρασε καμία φάσσα .asking.
Μετά έκανα δοκιμές, έσπαγα πέτρες
Το πλάγιο είναι δυνατό ρίχνει με φοβερή ακρίβεια εκεί που δείχνει το μπρούτζινο σκόπευτρο του, ούτε πάνω ούτε κάτω. Ξέσκιζε τενεκεδάκια από χρώματα στα 35-36μ
Σκανδάλες με φοβερό handling, μπαίνει γρήγορα σκοπευτικά πιο γρήγορα από την μία κάννη, καταλάβαινα το lag, ενώ είμαι στο στόχο δεν πατούσα την σκανδάλη .what.
Το κοντάκι είναι καλύτερο από το προηγούμενο έρχεται ακριβώς στον ώμο μου αλλά είναι κοντό, είναι 35εκ ξύλο και 1εκ βακελίτης. Το δάκτυλο μου το κτύπησε η πίσω σκανδάλη άσχημα .kkk..
Έπρεπε να παραγγείλω αυτό με το 37εκ ξύλο και 1εκ βακελίτη.
Οι Κρητικοί θα το διαπιστώσετε από κοντά, μακάρι να είμαι υπό placebo effect ειδάλλως θα μου κάνει τους λαγούς χάλια στα 25-35μ.
Ευχαριστώ Τάσο ! Θα το δαμάσω που θα πάει.Τα λογια ειναι περιττά,no comments..
Καλοριζικο κ καλες τουφεκιες Νικο!
Φτιαξε του μερικα ωραια φυσιγγιακια κ απολαυσε το οσο δεν παει..![]()
Βικ.... Αύριο θα έχουμε θέμαΑυριο θα βγει ρε συ, αφου θα παει λαγο
Φαντάσου να βρεις το φυσίγγι που θα του ταιριάζειΞέσκιζε τενεκεδάκια από χρώματα στα 35-36μ
Δεν θα έχεις ρίξει με baikallΤο πλάγιο είναι δυνατό
Ευχαριστώ Τόλη !Νικολα καλοριζικο καυλοκαυτο και καλομολυβομενο και απο δω φιλε!
Να το χαρεις και να σε γεμισει συγκινήσεις
Βαλτου χαρτινα με μαλλινη και στα αυτιά!
Πήγα μια βόλτα το πρωί δεν πέρασε καμία φάσσα .asking.
Μετά έκανα δοκιμές, έσπαγα πέτρες
Το πλάγιο είναι δυνατό ρίχνει με φοβερή ακρίβεια εκεί που δείχνει το μπρούτζινο σκόπευτρο του, ούτε πάνω ούτε κάτω. Ξέσκιζε τενεκεδάκια από χρώματα στα 35-36μ
Σκανδάλες με φοβερό handling, μπαίνει γρήγορα σκοπευτικά πιο γρήγορα από την μία κάννη, καταλάβαινα το lag, ενώ είμαι στο στόχο δεν πατούσα την σκανδάλη .what.
Το κοντάκι είναι καλύτερο από το προηγούμενο έρχεται ακριβώς στον ώμο μου αλλά είναι κοντό, είναι 35εκ ξύλο και 1εκ βακελίτης. Το δάκτυλο μου το κτύπησε η πίσω σκανδάλη άσχημα .kkk..
Έπρεπε να παραγγείλω αυτό με το 37εκ ξύλο και 1εκ βακελίτη.
Οι Κρητικοί θα το διαπιστώσετε από κοντά, μακάρι να είμαι υπό placebo effect ειδάλλως θα μου κάνει τους λαγούς χάλια στα 25-35μ.