gvp9000
Banned
Ωωω ρε φίλε ... γουρούνια είναι αυτά ???
Ωωω ρε φίλε ... γουρούνια είναι αυτά ???
Κατάλληλο μέρος Κατάλληλος καιρός και ο τόπος γεμάτο πουλιά..Το μέρος βράζει από πουλιά αλλά σαν βίντεο εμένα μου αρέσουν πολύ.
Βαλτον αμέσως στο ΚΤΕΛ..... δεν κάνει ο σκύλος......
Ετοίμασε κουταβα σεττερ..Βαλτον αμέσως στο ΚΤΕΛ..... δεν κάνει ο σκύλος......
Μπράβο Νικόλα.
Μπραβο Νικολα και στους δυο σας!
Μπράβο ρε φίλε χαίρομαι Μπράβο και στους δυο σας...Φυσιγγακι και τσοκ δεν μας είπες ομως
Φυσιγγακι 38 γρ υπομονης και τσοκ της ψυχραιμιαςΜπράβο ρε φίλε χαίρομαι Μπράβο και στους δυο σας...Φυσιγγακι και τσοκ δεν μας είπες ομως![]()
Σοκολ 1.90χ34 7 ρέλι στα 15μετρα ξερή..Μπράβο ρε φίλε χαίρομαι Μπράβο και στους δυο σας...Φυσιγγακι και τσοκ δεν μας είπες ομως![]()
Μπράβο χομπίστα
Παιδία περδικα έχει ξανά φερμαρι από 10 μηνών... το ότι έγραψα επιτέλους φερμαρε από την έναρξη.Μόλις άρχισε η συνέχεια πιστεύω θα ει ναι πολύ καλύτερη Νικολά
Έστω κι έτσι όμως όπως λες κοντινό κάνει δουλίτσα.Παιδία περδικα έχει ξανά φερμαρι από 10 μηνών... το ότι έγραψα επιτέλους φερμαρε από την έναρξη.
το πρόβλημα που υπάρχει είναι ότι δεν ανοίγει σε έρευνα και για αυτό δεν βρίσκει πουλιά.. δεν νομίζω να αλλάξει κάτι στα 3.5χρ που είναι τώρα..
50μ αντε 100μ σε κάνα εύκολο τόπο και όταν έχει ζέστη δεν τραβάει καθόλου.Έστω κι έτσι όμως όπως λες κοντινό κάνει δουλίτσα.
Όταν λες δεν ανοίγει τι εννοείς;
Πόσο κοντινό είναι;
Στείλε μου ένα λογαριασμό για να κάνω την κατάθεση.....χαχαχαχαΣτειλ' το βόρεια που δεν έχει ζέστη πολύ και θα στρώσει.