Τα Όπλα μας

Η μαμίσια κάνη της Browning B-80 . Aπο την μια πλευρα γράφει browning και απο τη αλλη (P B) pietro beretta made in italy.

ναι ήταν ίδια με την 302 μόνο στη ράχη της βάσης διέφεραν που η B80 είχε σκαλάκι
ήταν η 1η μου καραμπίνα το 1ο μου όπλο δώρο του πατέρα μου :)
 
Ειναι καλητερο γιατι εχει αποσπομενη σκανδαλη και μπωρεις να παρεις τη κασετα με τοις δυο που σε καποια κυνηγια ειναι καλητερη κατα τα αλλα ειναι το ιδιο εγω του εκανα και καινοθριο κοντακι και ειναι απονο μου τελοιο
 
Στεφανε αν το σηνηθησεις δεν το αλλαζεις με τιποτα ειναι πολυ ευκολο οπλο ασε που η τπυφεκια της απο 40 γρ και πανω με χοντρα ειναι χωρις αντηπαλο ακομα και το ρεμι χανει κατα κρατος
Δεν αντιλέγω, χαβαλέ κάνω!
Πρέπει να είναι εντυπωσιακό τέτοιο μήκος κάνης ιδίως σε αυτογεμες. Έχω δει 80 πόντους αλλά σε ποζε που βγαίνει πιο κοντό σε συνολικό μήκος σε σχέση με το αντίστοιχο αυτογεμες. 90 πόντους κάνη σε καραμπίνα πρέπει να είναι ιδιαίτερο.
 
Εποισης κατι αλλο εχει πολυ μακρι κονο συναρμογης δεν ξερω αν το εχε το παλιο και το λακτησμα ειναι πολυ μικρο
και εγώ έκανα κοντάκια και στα δυο δισκανδαλο και Σπόρτινγκ, στην 153 άφησα το μαμά, ενώ έχει δεξί καστ, ψήλωσα την ράχη και της έδωσα αριστερό καστ και μου κάθετε τέλεια,δεν το περίμενα..
 
Να πω και γω για τα δικά μου!
Berreta A400 xplor light 66 cm
H&R EXCELL AUTO 5 71 cm
BROWNING AUTO 5 LIGHT TWELVE 71 cm
Και αυτό που χω βολευτεί πάρα πολύ και έχει απίστευτη καλή τουφεκια είναι η H&R.
Η A400 καλή αλλά δεν την έχω κυνηγήσει πάρα πολύ. Δεν ξέρω δεν μου χει κάτσει πολύ καλά. Αυτό που γλυκοκοιτάζω τώρα είναι μια baikal 153 ή η 155.και μετά μια benelli γιατί δεν έχω πάρει ποτέ μου.
 
Παντος για το 155 ειναι οπλαρα και τζαμπα το μονο που εμπιστευωμαι με φισηγγια ηδιογομοσης φουρνελα που ριχνω στα παπια δεν σπαει με τιποτα
Σχετικά με την mp155 μπορείς να μας πεις εντυπώσεις για κλείστρο, φαβές κάννης, φαβές βάσης, εμπλοκές και αν σε ταλαιπώρησε να την ρυθμίσεις (εννοώ για το πιστόνι)
 
Back
Top