Κλασσικό ιταλικό της μέσης κατηγορίας. Καλοντουφεκισμενο!Καλησπέρα σας , σημερα έδωσα προκαταβολή για ενα FAIR super pose με 60 cm κάνες για περπατητό και πυκνό , εχει κανένας καποια εμπειρία απο fair ?
Μοντέλο LX 600
Με μια σύντομη ματιά στη σελίδα της FAIR δεν ειδα κατι για το μοντέλο που λες Νίκο αλλά βλέπω το μοντέλο slx 600 de luxe.Καλησπέρα σας , σημερα έδωσα προκαταβολή για ενα FAIR super pose με 60 cm κάνες για περπατητό και πυκνό , εχει κανένας καποια εμπειρία απο fair ?
Μοντέλο LX 600
Με μια σύντομη ματιά στη σελίδα της FAIR δεν ειδα κατι για το μοντέλο που λες Νίκο αλλά βλέπω το μοντέλο slx 600 de luxe.
http://www.fair.it/eng/fucile_slx_de_luxe.jsp
Καλοριζικο και καλοτουφεκο Νικόλα, θα μείνεις ευχαριστημένος νομίζω ,όπως είπε και ο Γιάννης παραπάνω κλασικό ιταλικό μέσης κατηγορίας με βάση και μηχανισμους δοκιμασμενους και αξιοπιστους. Το συγκεκριμένο βλέπω ότι είναι αναβαθμισμενο έσω έξω τσοκ, κάτι αναφέρει για τους κωνους.Το ιδιο ειναι !
Αντε δημητρη και στα δικα σου σιγα σιγαΚαλοριζικο και καλοτουφεκο Νικόλα και απο εμενα...
Καλοντούφεκο Νίκο!Καλησπέρα σας , σημερα έδωσα προκαταβολή για ενα FAIR super pose με 60 cm κάνες για περπατητό και πυκνό , εχει κανένας καποια εμπειρία απο fair ?
Μοντέλο LX 600
Καλοτουφεκο Νίκο, νά'σαι γερός να το χαρείς.Καλησπέρα σας , σημερα έδωσα προκαταβολή για ενα FAIR super pose με 60 cm κάνες για περπατητό και πυκνό , εχει κανένας καποια εμπειρία απο fair ?
Μοντέλο LX 600
Καλοντούφεκο Νίκο!
Είχες στο παρελθόν δίκαννο με 60 εκ. κάννες?
Καλοριζικο Νικο, οντως Value for money τα fair σε σχεση με αυτα που προσφερουν... Μου αρεσει κ αισθηση τους στην επωμιση αλλα δυστχυως δεν εχω ριξει ποτε με κανενα... Περιμενουμε εντυπωσεις...
Φίλε μου έχω την Vinci4 χρόνια τρομερό ζύγισμα κ όλα τα ωφέλει του πλαστικού όπλου. Με είχε πεθάνει στα προβλήματα αλλά μάλλον το όπλο ήταν ελαττωματικό. Τώρα το Powerboreτο δοκίμασα, ακόμη καλύτερο ζύγισμα σε έμενα ΑΛΛΑ δεν έφτανα σωστά την σκανδάλη, έχει πολύ ανοιχτή λαβή. Επίσης για τι είδος κυνήγια τα θες τα όπλα , αυτό είναι το ποιο σημαντικό???