Άλλαξαν τον κανονισμό τους και πρέπει να κάνεις πλήρη εγγραφή (επίπληρωμή) για να φαίνονται οι φωτογραφίες σου μετά από κάποιες ώρες. Προτείνω να αλλάξεις σελίδα που τις ανεβάζεις...δοκίμασε ένα από τα παρακάτω ή όποιο άλλο θες!Μηπως ξερει κανεις γιατι χθες βραδυ φαινονταν οι φωτογραφιες απο το photobucket κ σημερα οχι? την τελευταια την ανεβασα απο το drive αλλα δεν μου ανεβαζει αλλη.
Ευχαριστω. αυτο εκανα και προτιμησα το postiimage.μπορει καποιoς να σβησει οτι ειναι απο photobucet?Άλλαξαν τον κανονισμό τους και πρέπει να κάνεις πλήρη εγγραφή (επίπληρωμή) για να φαίνονται οι φωτογραφίες σου μετά από κάποιες ώρες. Προτείνω να αλλάξεις σελίδα που τις ανεβάζεις...δοκίμασε ένα από τα παρακάτω ή όποιο άλλο θες!
https://imgbb.com/
φτου φτου!!! Τι κουκλί είναι αυτό!
Το έχω απο το1989 και είναι 12άρι.Πάνω απο 30 γραμμαρια με σκότωνε..Το μονοκαννο baikal τι διαμετρημα ειναι?
Mε γελασε η φωτο,ελεγα πως ειναι 20αρι.Το έχω απο το1989 και είναι 12άρι.
Δεν εχουν σημασια τα γραμμαρια.Αν του βρεις το καταλληλο φυσιγγι ριχνεις κ 34..Πάνω απο 30 γραμμαρια με σκότωνε..![]()
φιλε αρη πρωσεχε να μην σε παρη χαμπαρι η αντιτρομοκρατικηηηηη εση πολεμο ανηγης με δαυτααααα.shoot.
Αν σου πω ότι τρόμαξα και γω που τα έβαλα στην σειρα να τα φωτογραφισω...φιλε αρη πρωσεχε να μην σε παρη χαμπαρι η αντιτρομοκρατικηηηηη εση πολεμο ανηγης με δαυτααααα.shoot.![]()