Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Και έμενα 4-3-1 μου ειχε δώσει η μποσμπεργκ προφανώς το συνηθίζουν οι αμερικανοί..Ίσως εκεί να μην χρησιμοποιούν αλλα τσοκ στο κυνήγι..Κωνσταντίνε τα φώτα σου;)
Χρησιμοποιούν Τάσο οι εταιρίες σου δίνουν τα βασικά ένα φουλ ένα ντεμι και ένα βελτιωμένο κύλινδρο. Γιαυτό υπάρχουν τόσες πολλές εταιρείες με after market τσοκακια.

Η Rem στα μοντελλα 1100 -1187 έχει εξαιρετική σκανδάλη (lock time) και τα ιταλικα δεν την φθάνουν. Έχει επίσης και το πιο μικρό κλωτσημα. Βαλτε και ένα κοντάκι που καλύτερο δεν γίνεται. Τσοκακια ατσάλινα υψηλής ποιότητας και όχι επινικελωμενα τενεκεδακια. Απόδοση καννης άνω του μέσου όρου.
Αυτά είναι τα συν και πλην κατά την προσωπική εμπειρία μου με τη 1100.
Μάκη Μάκη εισαι εδωωωωωωωωωωωωω;
Ρωτάει ο Τααααααααασος .sarcastic.
Μακηηηηηηηηηη είσαι εδωωωωωωωωω ρωτάει και ο Γιααααανηηηης.very funny..very funny..very funny.

οι αρετές της πολλές όπως γράφει ο Γιάννης αλλά αυτό το βάρος της ρε γαμώτο
όποιος μάθει με benelli κακομαθαίνει :)
δεν την έχω αγοράσει μπορώ να την κρατήσω 10 -15 μέρες για δοκιμές και βλέπουμε :)

οι αρετές της πολλές όπως γράφει ο Γιάννης αλλά αυτό το βάρος της ρε γαμώτο
όποιος μάθει με benelli κακομαθαίνει :)
δεν την έχω αγοράσει μπορώ να την κρατήσω 10 -15 μέρες για δοκιμές και βλέπουμε :)
Ναι ρε φίλε ξέχασα ότι κάνεις οικονομία στα γυμναστήρια....
Και απο κοιλιακούς όσους θες.
Αυτόν τον πόνο στη μέση να μην έβγαζε και δεν την άλλαζα με άλλη.

τασο εχεις δικιο σ αυτο που λες για το θεμα των εμπλοκων στις αποψεις.αλλα σε ρωτω σε ποια εταιρεια δεν ειναι ετσι? ολες οι beretta 391 που ειχα δημιουργησαν εμπλοκες.και πιστεψε με στο θεμα καθαρισμα ειμαι απολυτος.ανα πασα ωρα και στιγμη ολα μου τα οπλα ειναι καθαρα.και παντα ειχα οπλα αεριων.σε φιλου μου που αγορασαν 391 δεν ξερουν τι ειναι εμπλοκη.ειναι τι θα σου κατσει.απ οτι γνωριζω πολλες εμπλοκες παρουσιασε η 105 cti.o κωνσταντινος που ειναι αμερικη μπορει με τις γνωσεις του να βοηθησει σ αυτο.τωρα ο μηχανισμος αεριων ειναι ο ιδιος απο τη 1100 και δεν τον αλλαξε 50 χρονια τωρα γιατι δεν ειχε λογο να τον αλλαξει.το μονο που εχει παρουσιαστει σε μερικα οπλα ειναι οτι μπορει να σπασει μετα απο πολλη χρηση η διχαλωτη ουρα του κλειστρου.ισως αυτο να εχεις ακουσει αλλα δεν ειναι και απολυτο αλλα οχι αδυνατο να συμβει
Συμφωνώ.Ειναι πράγματι τι θα σου κάτσει.ισως για αυτο η γνώμες για ένα όπλο να ειναι τόσο διαφορετικες.Τωρα αυτο με την 391 που ησουν σχολαστικος στο καθάρισμα και σου έκανε εμπλοκες και οι άλλοι που ίσως να μην ηταν τόσο σχολαστικοι στο καθάρισμα δεν είχαν θεμα,με κάνει να πιστευω οτι η εταιρίες (γενικά)Τα μισά τα οπλα τα βγάζουν ετσι..και τα υπόλοιπα γιουβέτσι.εχω ακουσει για μπενελλι m2 που πουλήθηκαν και για m2 που κρατηθήκαν.Το ίδιο και για την 612 φρανκι.
Θέλω να πω οτι δεν ειναι τυχαία κάποια πράγματα.ισως κάποιο λάκκο εχει η φάβα.Να πούμε αστοχία υλικου..Δεν μπορώ να καταλάβω.

