Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Παιδια μαλλον για το benelli m2 με βλεπω καλη τιμη γιατι δεν ειναι μονο το οπλο εχει κιαλλα πραγματα που θα χρειαστω μαζι με το ολπο σωστα.με ταβανι τα 1300 οποτε θα μπορω να αγορασω τα πρωτα απαραιτητα
που θα χρειαστω ?α σημερα πηρα και την αδεια για αγορα οπλου :)

Last edited:
Δημητρη πηγαινε να τα δεις απο κοντα κ τα δυο, ειναι πολυ σημαντικο κ αυτο... Οσο πιο ανετα νιωσεις με ενα οπλο απο την πρωτη στιγμη τοσο πιο ευκολα θα ερθει στα μετρα σου κ θα το χαρεις...

Oκ ρωτησα ενα φιλο που ειναι ιταλια τωρα για fabarm l4s left και θα ρωτηση να μου σημερα αν μαθει ποσο κανει εκει..

Παιδια θελει μεγαλη διαδικασια να παρεις οπλο απο ιταλαι οποτε ακυρον.Μου ειπε παιζουν xlr 1100 και το l4s 1200

Παιδια θελει μεγαλη διαδικασια να παρεις οπλο απο ιταλαι οποτε ακυρον.Μου ειπε παιζουν xlr 1100 και το l4s 1200
Αν θες fabarm παρε ενα τηλεφωνο τον touri που ειναι αντιπρόσωπος και θα σου πει οτι θες να μαθεις.Στα 1.200 παιζει η συνθετικη xlr νομιζω

Άλλες καραμπίνες αριστερές δεν υπάρχουν στο εμπόριο; Π.Χ. beretta vitoria, breda altair κτλ

Εγω σου προτεινω να κοιταξεις η m2 σαν συνολο η xlr καθαρα λογο βλητικης αποδοσης και μειωμενης ανακρουσης,αν και για εμενα αμελητέα η διαφορα ανακρουσης με αδρανειας αν ειναι και comfort η m2.

Να συμπληρώσω οτι..οτι και να λεμε εμεις,οσα και να σου προτείνουμε,αν δεν τα βαλεις στον ωμο και τα κουμπωσεις στο ζυγωματικο δεν γινετε να επιλεξεις.να θυμασαι οτι το οπλο πρεπει να ειναι προεκταση του χεριου και του μυαλου σου!

Να συμπληρώσω οτι..οτι και να λεμε εμεις,οσα και να σου προτείνουμε,αν δεν τα βαλεις στον ωμο και τα κουμπωσεις στο ζυγωματικο δεν γινετε να επιλεξεις.να θυμασαι οτι το οπλο πρεπει να ειναι προεκταση του χεριου και του μυαλου σου!
α μπράβο .well done.

Παιδια ωπος εγραψα πιο πριν δεν εχουν αριστερες τα μαγαζια οποτε παλι δεξια καραμπινα θα κανω επωμησει..

Παιδια ωπος εγραψα πιο πριν δεν εχουν αριστερες τα μαγαζια οποτε παλι δεξια καραμπινα θα κανω επωμησει..
Αν εισαι απο αθηνα πηγαινε στον καλκαντζακο αν δεν εχεις παει ηδη,γιατι εχει τα περισσοτερα οπλα ετοιμοπαράδοτα νομιζω.ισως βρεις εκει αριστερη...

Πηγα παιδια πρωτα εκει δεν εχει μονο να κανω παραγγελια να μου φερει αριστερι καραμπινα λογο οτι ειμαι κοντα.εκει επωμησα το οπλο που σας ειχα πει πιο πριν στα post μου

Status
Not open for further replies.
Back