Σκέφτομαι να αγοράσω.. ARXEIO

Status
Not open for further replies.
κυνηγω τσίχλα φάσσα και λίγες φορές το χρόνο λαγό. Το προηγούμενο όπλο μου ένα benelli m2 με είχε βολέψει πολύ δυστυχώς όμως σχεδόν καταστράφηκε από έναν κύριο που θέλει να λέγεται οπλουργος.τώρα για τα 2 οπλα που ανέφερα πιο πάνω το vinci μου άρεσε πολύ αλλά γνωστός μου οπλοπωλης μου είπε πως από τα 6 που έχει πουλήσει τα 3 έχουν παρουσίασει πρόβλημα τζόγου εκεί που κουμπώνει η κανη με το κοντακι.μου πρότεινε το raffaello το οποίο είναι πανέμορφο και μου πέφτει αρκετά καλά.απλά ρωτάω απόψεις από συναδέλφους γιατί η εποχή είναι δύσκολη και δεν μας περνει για λάθος επιλογές

κυνηγω τσίχλα φάσσα και λίγες φορές το χρόνο λαγό. Το προηγούμενο όπλο μου ένα benelli m2 με είχε βολέψει πολύ δυστυχώς όμως σχεδόν καταστράφηκε από έναν κύριο που θέλει να λέγεται οπλουργος.τώρα για τα 2 οπλα που ανέφερα πιο πάνω το vinci μου άρεσε πολύ αλλά γνωστός μου οπλοπωλης μου είπε πως από τα 6 που έχει πουλήσει τα 3 έχουν παρουσίασει πρόβλημα τζόγου εκεί που κουμπώνει η κανη με το κοντακι.μου πρότεινε το raffaello το οποίο είναι πανέμορφο και μου πέφτει αρκετά καλά.απλά ρωτάω απόψεις από συναδέλφους γιατί η εποχή είναι δύσκολη και δεν μας περνει για λάθος επιλογές
φιλε μου με το δικο μου εχω ριξει ΧΙΛΙΑΔΕΣ φυσιγγια (μπορει και 15,000) , ελαφρια κ βαρια , το μονο που ΔΕΝ εχει ειναι Τζογο!! τεςπα εφοσον δε πας βαλτο και αν δεν κανεις πολλα περπατητα ετσι ωστε να πολυγδαρεις το "κοσμημα" power bore .... εγω αυτη θα διαλεγα σε 71 ποντους!

Όταν λες προβλήματα τι εννοείς. Σε ρωτάω γιατί έχω διαβάσει προβλήματα ασύμαντα και σε ορισμένους να φαίνονται βουνό και το αντίθετο.Επίσης θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος το ύψος μου είναι 1,85 και έχω κοντό λαιμό και φαρδυ στερνο παίζει κάποιο ρόλο που με βολεύουν τα όπλα υπερυψωμενη ρίγα.μου είπε ο οπλοπωλης ότι το raffaello περνει υπερυψωμενη ριγα.πάντως τα κυνήγια που κάνω ειδικά η τσίχλα είναι πιο πολύ περπάτημα πάρα καρτέρι όπως και στο λαγό πιο πολύ καβαλα στα σκυλιά πάρα καρτέρι γενικά βαριέμαι να μένω στασιμος

συνεχομενες εμπλοκες .... ακομη κ μετα απο 5 φορες σερβις στον αντιπροσωπο, ευτυχως το οπλο πηγε Ιταλια εμεινμε εκει 5 μηνες .... κ ισιωσε .... τουλαχιστον στα φετινα λιγα κυνηγια π εχω κανει

Το προηγούμενο όπλο μου ένα benelli m2 με είχε βολέψει πολύ δυστυχώς όμως σχεδόν καταστράφηκε από έναν κύριο που θέλει να λέγεται οπλουργος.
Πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό;
Πες να μαθαίνουμε...

Υπερκοστολογημένο για αυτό που πραγματικά είναι... τίποτα περισσότερο από μία καραμπίνα.
Μην πετάς τα λεφτάκια σου φίλε μου.
Με 1200-1300 Ε παίρνεις αυτογεμές πρώτο!!
Δίκιο έχεις 100% υπερκοστολογιμενα για την εποχή κ τα δυο :-(

Πως είναι δυνατόν να γίνει αυτό;
Πες να μαθαίνουμε...
Το όπλο ήταν με τη μεγάλη προσθήκη προσπαθώντας να την λύση για καθαρισμό και ενο του είπα να την ζεστανει για να φύγει το λοκταιτ.μάλλον την ζορισε πολύ στη μεγγενη με αποτέλεσμα να στραβοση λίγο η βαση.όπως καταλαβαίνεις τρελάθηκα ανέβηκα Αθήνα σε γνωστό οπλουργειο μου είπαν ότι μπορεί να φτιαχτεί αλλά και πάλι χωρίς να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. Και κάποιος άλλος που πήρα μια δεύτερη γνώμη μου είπε μετά να το βάλω για πούλημα. Όπως καταλαβαίνεις ξανατρελαθηκα του είπα θα το κάνω μονοκανο και η κουβέντα τελείωσε εκεί. Θεωρώ άτιμο από ανθρώπους του χώρου να λέγονται τέτοιες κουβέντες.

