Σκοπευτήριο Ψαχνά Ευβοίας

ο Ψυλλάκης πάντως στο compack ρίχνει πλήρως επωμισμένος. ( τουλάχιστον έτσι τον έχω δει σε προπόνηση )

Ποτέ ο Γιώργος δεν έχει ρίξει επωμισμένος.. Απλά έχει το κοντάκι πολύ ψηλά όπως και οι περισσότεροι.
 
Μισοεπωμισμενος ριχνει ο Γιωργος, απο τις φορες που τον εχω δει και γω εδω, νομιζω το εντελως επωμισμενος δεν βολευει και τοσο, εκτος τις βολες τραπ
 
άλλο "κλειδωμένος" , άλλο επωμισμένος.

ρίχνει επωμισμένος και κλειδώνει όταν "παίρνει" την τροχιά για να ρίξει.

αντε τα κάναμε ............. ψιλομπάχαλο με τους ορισμούς ........... χεχεχεχε
 
Ο Γιάννης Γκίνης?Κατσιώτης?Δεν ρίχνουν μερικώς επωμισμένοι.Και ο Ψυλλάκης δεν ξεκίνησε μερικώς επωμισμένος.
Παιδιά Τούφεκος δεν υπάρχει αν δεν ρίχνει πάνω κάτω δύο φορές την εβδομάδα και δεν μπορούμε να τους βαφτίζουμε όλους που ρίχνουν λεφτάδες.Οσοι το παρατάνε για λίγο ,πέφτει η απόδοσή τους και ξαναρχίζουν το κάψιμο.
Στον αγώνα τώρα ποιοί ξεχώρησαν?1)Α1?2)Αποδεδειγμένοι χρόνια τούφεκοι δεν πήγαν καθόλου καλά και άλλοι πήγαν.3)Το ίδιο και με τους Λεφτάδες.αλλοι πήγαν καλά και άλλοι όχι.
Δεν είναι σωστό να πούμε ονόματα αλλά όσοι πήγαν καλά ρίχνουν και ρίχνουν συνέχεια και όταν δεν ρίχνουν κάνουν κοιλιά.
Αρα δεν μπορεί κάποιος σαν τον Γιάννη τον Γκίνη πχ που έχει ένα δωμάτιο κούπες στο σπίτι του από compak και από skeet 20+χρόνια,να πάει χωρίς νάχει καιρό επαφή και να ρίξει.Βλέπε πανευρωπαικό όπου συνέβη αυτό.
Θέλει ρίξιμο παιδιά.
Τούφεκος σταθερός στην απόδοση δεν γεννιέται κανένας.Ολοι αυτοί που ξεχώρησαν την Κυριακή και γενικά που ξεχωρίζουν ..ρίχνουν .και δεν έχουν όλοι λ7 αλλά ρίχνουν...Οποιος έχει αμφιβολίες γιαυτό να τους στείλω πμ ώρες και μέρες που ρίχνουν χώρια το κυνήγι χειμώνα καλοκαίρι στο σκοπευτήριο.(και καλά κάνουν).
 
Το να ρίχνεις και να ακολουθείς χωρίς να χάνεις αγώνα έχεις λεφτά,,,το που τα βρίσκεις άλλο θέμα,πάντως έχεις λεφτά να χαλάσεις σε συμμετοχές, φυσίγγια και μετακινήσεις

Αν δεν έχεις λεφτά απλά δεν προχωράς και δεν έχεις μεγάλες προσδοκίες
 
Το να ρίχνεις και να ακολουθείς χωρίς να χάνεις αγώνα έχεις λεφτά,,,το που τα βρίσκεις άλλο θέμα,πάντως έχεις λεφτά να χαλάσεις σε συμμετοχές, φυσίγγια και μετακινήσεις

Αν δεν έχεις λεφτά απλά δεν προχωράς και δεν έχεις μεγάλες προσδοκίες

very-smart-black-guy-meme-generator-51082194.png
 
Το ίδιο λέμε Παυλο.
Αν δεν ρίξεις τα ίδια είναι και στο sporting.Δεν γίνεται να αποδώσεις αν δεν είσαι σε επαφή όση εμπειρία και νάχει κάποιος.Εστω από 2 πουλες σοβαρές 2 φορές την εβδομάδα όπου αυτό μεταφράζεται κανά 300άρι τον μήνα.
 
Όσα χρήματα να χαλάσει κάποιος στην σκοποβολή δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει σε πρώτες θέσεις. Οι πρωταθλητές γεννιούνται, δεν γίνονται. Φυσικά τρομερή δουλειά κ πάρα πολλή προπόνηση, αλλά η γεννιέσαι η δεν θα γίνεις ποτέ
 
Όσα χρήματα να χαλάσει κάποιος στην σκοποβολή δεν πρόκειται ποτέ να φτάσει σε πρώτες θέσεις. Οι πρωταθλητές γεννιούνται, δεν γίνονται. Φυσικά τρομερή δουλειά κ πάρα πολλή προπόνηση, αλλά η γεννιέσαι η δεν θα γίνεις ποτέ
Εχουμε λαμπρά παραδείγματα από χρόνια καμμένους που δεν μπορούν να ανέβουν σκαλοπάτι.Αλλά πιστεύω ότι δεν έχουν έλειψη τεχνικής αλλά ψυχολογίας.Καί όπως είπες όσο ταλέντο και νάσαι θα πρέπει να πέσει δουλειά.
 
