Την affinity παραλλαγής την εχει απο εδώ ο Κωστας(Grieko 13) Δεν εχει αναφερει κανένα παράπονο και ειναι ευχαριστημένος!!Χτυπητές εμπλοκές ή άλλα προβλήματα έχουν ακουστεί για την Affinity; Ποιοτικά είναι γερό όπλο;
Αρκετα συμπαθητικο μου φαινεται Βασιλη, κ γενικα οσοι το εχουν ειναι ευχαριστημενοι... Ετυχε σε ενα φιλο να διογκωθει για καποιο λογο το πλαστικο της σκανδαλης αδρανοποιωντας την (το οποιο κ επανηλθε με μια μικρη λιμα τρογωντας λιγο το πλαστικο) ωστοσο δεν μπορω να πω με σιγουρια αν ηταν θεμα του οπλου η εκανε καποια απροσεξια ο χρηστης... Αλλους 3 που εχω ρωτησει δεν ειχαν τετοιο προβλημα...Χτυπητές εμπλοκές ή άλλα προβλήματα έχουν ακουστεί για την Affinity; Ποιοτικά είναι γερό όπλο;
Επίσης για την Bellmonte
(τα έχω κατά νου για σχετικά σύντομα ίσως...)
τα παλια μοντελα πριν του 2009-2010 ειχαν αχρωμιωτη σιγουρα.Μετα απο μικρη η αναζητηση βρηκα το παρακατω αρθρο που αναφερεται στο αρχικο μοντελο της sx3:
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=3339
Οποτε μαλλον ειμαι σιγουρος οτι για το οπλο που ρωταω εχει αχρωμιωτη καννη!
Μετα απο μικρη η αναζητηση βρηκα το παρακατω αρθρο που αναφερεται στο αρχικο μοντελο της sx3:
http://old.kynigesia.gr/article.asp?AID=3339
Οποτε μαλλον ειμαι σιγουρος οτι για το οπλο που ρωταω εχει αχρωμιωτη καννη!
Καλησπερα σε ολους τους φιλους του φορουμ,θελω να ρωτησω για την Winchester SX3,γνωριζει καποιος αν εχει αχρωμιωτη καννη το οπλο αυτο?
Κάπου είδα τελευταία την bellmonte ΙΙ σε προσφορά στα 750€! Πάρα πολύ καλή τιμή...Χτυπητές εμπλοκές ή άλλα προβλήματα έχουν ακουστεί για την Affinity; Ποιοτικά είναι γερό όπλο;
Επίσης για την Bellmonte
(τα έχω κατά νου για σχετικά σύντομα ίσως...)
Ευχαριστώ πολύ Άρι, εκτός από την αξιοπιστία του όπλου δίνω σημασία και στο ζύγισμα-βάρος, επειδή δεν έχω καθόλου ιδέα από Beretta τα νέα μοντέλα, όπως το Α300 Outlander ας πούμε, είναι χοντροκομμένα;Αρκετα συμπαθητικο μου φαινεται Βασιλη, κ γενικα οσοι το εχουν ειναι ευχαριστημενοι... Ετυχε σε ενα φιλο να διογκωθει για καποιο λογο το πλαστικο της σκανδαλης αδρανοποιωντας την (το οποιο κ επανηλθε με μια μικρη λιμα τρογωντας λιγο το πλαστικο) ωστοσο δεν μπορω να πω με σιγουρια αν ηταν θεμα του οπλου η εκανε καποια απροσεξια ο χρηστης... Αλλους 3 που εχω ρωτησει δεν ειχαν τετοιο προβλημα...
"Γρηγορο" οπλο ειναι, σε καλη τιμη, δεν ειναι κακη αγορα αν σου αρεσει... Προσωοπικα θα πηγαιβα στη Μ2 σε αυτη την κατηγορια ενω πολυ ωραια ειναι και η Α300 extrema wildboar (μην σε παραξενευει το wildboar, μπορεις να την παρεις κ με μικρη αποθηκη) κ εχει πολυ ωραια αιθσηση κ καλη καννη, αλλα προσωπικα δεν την εχω χρησιμοποιησει...
Γι' αυτό έχω κατά νου αυτή και την Affinity, μιας και το budget είναι περιορισμένο...Κάπου είδα τελευταία την bellmonte ΙΙ σε προσφορά στα 750€! Πάρα πολύ καλή τιμή...
Οχι, benelloφερνει...όπως το Α300 Outlander ας πούμε, είναι χοντροκομμένα;
Κοιταξε και την breda echo την εχει ο καλκαντζακος ισως κι αλλου δεν ξερω, κατω απο 1000 ευρω.Αν κρινω οτι ειναι παρομοια με την astro που ειχα παλιοτερα,ειναι παρα πολυ καλο οπλο.Ευχαριστώ πολύ Άρι, εκτός από την αξιοπιστία του όπλου δίνω σημασία και στο ζύγισμα-βάρος, επειδή δεν έχω καθόλου ιδέα από Beretta τα νέα μοντέλα, όπως το Α300 Outlander ας πούμε, είναι χοντροκομμένα;
Γι' αυτό έχω κατά νου αυτή και την Affinity, μιας και το budget είναι περιορισμένο...![]()
Ηλία εγω θα επέλεγα το fabarm! Το εχω δει και μ αρεσει πολυ και απο πισω εχει τον Τουρη μια μεγαλη αντιπροσωπεία για οτιδήποτε προκύψει..απλα θα το έπαιρνα με 76 ποντους κανη και δεν ξερω αν υπαρχει αυτη τη στιγμη..επισης όσοι εχουν fabarm εχουν να λενε για τις καλες τουφεκιές που βγάζουν!Καλησπερα στην παρεα!εχεις καποιος φιλος αποψη για fabarm axis sporting η marocchi zero3;ειμαι αναμεσα σε ενα απο τα δυο...ολες οι αποψεις ευπροσδεκτες!
Καλησπέρα! το θες για κάποιο συγκεκριμένο κυνηγι η για γενικό κυνηγι?Σημερα πηρα την αδεια αγορας και πλεον ειμαι και επισημα σε αναζητηση ενος οικονομικου και αξιοπιστου s/p μεταχερισμενο βεβαια. Ταβανι χρηματικο ειναι το πολυ 1200€. Υπαρχουν προτασεις;