Πασχαλινό τραπέζι ( αρνί-κατσίκι-κοκορέτσι-κοντοσούβλι -μεζεκλίκια-συνταγές κτλ )

Αντε να δω πως θα οργανώσω εδώ τους μυστήριους που τρωνε μόνο πανσετα ,λουκανικα και σουβλάκια .Αδε που εκτος απο την πεθερα ,δεν τρώει κανείς μαγεορίτσα.Ασε που μας προέκυψαν και μερικοί χορτοφάγοι.
Ασε....
Ασε......
Τέτοια βλέπω και ακούω και νοσταλγώ την ξυλινή μου σούβλα στα Τζουμέρκα ,τα κοκορέτσια μου κλπ.

Έχω πρώτο ξάδερφο κρεοπώλη στις Σάπες με δικά του ζώα (μοσχάρια ελευθέρας βοσκής) και τα υπόλοιπο τα σφάζει από ιδιώτες. Παραγγείλαμε κατσικάκι γάλακτος Σαμοθρακίτικο με έξτρα συκωταριές και αντεριές για την μαγειρίτσα μετά την Ανάσταση. Το τραπέζι θα γίνει στο πατρικό μου με την αδερφή μου, τον γαμπρό μου και τα τρία ανίψια μου από Θεσσαλονίκη...
Την δεύτερη ημέρα ο αγώνας θα παιχτεί στο σπίτι των πεθερικών μου με ντόπιο αρνάκι, τζιγεροσαρμάδες και κεφτεδάκια...
Τζιγεροσαρμαδες ?:eek::eek::eek:
Πωωωω βρε Χρηστο μου τρεχουν τα σαλια :D:D
Μιλαμε για απιστευτος μεζες .RESPECT.

Αντε να δω πως θα οργανώσω εδώ τους μυστήριους που τρωνε μόνο πανσετα ,λουκανικα και σουβλάκια .Αδε που εκτος απο την πεθερα ,δεν τρώει κανείς μαγεορίτσα.Ασε που μας προέκυψαν και μερικοί χορτοφάγοι.
Ασε....
Ασε......
Τέτοια βλέπω και ακούω και νοσταλγώ την ξυλινή μου σούβλα στα Τζουμέρκα ,τα κοκορέτσια μου κλπ.
Μαγειριτσα θα δυσκολευτεις
Γ τα αλλα μην φοβασαι
Βαλε στα καρβουνα το προβατο
Βαλε κ την βακλουα ( την ουρα του ) για μεζε να καπνισει ο τοπος
Και θα δεις για ποτε μαζευονται κ για ποτε δεν μενει για δειγμα
Για τους χορτοφαγους οκ φτιαξε κ μια σαλατα

Μαγειριτσα θα δυσκολευτεις
Γ τα αλλα μην φοβασαι
Βαλε στα καρβουνα το προβατο
Βαλε κ την βακλουα ( την ουρα του ) για μεζε να καπνισει ο τοπος
Και θα δεις για ποτε μαζευονται κ για ποτε δεν μενει για δειγμα
Για τους χορτοφαγους οκ φτιαξε κ μια σαλατα
Οσο για τους χορτοφάγους τους προειδοποίίησα οτι τα λαχανικά θα ειναι ψημένα στην κοιλιά του αρνιού.Αν τους αρέσει.
.my man.Διαφορετικά ας πάνε για βοσκή στα χωράφια.

Οσο για τους χορτοφάγους τους προειδοποίίησα οτι τα λαχανικά θα ειναι ψημένα στην κοιλιά του αρνιού.Αν τους αρέσει.
.my man.Διαφορετικά ας πάνε για βοσκή στα χωράφια.
Ασε εχω και εγω θεμα... αρνια κατσικια μαγιριτσες ουτε που θελω να τα βλεπω.Παντα το Πασχα ειχα θεμα.

Ασε....
Ασε......
Ζολώ, σίγπουρα είναι Θρακιώτες αυτοί που πήγες και έμπλεξες εκεί; .sarcastic.

