Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Το έχω δεί Μάκη αλλά έχει σταθερό τσοκάρισμα 1-3 και λογικά με τέτοιο τσοκάρισμα δεν θα κάνει για ατσάλινα.

marocchi μμμμμμμ φθηνή κατασκευή ακριβό το θεωρώ και κλωτσάει σαν γαιδούρι
δεν το ξεχνάω αυτό το όπλο
τα είχε κάνει εισαγωγή κάποιος γνωστός μέσω frankonia και το δοκιμάσαμε 5 άτομα με πολύ πόνο .sarcastic.
εγώ θα σου πρότεινα αυτό:
http://www.xe.gr/eleytheros-xronos/kynigi-diafora|ad-185952815.html
καλό φθηνό και τίμιο
Θειο εσυ που ψαχνεις τις αγγελιες βρες μου κανα τσοκ

Δεν έχω διαβάσει ποτέ κακά λογια ούτε κ κακές κουβέντες.
Πρέπει όντως να είναι τίμια όπλα Μάκη.
καλύτερο από τα φθηνά και μεσαία Ιταλικά ;)
Το έχω δεί Μάκη αλλά έχει σταθερό τσοκάρισμα 1-3 και λογικά με τέτοιο τσοκάρισμα δεν θα κάνει για ατσάλινα.
έχεις δίκιο
αλλά και το marocchi δεν έχει τσόκ αν δεν κάνω λάθος και θεωρητικά πρέπει να είναι παλιότερο μοντέλο

http://www.car.gr/parts/photos/6972090/
Έχει κανείς απο ιδέα για το τι παίζει με αυτό; όχι το συγκεκριμένο, γενικά. Μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και είναι και φθηνό.
Έχω το ίδιο σε εικοσαρι αλλά από άλλο κατασκευαστή Antonio zoli, ήταν τις μόδας τότε όπως και τώρα τα φτηνά ιταλικά από διάφορες εταιρείες να φτιάχνονται σε ίδιες βάσεις και ίδιους μηχανισμους, όπως λέει και ο Μάκης και αυτό θα έχει σταθερά τσοκ στο δικό μου είναι ** και * η πάνω άρα δεν σου κάνει για ατσάλινα. Γιατί δεν κοιτάς για κανένα betinsolli όμορφα και φτηνά.

Τα μαρροτσι είχαν ευρεια αποδοχη δτην Κυπρο μεχρι πριν μια δεκαπενταετια.
Πρωτος ξαδερφος το πηρε μεταχειρισμενο κ του χει βγαλει κυριολεκτικα το κωλ....... εδωκ μια δεκαετια χωρις προβλήματα.
Ο πατερας το εχει 20 χρονια σε σπορτινκ κ πριν ειχε αλλο.
γερα οπλα κ στιβαρα.
με τις σκανδαλες ειχαν καποια προβληματα λενε.
Αυτό τηςφωτο δεν το ξερω ομως θα ναι παλιότερο.

Ο αντιπρόσωπος άλλαξε αντιπροσωπεια κ πηρε την μπετεττα.
ετσι δεν υπηρχε προωθηση.
ακουστικε για λιγο καιρο οτι εκλεισε κ το εργοστασιο η δεν εβγαζε κυνηγετικά μοντελα εννοω δωδεκαρια.
ομως αυτο δεν μπορω να το επιβεβαιώσω.
μετα εμφανίστηκαν δυο νεα μοντελα όμως χωρίς προώθηση δεν πιαστηκαν
.

Κωνσταντίνε το συγκεκριμένο μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά, το ήθελα 80 για να το βλέπω και 20% για χρήση. Έχω αποφασίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό ότι για χρήση στα κυνήγια μου θα πάω σε καραμπίνα που είναι ποιο "σφαιρικό" όπλο από ότι έχω καταλήξει (εκτός εάν .hit.).

Κωνσταντίνε το συγκεκριμένο μου αρέσει πάρα πολύ εμφανισιακά, το ήθελα 80 για να το βλέπω και 20% για χρήση. Έχω αποφασίσει κατά ένα μεγάλο ποσοστό ότι για χρήση στα κυνήγια μου θα πάω σε καραμπίνα που είναι ποιο "σφαιρικό" όπλο από ότι έχω καταλήξει (εκτός εάν .hit.).
Τώρα κατάλαβα. Τα συγκεκριμένα είναι παλιάς κοπής και δεν νομίζω να περνούν ατσάλινα ούτε και τα μόνιμα τσοκ που έχουν βοηθουν.

