Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
να μην λέγονται μόνο τα κακά αλλά και τα καλά:
χθες πήγα στο Τ.Α.Μαραθώνα να κάνω αίτηση για άδεια αγοράς ώστε να μεταβιβάσω το όπλο που μου δώρισε ο φίλος μου
ευγενέστατος ο νεαρός αστυνομικός που είναι υπεύθυνος άνοιξε το φάκελο μου ξεχώρισε το ποινικό μητρώο και το χαρτί γιατρού που είναι σε ισχύ
συμπλήρωσε μόνος του την αίτηση,υπέγραψα και ετοιμάστηκα να φύγω νομίζοντας ότι σε 2-5 μέρες θα πάω να το πάρω
περιμένετε 5 λεπτά μου είπε και μου έδωσε την άδεια αγοράς υπογεγραμένη από τον προϊστάμενο του που ήταν εκεί
μου εξήγησε πως να την συμπληρώσω και τι χαρτιά να πάω για να το δηλώσω
τους ευχαρίστησα και έφυγα έκπληκτος
πριν 1 μήνα με είχε υποστεί για 2 ημέρες και καθαρίσαμε κάποιες εκκρεμότητες που είχα από όπλα που είχα δώσει και δεν είχαν σβηστεί από μένα
ας το κάνουμε μου είπε,τότε,μην σε σταματήσουν στο δρόμο για τυχαίο έλεγχο και έχεις μπλεξίματα
2 μέρες ασχολήθηκε πάνω από 5 ώρες και τα φιάξαμε όλα
ένα μεγάλο μπράβο στους αστυνομικούς του Τ.Α.Μαραθώνα για την σωστή και υπεύθυνη δουλειά που κάνουν,γιατί όπως έμαθα από φίλους βοηθούν όλους τους κατόχους κυνηγετικών όπλων .congrats.

να μην λέγονται μόνο τα κακά αλλά και τα καλά:
χθες πήγα στο Τ.Α.Μαραθώνα να κάνω αίτηση για άδεια αγοράς ώστε να μεταβιβάσω το όπλο που μου δώρισε ο φίλος μου
ευγενέστατος ο νεαρός αστυνομικός που είναι υπεύθυνος άνοιξε το φάκελο μου ξεχώρισε το ποινικό μητρώο και το χαρτί γιατρού που είναι σε ισχύ
συμπλήρωσε μόνος του την αίτηση,υπέγραψα και ετοιμάστηκα να φύγω νομίζοντας ότι σε 2-5 μέρες θα πάω να το πάρω
περιμένετε 5 λεπτά μου είπε και μου έδωσε την άδεια αγοράς υπογεγραμένη από τον προϊστάμενο του που ήταν εκεί
μου εξήγησε πως να την συμπληρώσω και τι χαρτιά να πάω για να το δηλώσω
τους ευχαρίστησα και έφυγα έκπληκτος
πριν 1 μήνα με είχε υποστεί για 2 ημέρες και καθαρίσαμε κάποιες εκκρεμότητες που είχα από όπλα που είχα δώσει και δεν είχαν σβηστεί από μένα
ας το κάνουμε μου είπε,τότε,μην σε σταματήσουν στο δρόμο για τυχαίο έλεγχο και έχεις μπλεξίματα
2 μέρες ασχολήθηκε πάνω από 5 ώρες και τα φιάξαμε όλα
ένα μεγάλο μπράβο στους αστυνομικούς του Τ.Α.Μαραθώνα για την σωστή και υπεύθυνη δουλειά που κάνουν,γιατί όπως έμαθα από φίλους βοηθούν όλους τους κατόχους κυνηγετικών όπλων .congrats.
μηπως του εταξες καναδυο κιλα προβατινα?

Εγω Μάκη εκανα τα χαρτιά για αδεια αγοράς 12 Οκτωβρίου και μου είπε τέλος του Οκτωμβριου γιατι τις υπογραφουν κάθε τέλος του μήνα λογω φόρτου εργασίας!!!!!!!!!!!! .fff.

Γεια σας παιδια σκεφτομαι αγορα οπλου για κυνηγη αλλα και για τους μηνες εκτος κυνηγιου λιγο σκοπευτηριο,βεβαια το θεμα με μενα ειναι οτι δεν εχω και πολλες επιλογες
λογο οτι ειμαι αριστερος οποτε λιγα πραγματα υπαρχουν ηθελα την βοηθεια σας στο θεμα τον αριστερον ημιαυτοματες καραμπινες και σε σουπερ ποζε τα χρηματα που
μπορω να διαθεσω και υπολογοιζω απο 1000 μεχρι 1300 ευρω,Σας ευχαριστω εκ των προτερων
φιλικα Δημητρης

Φίλε μου θα βοηθούσε να μας πεις τι κυνήγια κάνεις...
Για καρτέρι ένα καλό όπλο που βγαίνει και για αριστερόχειρες και είναι μέσα στα πλαίσια τιμής που έχεις ορίσει είναι το BENELLI M2 COMFORT...
http://www.kirgias.gr/default.asp?page=detailview&CID=1&MID=1&langid=316&PID=345

Σκεφτομουνα για περπατητο και ελεγα για αεριον καραμπινα το θεμα καθαρισμου δεν με απασχολη εχω διαθεση και ορεξη....ελεγα για xlr 5 thw fabarm η m2 comfort επειδης δεν εχω πολλες επιλογες
στα χρηματα αυτα σε αριστερη καραμπινα

Last edited:
Δημητρη καλες επιλογες κ οι δυο... Για της Fabarm δεν εχω αποψη, εχω ομως τη Μ2 εδω κ 7=8 χρονια με αρκετες χιλιαδες φυσιγγια στο ενεργητικο της κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος...