Τζιγεροσαρμαδες ?:eek::eek::eek:
Πωωωω βρε Χρηστο μου τρεχουν τα σαλια :D:D
Μιλαμε για απιστευτος μεζες .RESPECT.
Κώστα φίλε, μιλάμε ¨κόλαση".... ffff

Για πειτε τι ειναι αυτοι οι τσιγεροσαρμαδες :)
Το Πασχα θα ψηθει η παραδοσιακη σουβλα αρνακι κ για τους ιδιοτροπους οπως τις γυναικες μας χειρινο κ κοτοπουλο
Δεν τρωνε το αρνι κ φυσικα εμεις τις επιβραβευουμε κ το τρωμε ολο εμεις:p
Ωστοσο επειδη θα την φτιαξει ο συγγαμπρος την τριτη θα φτιαξω εγω μια δικη μου με αρνι στα καλιτετα κομματια που ειναι τα παγιδακια
Εαν δεν φτιαξω εγω την σουβλα Πασχα δεν νιωθω
Για απογευματινο το πασχα θα χει χειρινο λαιμο σε μπριζολα κ σουβλακι μπεικον καθως φυσικα και ουρα αρνιου σε σουβλακι
Δευτερα απογευμα στην στηνονται παραδοσιακα παιχνιδια στο χωριο
Η χαρα μικρων κ μεγαλων

Μετα απο μια βόλτα στα....νερά ,μπαίνοντας στο σπιτι το αρνί ειχε έρθει και με περίμενε.Ελήφθη και η απόφαση για κοκορέτσια και προχωράμε.Ισως να παίξει και κατι άλλο.
Οσοι το παίζουν κατσίκες ,να φερουν απο το σπίτι ,τοστ με μαρούλι και λούπινα .

Μετα απο μια βόλτα στα....νερά ,μπαίνοντας στο σπιτι το αρνί ειχε έρθει και με περίμενε.Ελήφθη και η απόφαση για κοκορέτσια και προχωράμε.Ισως να παίξει και κατι άλλο.
Μπεεεεεεεεεε ειπε το τοστ στο αρνι και σφαξτηκανε ha haaa

Ωραια ατακα θα την δανειστω για κατι ψευτοκουλτουριαρηδες που εχουμε στο χωριο και μας το παιζουν veg...
Τους εχω τρελανει στο δουλεμα .sarcastic.

Last edited:
Έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιον Vegan ;;;;;
Γνήσιο όμως , όχι απλά κάποιον που δεν τρώει κρέας.
Μιλάμε για ανθρώπους με απίστευτες εμμονές οι οποίοι βλέπουν παντού εχθρούς . Εξαιρετικά απομονωμένοι , συναναστρέφονται αυστηρά ανθρώπους με τα ίδια πιστεύω και η μόνιμη θεματολογία στις συζητήσεις τους είναι οι "βάρβαροι" κρεατοφάγοι .

Έχετε γνωρίσει ποτέ κάποιον Vegan ;;;;;
Γνήσιο όμως , όχι απλά κάποιον που δεν τρώει κρέας.
Μιλάμε για ανθρώπους με απίστευτες εμμονές οι οποίοι βλέπουν παντού εχθρούς . Εξαιρετικά απομονωμένοι , συναναστρέφονται αυστηρά ανθρώπους με τα ίδια πιστεύω και η μόνιμη θεματολογία στις συζητήσεις τους είναι οι "βάρβαροι" κρεατοφάγοι .
Μην τους κατηγορεις
Η ελλειψη πρωτεινης φτεει

Ε γιατρε μου
Πεντανοστιμο φαινετε αλλα δεν ειναι σεφταλια
Η σεφταλια μεσα εχει χοιρινο κρεας κ εθναι τυλιγμενη σε πανα απο την κοιλια του αρνιου
Μπορεις να την βρεις ομως κ με κοτοπουλο κ με αρνισιο κρεας
Μεχρι κ με κρεας φασσας ξερω
:)

Back