Τα Όπλα μας

Το νέο μου πλαγιόκαννο :)
Φίλε Φώτη ευχαριστώ για τις πληροφορίες, άγνωστες προς εμένα για την υπάρχουσα επιλογή.
IMG_6499.jpg

IMG_6497.jpg

IMG_6498.jpg

Από το κουτί του το έβγαλα πριν 3 ώρες
IMG_6496.jpg
Νικολή, καλορίζικο! Να το χαρείς σε πολλά, όμορφα και αξέχαστα κυνήγια!

Το νέο μου πλαγιόκαννο :)
Φίλε Φώτη ευχαριστώ για τις πληροφορίες, άγνωστες προς εμένα για την υπάρχουσα επιλογή.
IMG_6499.jpg

IMG_6497.jpg

IMG_6498.jpg
Από το κουτί του το έβγαλα πριν 3 ώρες
IMG_6496.jpg
Νικολή καλορίζικο και καλοτούφεκο το εργαλείο, να είσαι καλά να το χαρείς! Είναι πανέμορφο!!!.shake hands.

Που είναι ο conte να μας πει εντυπώσεις απο τη μερκελια ή μήπως κοιμήθηκε και δεν βγήκε σημερα?
ha haaa

Πήγα μια βόλτα το πρωί δεν πέρασε καμία φάσσα .asking.
Μετά έκανα δοκιμές, έσπαγα πέτρες .sarcastic.
Το πλάγιο είναι δυνατό ρίχνει με φοβερή ακρίβεια εκεί που δείχνει το μπρούτζινο σκόπευτρο του, ούτε πάνω ούτε κάτω. Ξέσκιζε τενεκεδάκια από χρώματα στα 35-36μ
Σκανδάλες με φοβερό handling, μπαίνει γρήγορα σκοπευτικά πιο γρήγορα από την μία κάννη, καταλάβαινα το lag, ενώ είμαι στο στόχο δεν πατούσα την σκανδάλη .what.
Το κοντάκι είναι καλύτερο από το προηγούμενο έρχεται ακριβώς στον ώμο μου αλλά είναι κοντό, είναι 35εκ ξύλο και 1εκ βακελίτης. Το δάκτυλο μου το κτύπησε η πίσω σκανδάλη άσχημα .kkk..
Έπρεπε να παραγγείλω αυτό με το 37εκ ξύλο και 1εκ βακελίτη.
Οι Κρητικοί θα το διαπιστώσετε από κοντά, μακάρι να είμαι υπό placebo effect ειδάλλως θα μου κάνει τους λαγούς χάλια στα 25-35μ.

Το πλάγιο είναι δυνατό ρίχνει με φοβερή ακρίβεια εκεί που δείχνει το μπρούτζινο σκόπευτρο του, ούτε πάνω ούτε κάτω. Ξέσκιζε τενεκεδάκια από χρώματα στα 35-36μ
Σκανδάλες με φοβερό handling, μπαίνει γρήγορα σκοπευτικά πιο γρήγορα από την μία κάννη, καταλάβαινα το lag, ενώ είμαι στο στόχο δεν πατούσα την σκανδάλη .what.
Το κοντάκι είναι καλύτερο από το προηγούμενο έρχεται ακριβώς στον ώμο μου αλλά είναι κοντό, είναι 35εκ ξύλο και 1εκ βακελίτης. Το δάκτυλο μου το κτύπησε η πίσω σκανδάλη άσχημα .kkk..
Οι Κρητικοί θα το διαπιστώσετε από κοντά, μακάρι να είμαι υπό placebo effect ειδάλλως θα μου κάνει τους λαγούς χάλια στα 25-35μ.
Δώσε μου το εμενα.θα το φτιαξω.και δεν έχω και θέμα με τη 2η σκανδάλη
ha haaa

Ξέσκιζε τενεκεδάκια από χρώματα στα 35-36μ
Φαντάσου να βρεις το φυσίγγι που θα του ταιριάζει ;)
Το πλάγιο είναι δυνατό
Δεν θα έχεις ρίξει με baikall :cool:
Που θα πάει, δεν θα σε πετύχω;
Θα σε κάνει το iz 43 και δεν θα ξέρεις από πού σου 'ρθε ha haaa

Νικολη αυτο με την σκανδαλη το ειχα και εγω......με κατι lambro blue.....sarcastic..sarcastic..sarcastic..my man..my man..my man.

Back