Αν θες fabarm παρε ενα τηλεφωνο τον touri που ειναι αντιπρόσωπος και θα σου πει οτι θες να μαθεις.Στα 1.200 παιζει η συνθετικη xlr νομιζωΠαιδια θελει μεγαλη διαδικασια να παρεις οπλο απο ιταλαι οποτε ακυρον.Μου ειπε παιζουν xlr 1100 και το l4s 1200
Εχω την εντύπωση ότι καμία απο τις 2 δεν βγαίνει σε αριστερή...Άλλες καραμπίνες αριστερές δεν υπάρχουν στο εμπόριο; Π.Χ. beretta vitoria, breda altair κτλ
beretta a400 σε αριστερή ηρθε νομίζω ΕλλάδαΆλλες καραμπίνες αριστερές δεν υπάρχουν στο εμπόριο; Π.Χ. beretta vitoria, breda altair κτλ
α μπράβοΝα συμπληρώσω οτι..οτι και να λεμε εμεις,οσα και να σου προτείνουμε,αν δεν τα βαλεις στον ωμο και τα κουμπωσεις στο ζυγωματικο δεν γινετε να επιλεξεις.να θυμασαι οτι το οπλο πρεπει να ειναι προεκταση του χεριου και του μυαλου σου!
στο Καλκαντζάκο πιστεύω ότι θα βρείς αριστερή m2Παιδια ωπος εγραψα πιο πριν δεν εχουν αριστερες τα μαγαζια οποτε παλι δεξια καραμπινα θα κανω επωμησει..
Αν εισαι απο αθηνα πηγαινε στον καλκαντζακο αν δεν εχεις παει ηδη,γιατι εχει τα περισσοτερα οπλα ετοιμοπαράδοτα νομιζω.ισως βρεις εκει αριστερη...Παιδια ωπος εγραψα πιο πριν δεν εχουν αριστερες τα μαγαζια οποτε παλι δεξια καραμπινα θα κανω επωμησει..
Με προλαβεςστο Καλκαντζάκο πιστεύω ότι θα βρείς αριστερή m2