Καλησπέρα στην παρέα. ....εδώ και λίγες μέρες με βάλανε σε σκέψεις για μια sx3 Black shadow που είναι και σε προσφορά. ....
Κωστα καινουριο ειναι; Μηκος κανης; Σαν οπλο μ αρεσει πολυ! Τιμη ποσο;
Παντως η τιμη της καινουρια παιζει στο χιλιαρικο..
http://www.kalkantzakos.com/Product/1139/super-x3-black-shadow,-karampina-winchester

Last edited:
Κωστα καινουριο ειναι; Μηκος κανης; Σαν οπλο μ αρεσει πολυ! Τιμη ποσο;
Παντως η τιμη της καινουρια παιζει στο χιλιαρικο..
http://www.kalkantzakos.com/Product/1139/super-x3-black-shadow,-karampina-winchester
Για καινούργιο Γιάννη και να δω άμα την πάρω που θα τα βάλω μετά. ..τιμή 1100 η composite κατάμαυρη να κάνει για βαλτο όχι ξύλα. ....

Για καινούργιο Γιάννη και να δω άμα την πάρω που θα τα βάλω μετά. ..τιμή 1100 η composite κατάμαυρη να κάνει για βαλτο όχι ξύλα. ....
Πολυ ωραιο οπλο! Καποια στιγμη θα χτυπησω και εγω μια winchester! Αν την παρεις να μας πεις εντυπωσεις φιλε Κωστα!

Φίλε Κώστα,ειναι πολυ καλο οπλο! Προσωπικα μου αρεσει και εχω ακούσει τα καλυτερα! Τωρα στα 1100 ευρω πιστευω οτι δεν ειναι και super προσφορά για τις εποχές μας! Καθώς απο 1290 την εχουν 1100...μιας και κυνηγάς βάλτο,και απο οτι ξερω εχεις 2 αυτογεμη σχετικά καινούργια,θα κοίταζα κάποια στιγμη για κανένα super pose με 76 η 81 ποντους κάνες...ειχα δει προ καιρου ενα super pose Beretta 686 76 ποντους κάνες,18,3 άυλους και οι δυο κάνες με τσοκ σε καινούργια κατασταση( το ειδα απο κοντα) ,στα 1100 ευρω! Με 1000 μετρητά το έπαιρνες...

Φίλε Κώστα,ειναι πολυ καλο οπλο! Προσωπικα μου αρεσει και εχω ακούσει τα καλυτερα! Τωρα στα 1100 ευρω πιστευω οτι δεν ειναι και super προσφορά για τις εποχές μας! Καθώς απο 1290 την εχουν 1100...μιας και κυνηγάς βάλτο,και απο οτι ξερω εχεις 2 αυτογεμη σχετικά καινούργια,θα κοίταζα κάποια στιγμη για κανένα super pose με 76 η 81 ποντους κάνες...ειχα δει προ καιρου ενα super pose Beretta 686 76 ποντους κάνες,18,3 άυλους και οι δυο κάνες με τσοκ σε καινούργια κατασταση( το ειδα απο κοντα) ,στα 1100 ευρω! Με 1000 μετρητά το έπαιρνες...
Γιάννη έχεις δίκιο αλλά όπως είπες έχω ήδη δύο αυτογεμη με αυλους 18,3-18,4 και θα ήθελα κάτι με λιγότερη ανακρουση αν δεν κάνω λάθος η sx3 έχει αυλό 18,7

