Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
φωτό από το νέο απόκτημα δώρο του φίλου μου Γιώργου τον οποίο ευχαριστώ από καρδιάς .love.

upload image free

windows 7 screen shot

upload pictures

image upload free

free photo hosting
Καλοντούφεκο Μάκη! Να το χαρείς και να το λιώσεις στα ''σπάρα''
Φαίνεται πάντως σε πολύ καλή κατάσταση. Μέχρι τα 30 μέτρα λογικά θα γαζώνει.
Απ' ότι έχω διαβάσει, η συγκεκριμένη εταιρία έχει συγχωνευτεί με τη FAUSTI STEFAΝΟ λόγω γάμου του ιδιοκτήτη με μια από τις 3 κόρες FAUSTI. Και πλέον τα FAUSTI έχουν υιοθετήσει το σύστημα κλειδώματος FOUR LOCK που ήταν πατέντα της ΕΜΙLΙΟ RΙΖΖΙΝΙ.

φωτό από το νέο απόκτημα δώρο του φίλου μου Γιώργου τον οποίο ευχαριστώ από καρδιάς .love.

upload image free

windows 7 screen shot

upload pictures

image upload free

free photo hosting
Μπραβο Μακη, με γεια το εργαλειο.Φαινεται ωραιο κομματι.Αν μπορεσεις να βαλεις thinwall τσοκ
στην επανω καννη,πχ ενα LM θα το ευχαριστηθεις ακομα πιο πολυ.
Για τη μικρη διαφορα στο Drop μην κανεις τιποτα μεχρι να το δοκιμασεις αρκετα.
Καλο θα ηταν ενα ανοιγμα και καθαρισμα του μηχανισμου,ισως δεν εχει ξαναγινει.

ευχαριστώ ευχαριστώ :)
Μου αρέσει το λιτό σκαλισμα σε αυτά τα οπλα. Με ενα καλό επαγγελματικό γυαλισμα θα γίνει σαν καινούργιο.
Αν ήμουν στη θέση σου δεν θα ψαχνόμουνα για τσοκ αλλά για φυσιγγια. Τι εννοώ; Έχω ένα φίλο που κυνηγάει τσιχλα σε λογικές αποστασεις γιατί δεν θέλει και να τις χάνει η να χάνει χρόνο ψάχνοντας. Πάντως μαζεύει όσες και οι υπόλοιποι. Αυτός έχει καταληξει σε κυλινδρο και ρίχνει RC32 σε ν.12.Το δοκίμασα για πλάκα και έπαθα πλάκα, μέχρι τα τριάντα μέτρα τις ξεραινει.Το όπλο σου είναι ιδανικό γιαυτη τη δουλειά.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back