Δεν μας κάνετε καμιά έκπληξη λέω εγώ οι βόρειοι ημερομηνία και μέρα ξέρετεΜάγκες μην χάσετε την συνάντηση σας.
Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να βρεθείτε.
Πιστέψτε με , θα το θυμόσαστε για πάντα.
Δεν μας κάνετε καμιά έκπληξη λέω εγώ οι βόρειοι ημερομηνία και μέρα ξέρετεΜάγκες μην χάσετε την συνάντηση σας.
Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας να βρεθείτε.
Πιστέψτε με , θα το θυμόσαστε για πάντα.
συγγνωμη για να καταλαβω. εμεις ειμαστε οι dukes of hazzard???Δεν μας κάνετε καμιά έκπληξη λέω εγώ οι βόρειοι ημερομηνία και μέρα ξέρετε
εσυ ειδικα μια σουζα δρομο εισαι μαζι με το βασιλακηΑ ρε Μύρο , να ήξερες μόνο πόσο θα ήθελα να κατέβω .
Το Νησί είναι η μεγάλη μου αγάπη , έχω ξαδέλφια κάτω που θέλουνε να με δουν .Στο Ηράκλειο γεννήθηκε και ο πατέρας μου.
Πράγματι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να σας γνωρίσουμε κιόλας .
ασε γιατι προβλεπεται να τρεξει πολυ λαδι στο κρασιΤο thread έπιασε τις 100 απαντήσεις και μάζωξη δεν είδαμε......είστε πολύ της κουβέντας, κοπέλια.
Πολύ λάδι και καθόλου τηγανίτα .ha ha ha..ha ha ha..ha ha ha.
Οπότε θέλετε εδώ θα είμαστε!!!Α ρε Μύρο , να ήξερες μόνο πόσο θα ήθελα να κατέβω .
Το Νησί είναι η μεγάλη μου αγάπη , έχω ξαδέλφια κάτω που θέλουνε να με δουν .Στο Ηράκλειο γεννήθηκε και ο πατέρας μου.
Πράγματι θα ήταν μια καλή ευκαιρία να σας γνωρίσουμε κιόλας .
Εξηγήσου........smashfrak.ασε γιατι προβλεπεται να τρεξει πολυ λαδι στο κρασι
αχ δεν μ εννοας. πως θα μεινουν οι αναθυμιασεις κατω μπας και γλυτωσουμε στην επιστροφη απο τυχον ελεγχο οινου στα ενδοτερα μας??Εξηγήσου........smashfrak.
Έλα μη τον κουράζουμε Διονύση το λέμε από τώρα ότι του χρόνου θα κατέβουμε...
α σε 3 μηνες δηλαδη. ωραιοιΈλα μη τον κουράζουμε Διονύση το λέμε από τώρα ότι του χρόνου θα κατέβουμε...
Εγώ κατέω ότι, οι αναθυμιάσεις από τη Κρήτη δεν μπορούν να συγκρατηθούν ούτε από πέντε πόντους πεπαλαιωμένη μούργα ελαιόλαδου....αχ δεν μ εννοας. πως θα μεινουν οι αναθυμιασεις κατω μπας και γλυτωσουμε στην επιστροφη απο τυχον ελεγχο οινου στα ενδοτερα μας??
καθολου ομωςΕγώ κατέω ότι, οι αναθυμιάσεις από τη Κρήτη δεν μπορούν να συγκρατηθούν ούτε από πέντε πόντους πεπαλαιωμένη μούργα ελαιόλαδου....
Έχω λάθος πληροφορίες ;;;
Ημερομηνία, ημέρα και ώρα......τώρα Βασίλη!Έλα μη τον κουράζουμε Διονύση το λέμε από τώρα ότι του χρόνου θα κατέβουμε...
αν αρχισουμε απ το μεσημερι τον ηπιαμε αλλα οτι θελει η παρεα αν εχουμε γυρισει απ το πρωινο καρτερι. θα προτεινα απογευματακιΜυρο,ναι μεσα είμαι! Παιζει να ερθει κ ενας συνκυνηγος μου..για τι ωρα μιλαμε; Μεσημερι πχ;
Οκ για ώρα δεν έχουμε πει ακόμα.Μυρο,ναι μεσα είμαι! Παιζει να ερθει κ ενας συνκυνηγος μου..για τι ωρα μιλαμε; Μεσημερι πχ;
Πιο μεσημερη???? Αρωστη ειμαστε???απο το πρωη να πηγενουν οι τουφεκιες ντρετααν αρχισουμε απ το μεσημερι τον ηπιαμε αλλα οτι θελει η παρεα αν εχουμε γυρισει απ το πρωινο καρτερι. θα προτεινα απογευματακι