Πέρδικα - Αρχείο

Status
Not open for further replies.

ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΦΕΡΜΑΡΕ!!!
Μπράβο Νικόλα.

Όταν είχα Σεττερ πριν πολλά χρόνια, έμαθε να φερμαρει σε περδικες. Ήμουν στη Σύμη τότε.
Από τότε τις είχε πολύ μανία.
Είτε καμπισιες είτε ορεινές.
Αφού πήγαινα για ορτυκι στην Χαλκιδική και μόλις έβρισκε πεδινα το ξεχνούσα το ορτυκι.
Παρένθεση αυτό.

Να δεις πως από δω και πέρα θα αλλάξει το σκυλί.

Κάθε σκυλί θέλει το χρόνο του.
Αλλά είναι πρώιμα και αλλά αργούν να εκδηλώσουν τα ένστικτα τους.

Έχω κάνει αρκετές φορές λάθος σε σκυλιά επειδη βιαζόσουν εγώ.

Και όταν τα έδινα και έπαιρναν το χρόνο τους στο νέο κάτοχο γίνονταν το θαύμα.
Κυνήγησε τον και δεν θα χάσεις.

Μην γελας Νικολακη αμα φυγει το σκυλακι θα ψαχνεις χαλκα για τα βυζα να τα δενεις πιο ευκολα κομπο!

Τουλαχιστον αν παει στον Βασιλη θα περναει καλα και αυτο και ο Βασιλης και θα χαιρεσαι που θα χει αγαπη και εξοδους

Μπράβο ρε φίλε χαίρομαι Μπράβο και στους δυο σας...Φυσιγγακι και τσοκ δεν μας είπες ομως:D
Σοκολ 1.90χ34 7 ρέλι στα 15μετρα ξερή..
ΜΒ32 1.75Χ34 6 αστέρι στα 30μ την κυνήγε ο σκυλος 4τσοκ..
Ψυχραιμία έβγαζα φωτογραφίες την φέρμα.

Τέτοια γράφετε και στο τέλος θα τον κρατήσει το σκύλο μου...... και εγώ ξεροσταλιαζω στα ΚΤΕΛ.....χαχαχαχα μπράβο Νικόλα και φυσικά μπράβο στο ΔΙΑ(χομπίστα). Αυτός φίλε μου είναι πραγματικά χομπίστας..... απολαμβάνει τις στιγμές..... γουστάρει να βγαίνει στο κυνήγι..... όχι μόνο το θήραμα..... αλλά επειδή το κυνήγι είναι διαδικασία και ιεροτελεστία.....

Μόλις άρχισε η συνέχεια πιστεύω θα ει ναι πολύ καλύτερη Νικολά
Παιδία περδικα έχει ξανά φερμαρι από 10 μηνών... το ότι έγραψα επιτέλους φερμαρε από την έναρξη.
το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δεν ανοίγει σε έρευνα και για αυτό δεν βρίσκει πουλιά.. δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στα 3.5χρ που είναι τώρα..

Παιδία περδικα έχει ξανά φερμαρι από 10 μηνών... το ότι έγραψα επιτέλους φερμαρε από την έναρξη.
το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δεν ανοίγει σε έρευνα και για αυτό δεν βρίσκει πουλιά.. δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στα 3.5χρ που είναι τώρα..
Έστω κι έτσι όμως όπως λες κοντινό κάνει δουλίτσα.
Όταν λες δεν ανοίγει τι εννοείς;
Πόσο κοντινό είναι;

Status
Not open for further replies.
Back