Και η XLR 5 είναι καλή επιλογή.
Πολύ καλό όπλο και όσοι το έχουν είναι ικανοποιημένοι.
Γενικά τα καινούργια Fabarm είναι πολύ καλά όπλα.
Καλό θα ήταν να τα δεις και από κοντά και να τα επωμίσεις.

Aν θες και λιγο σκοπευτηριο (και με κριτηριο οτι το σκοπευτηριο ειναι κολλημα) κοιτα και προς τα δικανα

Γεια σας παιδια σκεφτομαι αγορα οπλου για κυνηγη αλλα και για τους μηνες εκτος κυνηγιου λιγο σκοπευτηριο,βεβαια το θεμα με μενα ειναι οτι δεν εχω και πολλες επιλογες
λογο οτι ειμαι αριστερος οποτε λιγα πραγματα υπαρχουν ηθελα την βοηθεια σας στο θεμα τον αριστερον ημιαυτοματες καραμπινες και σε σουπερ ποζε τα χρηματα που
μπορω να διαθεσω και υπολογοιζω απο 1000 μεχρι 1300 ευρω,Σας ευχαριστω εκ των προτερων
φιλικα Δημητρης
Δημητρη και εγώ αριστερόχειρας είμαι και κυνηγάω εδώ και 15 χρονια με την beretta 302 που είναι για δεξιόχειρες
αλλά ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε όλα τα κυνήγια και φτερωτά και τριχωτά
Ίσως είναι και θέμα συνήθειας δεν ξέρω αφού με αυτήν πρωτο ξεκίνησα να κυνηγάω και προσαρμοστηκα επανω στο όπλο και απο οτι φαίνεται με αυτήν θα γερασω ;)

Δημητρη και εγώ αριστερόχειρας είμαι και κυνηγάω εδώ και 15 χρονια με την beretta 302 που είναι για δεξιόχειρες
αλλά ποτε δεν αντιμετώπισα πρόβλημα σε όλα τα κυνήγια και φτερωτά και τριχωτά
Ίσως είναι και θέμα συνήθειας δεν ξέρω αφού με αυτήν πρωτο ξεκίνησα να κυνηγάω και προσαρμοστηκα επανω στο όπλο και απο οτι φαίνεται με αυτήν θα γερασω ;)
Κωστα δεν ήξερα οτι είσαι συνάδελφος..Μια απο τα ίδια και εγώ..Και έμενα για δεξιόχειρες είναι τα όπλα μου και ούτε εγώ έχω πρόβλημα.Αυτο όμως δεν σημαίνει οτι είναι σωστό..
Τρώω,γραφω,και γενικά είναι το καλό μου χέρι..Εμπρός καλό μου χεριιιι.sarcastic.

Απλα ολοι λενε καλο ειναι να παρεις ενα οπλο για αριστεροχειρα γιατι ειναι καλυτερα..xm.βεβαια στην δουλεια και τα δυο χερια, φαγητο γραφει αριστερο

Με 1300 € βρισκεις μεταχειρισμενο σούπερ ποζέ γνωστών εταιρειών σε άριστη κατάσταση, με καννες 71 εκ και τσοκακια, που κάνει και για κυνηγι και για σκοπευτηριο.
Τωρα για μεταχειρισμενο δε μπορω να ξερω αν ειναι καλο το ολπο η ποσο εχει ριξει και την ποιοτητα του γιαυτο φοβαμε το μεταχειρισμενο,και πιστευω σιγουρα κατι θα βρω,αλλα παλι αυτο θα θελει δουλεια για να το φερω στα μετρα ε?

Δημητρη αν πάρεις καραμπίνα πάρε ΑΡΙΣΤΕΡΗ.Δεν είναι ότι καλύτερο να περνάει ο κάλυκα μπροστά από το δεξί σου μάτι.και εγώ 15 χρόνια με δεξιά καραμπίνα κυνηγάω αλλά της μέρες με κόντρα αέρα Πολλές φορές η καμμένη μπαρούτι πάει καρφί στο δεξί ματι..
Εγώ αν ποτέ αξιωθω να πάρω άλλο όπλο τότε θα είναι ασυζητητί αριστερό και ...μπενελι..

Απλα δεν εχω πολλες επιλογες γιατι τα περισοτερα μαγαζια δεν εχουν αριστερα οπλα λογο κρησισ οποτε δεν εχουν στοκ να μπορω να επωμισω,το μονο που επωμισα ηταν ενα MIDNIGHT GOLD, Δίκαννο WINCHESTER,με ισιο κοντακι
και αυτο εκανε παραπανω απο αυτα που διαθετα γιατι το 1300 ειναι ταβανι παιδια

Και γω με δεξιο κοντακι ειμαι, και πιστεψε με νομιζεις πως το συνηθιζεις, αλλα δεν. Δεν εχω παραπονο στο κυνηγι, αλλα οταν ασχοληθηκα με το σκοπευτηριο ειδα πως το κοντακι πρεπει να ειναι στα μετρα σου. Αν ξεκινησεις τωρα, μη βιαστεις, ψαξε αριστερο κοντακι στο οπλο που θα παρεις.

Status
Not open for further replies.
Back