Το όπλο ήταν με τη μεγάλη προσθήκη προσπαθώντας να την λύση για καθαρισμό και ενο του είπα να την ζεστανει για να φύγει το λοκταιτ.μάλλον την ζορισε πολύ στη μεγγενη με αποτέλεσμα να στραβοση λίγο η βαση.όπως καταλαβαίνεις τρελάθηκα ανέβηκα Αθήνα σε γνωστό οπλουργειο μου είπαν ότι μπορεί να φτιαχτεί αλλά και πάλι χωρίς να είναι σίγουρο το αποτέλεσμα. Και κάποιος άλλος που πήρα μια δεύτερη γνώμη μου είπε μετά να το βάλω για πούλημα. Όπως καταλαβαίνεις ξανατρελαθηκα του είπα θα το κάνω μονοκανο και η κουβέντα τελείωσε εκεί. Θεωρώ άτιμο από ανθρώπους του χώρου να λέγονται τέτοιες κουβέντες.
Αυτο δεν το είχα ξανακούσει. Το ζέσταμα είναι απαραίτητο για να μαλακωσει ή κολλα σπειρωματος είχες δίκιο. Πολύ σωστή η αντιμετώπισή σου μετά .Σε αυτές τις περιπτώσεις πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα το όπλο να ξεχρεωνεται και να γίνεται ανταλλακτικά.

Last edited:
Υπερκοστολογημένο για αυτό που πραγματικά είναι... τίποτα περισσότερο από μία καραμπίνα.
Μην πετάς τα λεφτάκια σου φίλε μου.έχεις να μου προτείνεις κάτι εκτός από beretta γιατί η αλήθεια είναι ότι στην επαρχία είναι δύσκολο να βρεις και να ερωτήσεις πολλά και διαφορετικά οπλα ώστε να δεις πιο σου κάθεται καλύτερα
Με 1200-1300 Ε παίρνεις αυτογεμές πρώτο!!

Πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί καθόλου ίσως από τα νεύρα μου. Λέω να τη πάρω με κοντή αποθήκη και 71 πόντους κανη γιατί η παλιά είναι με 66 έτσι θα έχω δύο επιλογές. Ελπίζω μόνο με το cemini 4 άστρα να έχει την ίδια απόδοση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.

Πραγματικά δεν το είχα σκεφτεί καθόλου ίσως από τα νεύρα μου. Λέω να τη πάρω με κοντή αποθήκη και 71 πόντους κανη γιατί η παλιά είναι με 66 έτσι θα έχω δύο επιλογές. Ελπίζω μόνο με το cemini 4 άστρα να έχει την ίδια απόδοση. Ευχαριστώ πολύ παιδιά.
θα μπορούσες να αναζητήσεις και μία ελαφρός μεταχειρισμένη (σε άριστη κατάσταση) με δεδομένο ότι έχεις την ασφάλεια των ανταλλακτικών από την παλιά σου και έτσι θα γλυτώσεις κάποια χρήματα , χωρίς μεγάλο ρίσκο;)

Ετσι ακρβως παρε την 71 με κοντη αποθηκη κ μη σε νοιαζει τιποτα... ;)

Παιδιά πήγα στο μαγαζί και είχε σε 71 πόντους αλλά με μεγάλη αποθήκη. Θα μου φέρει άλλη άμεσα εκείνο που θέλω να ρωτήσω είναι τα πλαστικά μέρη σε σχέση με την παλιά μου φάνηκαν ποιοτικοτερα είναι η ιδέα μου η έχουν γίνει αλλαγές. Τελικά είδα ότι με 71 πόντους μου φαίνεται πιο σταθερή στην επόμιση.όταν τη φέρει με τη κοντή αποθήκη θα ξαναδοκιμασω και θα σας πω. Ευχαριστώ και πάλι

Nαι τα πλαστικα μέρη στις πιο καινουργιες Μ2 και ειδικα σε αυτές με την κοντή αποθήκη ειναι ποιοτικότερα και αυτό φαίνεται αμέσως και στο ζυγισμα και την εργονομια του οπλου...

Status
Not open for further replies.
Back