Μάκης
Banned
έφερα σβούρες στο κρεβάτι αλλά δεν......Και σκεφτόμουν μόλις τώρα ότι ο Μάκης πήγε για ύπνο και αύριο θα πάρουμε απάντηση. ..xm.
Τελικά τα μυριζεσε τα όπλα,όπως και εγω τους άδειους κάλυκες..![]()

έφερα σβούρες στο κρεβάτι αλλά δεν......Και σκεφτόμουν μόλις τώρα ότι ο Μάκης πήγε για ύπνο και αύριο θα πάρουμε απάντηση. ..xm.
Τελικά τα μυριζεσε τα όπλα,όπως και εγω τους άδειους κάλυκες..![]()
Μακη κατ αρχας περαστικα σου. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου. Η απαντηση απλη και περιεκτικη.η maxus έχει μεγαλύτερο κώνο και σίγουρα θα έχει μια μικρή υπεροχή στις πιο βαριές γομώσεις και στα χοντρά σκάγια
βλητική απόδοση πολύ πολύ καλή και για τα 2 και τα έχω κυνηγήσει αρκετές φορές απο φίλους που τα έχουν.....επιλεκτικό σε φυσίγγια δεν είναι κανένα από τα 2 αρκεί το φυσίγγι να είναι καλό(αυτό ισχύει παντού και πάντα)
μεταξύ των 2 θα διάλεγα το maxus για τον κώνο του και μόνο......και αν έκανα κυνήγια φάσσα παπιά όπου θα μου χρειαζόταν
φιλικά Μάκης![]()
Ψυχαραααααααααααααααα Μακη εισαι ατελειωτος φιλε μου.....γιαυτο σε πειραζουν μερικοι μερικοι εδω μεσα ονοματα μην λεμεrespect.ευχαριστώ
το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας να τα δείς και τα 2....κι αφού θα πας κοίτα λίγο περισσότερο το κοντάκι της sx3 είναι δύσκολο
οπωσδήποτε να τα πούμε και να τα πιούμε![]()
Βεβαιως και θα τα πιουμε.ευχαριστώ
το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας να τα δείς και τα 2....κι αφού θα πας κοίτα λίγο περισσότερο το κοντάκι της sx3 είναι κομματάκι δύσκολο
οπωσδήποτε να τα πούμε και να τα πιούμε![]()
Θα συμφωνησω με το Σπύρο. Αν κοιταγα για σούπερ ποζε για τη χρήση που το θέλεις ή πρώτη μου επιλογή θα ήταν το verney carron σε δισκανδαλο μιας και εκτος των αλλων έχει την ιδιαιτερότητα να λειτουργεί και σαν μονοσκάνδαλο. Δεν λέω πως τα αλλά όπλα που αναφερες δεν είναι καλά και αξιόπιστα, αν και για το falconet ( τα πρώτα μοντέλα) έχω δύο μαρτυρίες πέρα για πέρα αληθείς για διπλό τουφεκιες όπως και για τα μονοσκάνδαλα betinsolli. Για το feeling δεν έχω άποψη αλλά έναι και αυτό ένα νέο οπλο, δεν έχει δοκιμαστεί ευρέως στα κυνηγοτοπια για να έχουμε μια εικόνα, πάντως στη δοκιμή στο hunter passion ο αρθρογράφος είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια. Σαφώς και το Βrowning που γράφει ο Ευριπίδης είναι από τα κορυφαία όπλα αλλά γνώμη μου είναι πως ξεφευγει από θέμα βάρους εκτός αν πας στο light. Για το Lamber, αξιόπιστο όπλο για τα λεφτά του και αυτό, εξάλλου τα κατορθώματα του Στέφανου που είναι κάτοχος τα έχεις δει. Πάντως οποιο και να επιλέξεις το βασικότερο όλων είναι το κοντάκι να είναι στα μέτρα σου ή έστω κοντά σε αυτά. Καλή επιτυχία στο ψάξιμο.Ναι για κυνηγι με σκυλο το θελω αλλα και για περιορισμενο αριθμο σε καρτεριστηκα κυνηγια. Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι ελαφρυ αλλα δεν θα ηθελα να ξεφυγει και απο τα 3200 ομως.
Μιας και μιλάμε για μελλοντικές αγορές, σκέφτομαι για την επόμενη χρονιά, Θεού και Τσίπρα θέλοντος, την αγορά μιας ελαφριάς καραμπινας για κύρια χρήση σε μπεκατσα μιας και τα χέρια μου λόγω δουλειάς είναι "κομένα". Ή πρώτη μου επιλογή είναι ή Franchi Afinnity, με κάνη 61 ή το πολλή 66. Γιατί Franchi; Έχοντας κυνηγήσει μιας σεζόν με Fast pro είχα μείνει πολλή οικανοποιημενος από το συγκεκριμένο όπλο και τα σχόλια που διαβάζω για το Afinnity είναι πολλή καλά.
Εναλλακτικά παίζει και ή Afinnity σε διαμετρημα 20. Θα τις ψαξω και σε μεταχειρισμνες. Θα ήθελα τις γνώμες σας για τα συγκεκριμένα όπλα παιδιά.
VitoriaΚαι ένας φίλος σκέφτεται vitoria H affinity καμία γνώμη να τον βοηθήσουμε;
Καλησπέρα. Μύρο είμαι κάτοχος vitoria, απλά για μένα προσωπικά είναι βαριά. Κατά τα αλλά είναι αξιόπιστο χωρίς προβλήματα, σίγουρα αξίζει πολλά παραπάνω από αυτά που πληρώνεις.Και ένας φίλος σκέφτεται vitoria H affinity καμία γνώμη να τον βοηθήσουμε;
Έτσι απλά και μονολεκτικά του απάντησα και εγώ. .Vitoria
Ε δεν την λες και βαριά Γιάννη είναι πάνω από 3200 gr;;Καλησπέρα. Μύρο είμαι κάτοχος vitoria, απλά για μένα προσωπικά είναι βαριά. Κατά τα αλλά είναι αξιόπιστο χωρίς προβλήματα, σίγουρα αξίζει πολλά παραπάνω από αυτά που πληρώνεις.