Συγκρίσεις όπλων-τσοκ

Φίλε Παύλο να εισαι καλά ευχαριστώ και να ξες το περνώ πολύ σοβαρά αυτό που λες και το έχεις δοκιμάσει !
Απλά είχα μια υπόνοια γιατί επειδή βλέπω πολύ κόσμο έχουν μεγάλη κλήση στα τσοκ τα κικς για της μακρινές τουφεκιές και από βιντεάκια που έχω βρει που ανταγωνίζονται με άλλα τόσο οντως τα κικς βγάζουν πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις σε μεγάλες αποστάσεις.

Να δω τι θα πει και κανας φιλος ακόμα , αλλιώς θα προτιμήσω αυτό που λες .

Ευχαριστώ και παλι.
 
Παλικάρια μια ερώτηση από τους γνωστες.

Μετά από ψάξιμο για τσοκ , βρήκα 2 που πιστεύω είναι αξιόπιστα για μακρινές βολές μιλάω πάντα.
Το ένα είναι https://www.must-dive.gr/κυνηγι/αξεσουαρ-οπλων/τσοκ-οπλων/kicks-choke-baikal-12g-45081/?search=baikal αλλά λέει ότι είναι για δραμια κ.λ.π και με μπερδεύει λίγο το τι παίζει.
Και το άλλο είναι https://www.must-dive.gr/κυνηγι/αξεσουαρ-οπλων/τσοκ-οπλων/patternmaster-12ga-baikal-mp153-code-black-duck/?search=baikal είναι αυτό που δεν λέει σύσφιξης και αυτό με έβαλε σε σκέψεις ???

Δουλευω τα τζεμινι όπως έχω πει αλλά ήθελα να δω και κάτι πιο καλό , έτσι νομίζω , καταλάθος έπεσα απάνω σε αυτά, γιατί δεν έβρισκα και θα εμένα με αυτά που έχω αλλά με βάλανε σε σκέψεις.

Για πείτε καμιά γνωμη ....
Παρε το kicks κι ας λεει οτι ειναι για δραμια, αυτο εχω κι εγω σε xfull χωρις να κυνηγαω γουρουνια, λαγο φασσα τσιχλα παντα το kicks εχω πανω.
 
Παρε το kicks κι ας λεει οτι ειναι για δραμια, αυτο εχω κι εγω σε xfull χωρις να κυνηγαω γουρουνια, λαγο φασσα τσιχλα παντα το kicks εχω πανω.
Να είσαι καλά φίλε ευχαριστώ.

1-1 το αποτέλεσμα χαχαχα από αποψεις για να δούμε.
 
Εχω κανει σε τρεια οπλα λυγοτερη ανακρουση καλητερη κατανομη και συγγεντωση
Υπαρχουν πολοι οπλοργοι που κανουν αλλα ενας ειναι κορυφη των ξερουν πολοι εδω μεσα απλα δε θελω να κανω διαφημηση Γιωργος ειναι το μικρο του
 
Να σας πω την αμαρτία μου πρωσωπικα φοβάμαι να δωσω το όπλο να μου το βάλουν χέρι χαχαχ όχι ότι είναι αμάν αμάν αλλά δεν αξίζει πιστεύω και ψιλοφοβαμαι μην τυχόν αργήσει κ.λ.π μεταφορά κ.λ.π.

Ενώ ένα τσοκ το περνεις στο φινάλε την τρως το βγάζεις και πάμε για άλλα.

Τώρα αυτά τα λέω πρόχειρα χωρίς να ξέρω πολλά με αυτα.