Ποιος είσαι ο Πανούτσος ... ; :D :p
Όλα μας τα είπες, πες μας για ποιο όπλο πρόκειται. Δεν ματιάζουμε, μην φοβάσαι, θα γίνει η μεταβίβαση. Ενάμιση χρόνο δοκίμαζες να δεις αν σου κάνει; .very funny. .love.
όχι βρε :)
ο φίλος δουλεύει στην περιφέρεια και αμελούσε να το φιάξει όποτε ερχόταν
του έληξαν και άλλα 3-4 τον σταμάτησαν 2 φορές του έκαναν παρατήρηση και αναγκάστηκε να τα φιάξει γιατί κάτι θ αγοράσει απ ότι μου είπε
εγώ είχα βγάλει 3 άδειες αγοράς και τις είχα παραδώσει γιατί έληγαν περιμένοντας τον
δεν το έβγαζα γιατί φοβόμουν μην πέσω σε έλεγχο κι έτσι είναι ατουφέκιστο από μένα
είναι Emilio Rizzini mod primatist με κάννες cyl cyl σκοπευτικό με πολύ ωραίο κοντάκι σκοπευτική ρίγα και το βάρος σκοπευτικού
οι κάννες του έχουν περιθώρια τοποθέτησης τσοκ κάτι που θα το δώ αργότερα
είναι γυρισμένο στα μέτρα μου γιατί με τον φίλο συμπίπτει να έχουμε τα ίδια μέτρα μετρημένα από οπλουργό με 1 μικρήηηηηη διαφορά στο drop

Last edited:
όχι βρε :)
ο φίλος δουλεύει στην περιφέρεια αμελούσε να το φιάξει όποτε ερχόταν
του έληξαν και άλλα 3-4 τον σταμάτησαν 2 φορές και του έκαναν παρατήρηση και αναγκάστηκε να τα φιάξει γιατί κάτι θ αγοράσει απ ότι μου είπε
εγώ είχα βγάλει 3 άδειες αγοράς και τις είχα παραδώσει γιατί έληγαν περιμένοντας τον
δεν το έβγαζα γιατί φοβόμουν μην πέσω σε έλεγχο κι έτσι είναι ατουφέκιστο από μένα
είναι Emilio Rizzini mod primatist με κάννες cyl cyl σκοπευτικό με πολύ ωραίο κοντάκι σκοπευτική ρίγα και το βάρος σκοπευτικού
είναι γυρισμένο στα μέτρα μου γιατί με τον φίλο συμπίπτει να έχουμε τα ίδια μέτρα μετρημένα από οπλουργό με 1 μικρήηηηηη διαφορά στο drop
Μακη πρέπει να ειναι σκηταδικο.

Last edited by a moderator:
Πιστεύω ίσως σου χρειαστεί αυτό κάποια στιγμή Μάκη γιατί από ότι έχω καταλάβει κάνεις μόνο καρτέρι.
Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά έτσι όπως το περιγράφεις θα είναι ωραίο όπλο.

Μακη πρέπει να ειναι σκηταδικο.
ναι ο φιλος είναι σκοπευτής και παλιός αθλητής του σκητ :)
Πιστεύω ίσως σου χρειαστεί αυτό κάποια στιγμή Μάκη γιατί από ότι έχω καταλάβει κάνεις μόνο καρτέρι.
Δεν γνωρίζω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά έτσι όπως το περιγράφεις θα είναι ωραίο όπλο.
θα δώ Τάσο πόσο θα το ερωτευτώ ;)
σαν 1η σκέψη προορίζεται για απογευματινά στην περιοχή μου και σαν 2ο μαζί μου όταν φεύγω μακρύτερα ακόμη και σε μονοήμερο ;)
είναι ωραίο και καλή στιβαρή κατασκευή
είναι αυτό ακριβώς μόνο που το κοντάκι του δεν είναι trap
http://oplotechniki.gr/product.php?id_product=175

Last edited:
ναι ο φιλος είναι σκοπευτής και παλιός αθλητής του σκητ :)

θα δώ Τάσο πόσο θα το ερωτευτώ ;)
σαν 1η σκέψη προορίζεται για απογευματινά στην περιοχή μου και σαν 2ο μαζί μου όταν φεύγω μακρύτερα ακόμη και σε μονοήμερο ;)
είναι ωραίο και καλή στιβαρή κατασκευή
είναι αυτό ακριβώς μόνο που το κοντάκι του δεν είναι trap
http://oplotechniki.gr/product.php?id_product=175

Πάντως οπτικά είναι ερωτεύσιμο! .love1.Αν και δεν πολυκατάλαβα το ιστορικό του .yel., φίλε μου σου εύχομαι να το αποκτήσεις με το καλό και να ευχαριστηθείς όπως θέλεις! .well done.

Status
Not open for further replies.
Back