δυστυχώς όπως και για άλλα αθλήματα , π.χ. μηχανοκίνητος αθλητισμός , στην Ελλάδα για να ανέβεις ψηλά πρέπει να διαθέτεις και τα δύο.

τα εξής τέσσερα ........... ;) ;) ;)
1. χρήματα
2. ταλέντο
3. πάθος για το σπορ
4. χαρακτήρα πρωταθλητή.

σε κάποιες χώρες στο εξωτερικό τα χρήματα τα αναλαμβάνουν άλλοι , εδώ πρέπει να τα έχεις και αυτά.
 
Να πάρω το θάρρος να ρωτήσω κάτι που με βασανιζει καιρό είναι η κουβέντα που μου είχε πει ένας γνωστός σκοπευτής όταν είχα πάει και εγώ σε ένα σκοπευτήριο και δεν τα πήγα και τόσο καλά ήταν το εξης:"αγόρι μου πρόσεχε μην σου γίνει πάθος έχουν χαθεί πολυκατοικίες " άραγε μήπως λέω είναι ένας τύπου "τζόγος"?
 
Σε όποιο χόμπι (κολλήσεις)καλά,παθαίνεις εξάρτηση.Αναλόγως που έχεις σκοπό να φτάσεις και αν σου δουλεύει καλά η βαλβίδα του stop στο μυαλό σου....
 
Δλδ όλοι αυτοί οι σπουδαίοι που βλέπουμε και έχουν φτάσει σε κορυφαίες θέσεις δεν δουλεύει καλά η "βαλβίδα τους" ?
 
Δλδ όλοι αυτοί οι σπουδαίοι που βλέπουμε και έχουν φτάσει σε κορυφαίες θέσεις δεν δουλεύει καλά η "βαλβίδα τους" ?
Eίναι σίγουρα ταλέντα και έχουν κάποια υποστηριξη.Αν δεν υπάρχει κάπου να στηριχτείς και στοχεύεις ψηλά πάς για καταστροφή.
Το 2005-06-07 που είχα ασχοληθεί με το TRAIL(offroad) κάποιος συναθλητής που συμμετείχε στην κ3 (μεγάλη κατηγορία)ιδιωτικός υπάλληλος,πούλησε το εξοχικό του 150 000 ε και σε ΄1,5 χρόνο σκόνη όλα σε μετατροπές ,συμμετοχές κλπ......
 
Εξαρτάται τι θέλει και τι ψάχνει κάνεις, έχω επισκεφθεί αυτό δεν έριξα.
https://m.orvis.com/subject/sandanona-shooting-grounds
Πολύ guerini μέσα σε όλα τα διαμετρηματα.
Σε αυτό που πάω σχεδόν κάθε Δευτέρα δεν έχω βαρεθεί ποτέ μέχρι σήμερα 2 χρόνια και κάτι, αλλάζουν συχνά τροχιές και ειδικά αν έχει αγώνα την περασμένη βλέπεις τρέλα πράγματα. Κόστος γύρω στα $90 με ενοικίαση golf cart, καμία φορά και όπλου, χωρίς φυσίγγια μέσα. Είναι και 30 και βάλε σταντ χάνεσαι μέσα.
 
Υπάρχει κάποιος να ανεβάσει τα αποτελέσματα της Κυριακής?Εμαθα ότι ο Γιώργος Αποστολίδης και ο Γεράσιμος από εδώ μέσα πήγαν πολύ γερά!
Μπράβο και στα δύο παιδιά.
Σε κάθε αγώνα που ρίχνουν,φαίνεται η εμπειρία τους.Και πάλι μπράβο!!!
 
στο διάλειμμα προκειμένου να χαλαρώσω και έπειτα από λίγο ψάξιμο.

ο φίλος μας ο Γιώργος έκανε ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥΥΥΥ εμφάνιση από ότι βλέπω 3ος Γενικής με 95/100 και ο Γεράσιμος επίσης εξαιρετικός
6ος γενικής με 91/100.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ και στους δύο.

Για να "αντιληφθούμε" το μέγεθος της επιτυχίας των δικών μας παιδιών , να αναφέρω για όσους δεν το ξέρουν ότι ο Παναγιώτης Κατσιώτης είναι μέλος της εθνικής ομάδας sporting τα τελευταία χρόνια ( όπως και ο Γιώργος Κοσσάρας ) , και ο Νίκος Μαυρομάτης είναι ο πρωταθλητής Ελλάδας στο skeet με μεγάλες επιτυχίες διεθνώς.


7357
7358
 
Εγω πρέπει να αναφέρω οτι ο αγώνας ήταν φιλανθρωπικού χαρακτήρα και τα παράβολα από 100 συμμετοχές συγκεντρώθηκαν για την κιβωτό του κόσμου..

Αν και δεν τα είχα τα ρίξει καθόλου τα πιάτα έριξα αρκετά καλά πουλώντας 5 μονά.. Αυτά τα μονά με έχουν καταστρέψει...hair.

Γιώργο σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
 
Back
Top