Είμαστε 2-1 το πατερμαστερ εναντίον κικς
 
Σε μεγαλο κυκλο 76 βλεπεις καλητερα αποτελεσματα ποιο κληστη τουφεκια και πολυ λυγοτερα flyer με τα περιφεριακα σκαγια ποιο μαζεμενα κατα 10% περιπου

Δεν είμαι κατά των επεμβάσεων και συγκεκριμένα του κώνου, σίγουρα φίλε μου το κάνουν πολύ {οπλουργοί} και αυτούς μπορώ να εμπιστευτώ και όχι τους μαστροχαλαστές τις γειτονίας. Τώρα υπάρχουν σε αυτούς που το αλεζουαρ για τον κώνο είναι αυτοσχέδιο, πατέντα και όχι το αυθεντικό οπλουργικο για αυτή την δουλειά. Υπάρχουν περιπτώσεις πολλές που το όπλο μετα την επέμβαση έχει σφίξει κατά 2 βαθμούς τσοκ, και σε κάποιες ημέρες που το όπλο δείχνει τα δόντια του η διάμετρος στο χαρτόνι του κύκλου με 4 αστέρια στα 25 μέτρα έχει διάμετρο 30 εκατοστά, θεωρείτε αυτό επιτυχία Η αλλοίωση όπλου ?

ΥΓ. ελπίζω να πρόσεξες το οπλουργός ότι είναι σε παρένθεση.
 
Σε μεγαλο κυκλο 76 βλεπεις καλητερα αποτελεσματα ποιο κληστη τουφεκια και πολυ λυγοτερα flyer με τα περιφεριακα σκαγια ποιο μαζεμενα κατα 10% περιπου
Εχω δοκιμάσει και τα δύο τσοκάκια με την sx3 και συμφωνώ απόλυτα με το Teo. Βλέπω όμως οτι ο φίλος mono papia ψάχνεται για Baikal και εκεί δεν έχω άποψη για τα συγκεκριμένα τσοκάκια. Εγώ στα Baikal μου έχω μια σακούλα Carlson, τωρα ποιά έχω από την γκάμα της Carlson θέλει ψάξιμο, γιατί κατά καιρούς είχα πάρει πολλά (όλα από τα μέσα έξω που προεξέχουν 1,9 εκ από την κάννη) και καλύπτομαι. Η αναφορά στα συγκεκριμένα carlson γίνεται γιατί είναι στα μισά λεφτα από αυτά που βλέπει ο φίλος.
Επίσης άποψή μου είναι φίλε mono papia οτι για τα τσοκ που ψάχνεις θα δώσεις πολλά λεφτά και δεν θα έχεις τα θεαματικά καλύτερα αποτελέσματα από αυτά που έχεις μετά τα gemini. Θέλω να πω διαφορά θα δεις, αλλά δεν θα αξίζει τα παραπάνω λεφτά που θα δώσεις.
 
@mono papia γιατί δεν παίρνεις φίλε ένα ακόμη gemini πιο σφιχτό μιας και είναι οικονομική επιλογή για να μην δώσεις τόσα χρηματα; Αν δεν μείνεις ικανοποιημένος το δίνεις και βάζεις την διαφορά και πας σε κάτι πιο ακριβό. .hunter.
Να σε πω την αλήθεια φίλε .......
Έχω φάει τον παπά χαχα με αυτά που βλέπω ,,,,,όλοι αυτά όλοι υποστηρίζουν και λέω να δω και εγώ .

Εγώ τα τζεμινι δουλεύω αλλά είπα να κάνω ένα πείραμα , αλλά όπως λες πολλά τα λεφτά , θα δω ανάλογος την τσεπη σε ποια επίπεδα θα κυμαίνεται της επόμενες μερες χαχαχαχα.
 
Έχοντας 18,3 κάννη σχεδόν ποτέ δεν είχα δοκιμάσει το full μαμα παρά μόνο μια φορά σε ένα κοπάδι αγριοπερίστερα με μεσαία σκάγια 34γρ.
Τα mobile μαμά είναι εξαιρετικά κοντά , γενικά για φουλ δεν σου γεμίζουν το μάτι... Δεν ξέρω πως να το γράψω αλλά φουλ στους άυλους αυτούς, κάτι δεν μου κάθεται καλά. Έχω την αισθηση ότι χαλά όλη η τουφέκια. Είναι δόκιμο, έχει εμπειρία κάνεις?
 
Back
Top