Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
Πηγα παιδια πρωτα εκει δεν εχει μονο να κανω παραγγελια να μου φερει αριστερι καραμπινα λογο οτι ειμαι κοντα.εκει επωμησα το οπλο που σας ειχα πει πιο πριν στα post μου
λες για το winchester;;;;
66 πόντους όμως θα έλεγα όχι για s.pose :)

Πηγα παιδια πρωτα εκει δεν εχει μονο να κανω παραγγελια να μου φερει αριστερι καραμπινα λογο οτι ειμαι κοντα.εκει επωμησα το οπλο που σας ειχα πει πιο πριν στα post μου
Ωραια!πες του να σου φερει την m2 να την δεις...πιστευω οτι θα την τσιμπησεις

Μαλλον αυτο θα κανω....τωρα για την franchi affinity δεν την εχω δει πουθενα να πω την γνωμη μου εκει την ημερα ητανε ενα παιδι και μαλιστα πηρε την μ2 αλλα την μακνουμ με 1800 ευρω καπου εχει
αυτο το μοντελο αν θυμαμε καλα

Αν εισαι απο αθηνα πηγαινε στον καλκαντζακο αν δεν εχεις παει ηδη,γιατι εχει τα περισσοτερα οπλα ετοιμοπαράδοτα νομιζω.ισως βρεις εκει αριστερη...
Πετρουπολη ειμαι Λουκα

Μαλλον αυτο θα κανω....τωρα για την franchi affinity δεν την εχω δει πουθενα να πω την γνωμη μου εκει την ημερα ητανε ενα παιδι και μαλιστα πηρε την μ2 αλλα την μακνουμ με 1800 ευρω καπου εχει
αυτο το μοντελο αν θυμαμε καλα
Η m2 ειναι στανταρ μαγκνουμ!ισως εννοεις super black eagle.η affinity στην ουσια ειναι μια πιο φθηνη benelli.

Παιδια καλημερα πηγα σημερα και επωμησα την μm2 αριστερι ολα οκ, και την fabarm xlr5 αλλα δεξια και την franchi και αυτη δεξια ωραια και τα τρια βεβαια η m2 ητανε αριστερι μου εκατσε πιο καλα
και τα αλλα οπλα, δεν μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα αλλα δεν ηταν αριστερα να εχω καλυτερη αποψη.και η franchi μια χαρα την ανεβαζα στον ομω μου,

Το καλο είναι ότι υπάρχουν αριστερές και με πλαστικά μέρη..Μαύρες παραλλαγές κλπ..
Ευτυχώς που (επιτελους)εμείς οι αριστεροχειρες έχουμε κάποιες επιλογές σύμφωνα με τα γούστα του καθενός..
Δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τα δίκαννα...

Παιδια καλημερα πηγα σημερα και επωμησα την μm2 αριστερι ολα οκ, και την fabarm xlr5 αλλα δεξια και την franchi και αυτη δεξια ωραια και τα τρια βεβαια η m2 ητανε αριστερι μου εκατσε πιο καλα
και τα αλλα οπλα, δεν μπορω να πω οτι δυσκολευτηκα αλλα δεν ηταν αριστερα να εχω καλυτερη αποψη.και η franchi μια χαρα την ανεβαζα στον ομω μου,
Τα περισσοτερα οπλα ειναι φτιαγμενα για τον μεσο ελληνα σε θεμα διαστασεων δηλαδη καπου στο 1.80 70-80 κιλα.ερχονται ολα ευκολα στον ωμο αλλα +1000 για την m2 που ηταν και αριστερη και ειχες καθαρη εικονα.

Συμφωνώ Δημήτρη ότι είναι γούστα..Εχω βαλει στην ..μούρη μου και εγώ την μ2 μαυρη που την έχει κάποιος φίλος (δεξιά)Το όπλο μου καθόταν ωραία αλλα..με χαλάν τα πλαστικά μέρη..πιστεύω την ομορφιά του ξύλου δεν θα την συναντήσουμε σε κανένα συνθετικό κοντακι η πάπια..Όμως δεν μπορώ να μην παραβλέψω τις αντοχές του συνθετικού σε σχέση με το ξύλο..Για κυνηγι στο βάλτο ίσως να ήταν τα ιδανικά όπλα.Αποψη δική μου δίχως να θέλω να επηρεάσω κανέναν.

Συμφωνώ Δημήτρη ότι είναι γούστα..Εχω βαλει στην ..μούρη μου και εγώ την μ2 μαυρη που την έχει κάποιος φίλος (δεξιά)Το όπλο μου καθόταν ωραία αλλα..με χαλάν τα πλαστικά μέρη..πιστεύω την ομορφιά του ξύλου δεν θα την συναντήσουμε σε κανένα συνθετικό κοντακι η πάπια..Όμως δεν μπορώ να μην παραβλέψω τις αντοχές του συνθετικού σε σχέση με το ξύλο..Για κυνηγι στο βάλτο ίσως να ήταν τα ιδανικά όπλα.Αποψη δική μου δίχως να θέλω να επηρεάσω κανέναν.[/QU
Για καποιους οπως και εμενα κοιταζουν λιγο και το αισθητικό κομμάτι!καποιοι κοιτανε το οπλο ως εργαλειο και μονο

Παντος μου η fabarm ειχε πιο ποιοτηκα πλαστικα απο την m2 ετσι μου φανηκαν μπορει να κανω λαθος αλλα μαρεσε πιο πολυ αχ ατιμα ευρωωωωωωωω
Βεβαια τα παιδια στο καλατζακο την beneli μου ειπανε να παρω ειναι πολυ καλη για τα λεφτα που εχει προσφορα αυτη την στιγμη

Για καποιους οπως και εμενα κοιταζουν λιγο και το αισθητικό κομμάτι!καποιοι κοιτανε το οπλο ως εργαλειο και μονο
Μα το όπλο φυσικά και είναι εργαλείο αλλα όπως και κάθε εργαλείο πρέπει να μας κάνει κλικ για να το αγοράσουμε..
Φυσικά και υπαρχουν συνάδελφοι που τους αρέσουν τα συνθετικά σαν όπλα.

Μα το όπλο φυσικά και είναι εργαλείο αλλα όπως και κάθε εργαλείο πρέπει να μας κάνει κλικ για να το αγοράσουμε..
Φυσικά και υπαρχουν συνάδελφοι που τους αρέσουν τα συνθετικά σαν όπλα.
Παντος για αριστερους δεν εχουν επιλογες οσον αφορα τα ξυλα ολες ειναι πλαστικα μερη που φερνουν εδω ελλαδα

Παντος μου η fabarm ειχε πιο ποιοτηκα πλαστικα απο την m2 ετσι μου φανηκαν μπορει να κανω λαθος αλλα μαρεσε πιο πολυ αχ ατιμα ευρωωωωωωωω
Βεβαια τα παιδια στο καλατζακο την beneli μου ειπανε να παρω ειναι πολυ καλη για τα λεφτα που εχει προσφορα αυτη την στιγμη
Για το χρηματικο οριο που εχεις θέσει με κλειστα ματια m2 και σου μενουν και τα 300 στην καβατζα!και εγω οταν πηρα την vitoria de luxe μετα μετανιωσα που δεν πηρα m2.αλλα ηταν αυτα τα πλαστικα που μου ξινιζαν...

Status
Not open for further replies.
Back