οχι, εσυ τα ανακατευεις ... καντο και θα δεις!!!Αυτό είναι έτοιμο και το παίρνεις από Σούπερ Μάρκετ?
οχι, εσυ τα ανακατευεις ... καντο και θα δεις!!!Αυτό είναι έτοιμο και το παίρνεις από Σούπερ Μάρκετ?
Αρχίσαμε τα πειράματα (να τρώνε και οι μπόμπιρες)
View attachment 86377
Πρώτο χέρι
View attachment 86378
Δεύτερο χέρι
View attachment 86379
Τέταρτο
View attachment 86380
Έκανα μια μικρή δοκιμή πριν 2 μέρες με κεφτεδάκια. Πολύ νόστιμα ήταν! Τώρα έχουμε στο πρόγραμμα μπιφτέκια και μπολονεζ με τσίχλα!Απο τον πατέρα μου άκουγα για κιμά αλλά δεν το εχω κάνει ποτέ. Ωραίος μεζές θα είναι
Το MUCOSOLVAN μπαίνει στο τέλος ;![]()
Ολόκληρες τις βάζεις Μιχάλη; Τα κοκαλάκια εντάξει, αλλά η καρίνα του στήθους γίνεται και αυτή κιμάς;Έκανα μια μικρή δοκιμή πριν 2 μέρες με κεφτεδάκια. Πολύ νόστιμα ήταν! Τώρα έχουμε στο πρόγραμμα μπιφτέκια και μπολονεζ με τσίχλα!
Λίγο τα ακραία κόκαλα σε φτερά και μπούτια κόβω. Ολόκληρες κατά τ'άλλα. Με τέσσερα περάσματα γίνονται όλα τρίμματα. Δεν μένει κοκαλάκι πιο χοντρό από 1 χιλιοστό στην πράξη.Ολόκληρες τις βάζεις Μιχάλη; Τα κοκαλάκια εντάξει, αλλά η καρίνα του στήθους γίνεται και αυτή κιμάς;
Βρε βαλτα στη σχάρα και δωστους να τα ροκανισουν!!Έκανα μια μικρή δοκιμή πριν 2 μέρες με κεφτεδάκια. Πολύ νόστιμα ήταν! Τώρα έχουμε στο πρόγραμμα μπιφτέκια και μπολονεζ με τσίχλα!
Το ένα δέκατο έγινε κιμάς,δεν είχα σκοπό για παραπάνω! Τα υπόλοιπα σχάρα και γκιούλμπασι!Βρε βαλτα στη σχάρα και δωστους να τα ροκανισουν!!
Μην χαλάς τα πουλάκια που είναι παχιά, παχιά!![]()
Η μηχανή μπορεί να σπάει και κόκαλα από κοτόπουλο;Αρχίσαμε τα πειράματα (να τρώνε και οι μπόμπιρες)
View attachment 86377
Πρώτο χέρι
View attachment 86378
Δεύτερο χέρι
View attachment 86379
Τέταρτο
View attachment 86380
Κράτα μερικές Μιχάλη και κάντες παστιτσάδα με μακαρόνι νούμερο 5.Το ένα δέκατο έγινε κιμάς,δεν είχα σκοπό για παραπάνω! Τα υπόλοιπα σχάρα και γκιούλμπασι!![]()
Κόκαλα από κοτόπουλο δεν νομίζω... https://www.skroutz.gr/s/30430801/Rohnson-R-5430-Michani-Alesis-Kima-Ntomatas-3000W-Asimi.htmlΗ μηχανή μπορεί να σπάει και κόκαλα από κοτόπουλο;
Αν μπορείς, γράψε τιμούλα και δώσε διεύθυνση!
Έχω πάρει από τα lidl, αλλά σπάσανε τα δόντια από το πλαστικό γρανάζι που έχει για μειωτήρα στο μοτέρ, με απλό μοσχαρίσιο κρέας χωρίς ίχνος κόκκαλου. Με έστειλαν καινούριο αλλά φοβάμαι ότι θα έχει την ίδια κατάληξη αν το δουλέψω.Κόκαλα από κοτόπουλο δεν νομίζω... https://www.skroutz.gr/s/30430801/Rohnson-R-5430-Michani-Alesis-Kima-Ntomatas-3000W-Asimi.html
Το συγκεκριμένο όσο το δούλεψα φαίνεται αρκετά γερό και απροβλημάτιστο στη λειτουργία με μόνο μειονέκτημα ότι κάνει αρκετό θόρυβο. Μικρά κόκαλα δεν έχει θέμα αλλά του κοτόπουλου(μπούτι και κόκαλο βραχίονα βασικά) είναι πολύ σκληρά, δε θα έμπαινα στη διαδικασίαΈχω πάρει από τα lidl, αλλά σπάσανε τα δόντια από το πλαστικό γρανάζι που έχει για μειωτήρα στο μοτέρ, με απλό μοσχαρίσιο κρέας χωρίς ίχνος κόκκαλου. Με έστειλαν καινούριο αλλά φοβάμαι ότι θα έχει την ίδια κατάληξη αν το δουλέψω.
Θέλω ένα δυνατό για να σπάει και μικρά κόκκαλα.
ΣτεφανεΈχω πάρει από τα lidl, αλλά σπάσανε τα δόντια από το πλαστικό γρανάζι που έχει για μειωτήρα στο μοτέρ, με απλό μοσχαρίσιο κρέας χωρίς ίχνος κόκκαλου. Με έστειλαν καινούριο αλλά φοβάμαι ότι θα έχει την ίδια κατάληξη αν το δουλέψω.
Θέλω ένα δυνατό για να σπάει και μικρά κόκκαλα.
Αυτό θέλω να κάνω για κουτάβια.Στεφανε
Για κιμα κοτοπουλο απο λαιμους και πλαταριες κουοπουλο σε ενδιαφερει;
Αυτα συνηθως τα σπανε η καλες δυνατες μηχανες δεν εχουν προβλημα
Το ξερω γιατι ταιζω τα σκυλια τετοιο που αγοραζω
Μπουτια κλπ ομως οχι
Θα πρεπει να πας σε κατι ποιοτικο και δυνατο ομως για να χεις αποτελεσμα με μεταλλικα μερη-δοντια κλπ
Αυτες οι μικρες και φτηνες με πλαστικα δεν θα σου δωσουν αποτελεσμα
Το μπούτι το ξεκοκαλίζεις εύκολα .Τα υπολοιπα ειναι το θέμα ,οπότε αν τα αλέθει μια χαράΑυτό θέλω να κάνω για κουτάβια.
Δεν θέλω να τα δίνω κροκέτα.
Το μεγάλο πλέον αν δώσω κροκέτα ούτε τη μυρίζει.
Βρήκα μια μεταχειρισμένη από κρεοπωλείο, αλλά μέχρι να ρωτήσω την έδωσε.
Μπούτια έχουν παραπάνω απ'ότι λαιμούς.
Όντως θέλει με μεταλλικά γρανάζια.
με τα σκαγια τι γυνεται;Αρχίσαμε τα πειράματα (να τρώνε και οι μπόμπιρες)
View attachment 86377
Πρώτο χέρι
View attachment 86378
Δεύτερο χέρι
View attachment 86379
Τέταρτο
View attachment 86380
Δε θυμάμαι να έχω δαγκώσει σκάγι σε τσίχλα μέχρι τώρα και έχω καταναλώσει εκατοντάδες για να μην πω χιλιάδεςμε τα σκαγια τι γυνεται;