Ειπες έχει και μπιπερ επανω αρα κάνει και για φερμας σκυλιά.Και μια φωτογραφία του κολαρου
View attachment 57807
Ειπες έχει και μπιπερ επανω αρα κάνει και για φερμας σκυλιά.Και μια φωτογραφία του κολαρου
View attachment 57807
Νικολα εχει μπιπερ...απλα εχω διαπιστωσει οτι οταν σταματα το σκυλι μεταδιδει σταδιακα το μπιπ ...εννοω δεν πρεπει να εχει αλλον ηχο εκτος απο αυτον...διοτι ενας κυνηγος φερμας μου ρωτησε ποσους ηχους φερμας κανει;...εναν κανει..καθε φορα που σταματα το σκυλι στιγμιαια κανει ενα μπιπ...αν συνεχιζει να ειναι ακινητο συνεχιζει σταδιακα να κανει μπιπ μεχρι να κινηθει το κολαρο(σκυλι)Ειπες έχει και μπιπερ επανω αρα κάνει και για φερμας σκυλιά.
Αλαμάνο δν γνωρίζω την ονομασία αλλά αρκετοί πήγαμε προς ματουκι άλλοι προς θεωδωριανα ΑθαμανιοΣτον Αλαμάνο μπήκανε το γνωρίζεις?
Αυτό ποιανει και λίγο προς ΘεοδωριαναΑλαμάνο δν γνωρίζω την ονομασία αλλά αρκετοί πήγαμε προς ματουκι άλλοι προς θεωδωριανα Αθαμανιο
Και πάνω στο Γραμο αν μου κες ονομασία από βουνό σογουρα δν την ξέρω αν μου πεις περιοχή θ κατλαβω
https://www.a-store.gr/dogtraceΕυχαριστώ, θέλω να δω και πιο είναι το πιο μικρό σε διαστάσεις και όσο πιο απλό με λίγες λειτουργίες γίνεται. Το dogtrace 20 ;
to χ20 δεν εχει δυνατοτητα με το τηλ.δεν ειναι με ιντερνετ τα κολαρα του ρουσσου...δουλευει ακριβως οπως τα χ20 και χ30 ...η μονη τους διαφορα ειναι οτι τα χ20 και χ30 εχουν δυνατοτητα να φορτωσεις οφλαιν χαρτες οποτε δε χρειαζεται να ανοιξεις μια φορα το μηχανημα με δεδομενα για να κατεβασεις χαρτες οπως περιεγραψα στο προηγουμενο ποστ...
Σωραιος και κουρτσχαρας!Όμορφα ήταν σήμερα. Ένα μπουλουκακι δέκα πουλια . Μπήκε κ ο ένας κούταβος γερά στο παιχνιδι με δικές του καθαρές φερμες, ανοίγματα. View attachment 57999
Μπράβο σας ωραία σκηνικά! ειδικά όταν είναι και νεαρό σκυλί που ξεκινάει, διπλή χαρά!Όμορφα ήταν σήμερα. Ένα μπουλουκακι δέκα πουλια . Μπήκε κ ο ένας κούταβος γερά στο παιχνιδι με δικές του καθαρές φερμες, ανοίγματα. View attachment 57999
Ωραίος τόπος, μέσα στην ομίχλη είναι Νικόλα ...
Ωραίες στιγμέςΌμορφα ήταν σήμερα. Ένα μπουλουκακι δέκα πουλια . Μπήκε κ ο ένας κούταβος γερά στο παιχνιδι με δικές του καθαρές φερμες, ανοίγματα. View attachment 57999
Ανάλογα με τις γραμμέςΩραίες στιγμές
Δημήτρη σε έρευνα απόσταση πόσο ανοίγουν τα κουτσχαρ; ;;; γενικά μια φορά έχω πάει με κουτσχαρ και ήταν κλειστό σε έρευνα και αυτα που ακούω είναι όλα κλειστά... η είναι μύθος; ;
Φόραγες και κόκκινα !!!!
ΠάνταΦόραγες και κόκκινα !!!!
Νίκο οι γραμμές που "συντηρω " είναι γενικά ανοιχτά ζώα. Θα φτάσουν κ 300 κ 400 μέτρα. Τα δυο κουτάβια που έχω κρατήσει στα ίδια ανοίγματα με τον πατερα τους.Ωραίες στιγμές
Δημήτρη σε έρευνα απόσταση πόσο ανοίγουν τα κουτσχαρ; ;;; γενικά μια φορά έχω πάει με κουτσχαρ και ήταν κλειστό σε έρευνα και αυτα που ακούω είναι όλα κλειστά... η είναι μύθος; ;
Σε πήραν χαμπάρι ... ο χομπίστας που είναι ?