Ναι Κωστα εχει διευρυμένο άυλο! Σιγουρα θα εχει μικρότερη ανάκρουση απο τα δυο ειδικά απο την franchi! Η τιμη της δεν ειναι προσφορά πιστευω σε σχεση με την αρχική αλλα σαν οπλο για αυτα που προσφέρει ειναι super!! Δεν ξερω μηπως είχε αρχική τιμη ακόμα μεγαλυτερη απο τα 1290 οταν πρωτοβγήκε..

Γιάννη έχεις δίκιο αλλά όπως είπες έχω ήδη δύο αυτογεμη με αυλους 18,3-18,4 και θα ήθελα κάτι με λιγότερη ανακρουση αν δεν κάνω λάθος η sx3 έχει αυλό 18,7
Πιστεύω Κώστα λόγω του αυλού θα ''διαχειρίζεται'' καλύτερα και τα φυσίγγια με ατσάλινα σκάγια που πλεον μας ''φορτώθηκαν'' στα βαλτοκυνήγια

Καλησπέρα στην παρέα. ....εδώ και λίγες μέρες με βάλανε σε σκέψεις για μια sx3 Black shadow που είναι και σε προσφορά. ....
κάννη πολύ πολύ πολύ καλή
μηχανισμός παλιός αλλά πολύ αξιόπιστος
ρίχνει ότι της βάλεις χωρίς διακρίσεις
έσπαγε παλιότερα την σπείρα στο μπιστόνι......είδα όμως ότι στο επίμαχο σημείο αντικατέστησε το πλαστικό με μέταλλο .well done.
το κοντάκι της έχει ένα θέμα στα μέτρα που δύσκολα έρχεται στα δικά μου,αλλιώς θα την είχα πάρει σίγουρα :)
καλό όπλο κα με πολλές πωλήσεις

Καλημερα στην παρεα,

Καιρο τωρα ψαχνω να βρω μια καραμπινα να παρω στην Χιο και να την αφησω εκει καθως πολλες φορες κατεβαινω με αεροπλανο και για να παρω οπλο μαζι θελω 100 ευρω συν διαδικασια....
Βρηκα λοιπον μια 391 Urika Gold που μου αρεσει αλλα ειναι στην Χαλκιδικη στο χωριο Διονυσίου.
12004042_1462397164090841_2414231037750166417_n.jpg

Ερωτηση πρωτη προς ολους.
Θεωρειτε αξιοπιστο το οπλο αυτο?
Σημειωτεο ειναι με τα mobil chockes και οχι τα optima plus.
Αυτο μας επιρρεαζει???

Επισης το δευτερο ερωτημα ειναι αν θα μπορεσει καποιος να με εξυπηρετησει αν ειναι κοντα να ριξει μια ματια στο οπλο για να διαπιστωσει την κατασταση του.

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Ρώτα για το δεύτερο,αυτόν που το δίνει. Ειδα την απάντησή σου στην ομάδα του φατσοβιβλίου και πως το ζαχαρώνεις.Αν μπορεί και γίνεται φυσικά, κάποιος φίλος απο βόρεια,εφόσον είναι κοντά του ή πάει για καμιά εξόρμηση προς εκεί,να το δει για πάρτη σου και να εκφέρει γνώμη.

marocchi μμμμμμμ φθηνή κατασκευή ακριβό το θεωρώ και κλωτσάει σαν γαιδούρι
δεν το ξεχνάω αυτό το όπλο
τα είχε κάνει εισαγωγή κάποιος γνωστός μέσω frankonia και το δοκιμάσαμε 5 άτομα με πολύ πόνο .sarcastic.
εγώ θα σου πρότεινα αυτό:
http://www.xe.gr/eleytheros-xronos/kynigi-diafora|ad-185952815.html
καλό φθηνό και τίμιο

Status
Not open for further replies.
Back