Πάλι κουβά πήγαμε

Status
Not open for further replies.
παιδια copy ή μη εγω τους χαιρομαι τους Τουρκους. Φτιαχνουν τα παντα και αρκετα καλα μπορω να πω και value for money ... εμεις οι κοπριτες οι Ελληνες τι φτιαχνουμε ρε παιδια??
Φτιαχνουμε ,προδοτες ανθεληννες πολιτικους.my man. Φτιαχνουμε πολυυυυυυυυ σανο για γιδια οπως survivor, master chef κλπ.tired. Τι αλλο θελεις? Τι να κλα,,,,,,ουν τωρα οι τουρκοι
 
Ο παγκόσμιος παραγωγός του survivor είναι Τούρκος, δεν φταίει αυτό, το πρώτο, ναι.
θα διαφωνησω μαζι σου και τι εγινε που ο παραγωγος του σανου ειναι τουρκος? μπορει να ητααν και βελγος η βουλγαρος .Το θεμα φιλε ειναι οτι το 75% το λαου εβλεπε αυτες τις αηδιες την ωρα που στην βουλη γινονταν χοντρο παιχνιδι Ηχωρα σκορπισε στα 4 σημεια του οριζοντα και εμεις .tired.Πολλα συγνωμη στην παρεα για το.off topic.
 
Εδω το μονο που ξερσμε να κανουμε ηταν οι μισοι να ζουμε εις βαρος των αλλων μισων και να ζουμε με δανεικα....σναπλαθουμε ενα συστημα που βολεψε καποιους απο μας και το συντηρουμε γιατι δεν μας ενδιαφερει αν καιγεται το σπιτι του διπλανου μας αρκει να περναμε εμεις καλα...
Τωρα που καταλαβαμε το στραβο ειναι αργα...σορρυ για το off topic
 
Αυτό δεν θα έπρεπε να το φοβάται και η Τουρκία; .xm.
Αλλιώς ελέγχεις 70 εκατ. ανθρώπους ως σουλτάνος στο πικ σου ;) και αλλιώς 1,5 δις ανθρώπους ως πλέον σάπιο καθεστώς... και μόνο λόγο μεγέθους δεν ελέγχονται πρακτικά αν ξυπνήσουν.
 
Αλλιώς ελέγχεις 70 εκατ. ανθρώπους ως σουλτάνος στο πικ σου
Γιατί θα πρέπει να φοβίζει τον Σουλτάνο η οπλοβιομηχανια; Με εκλογές δεν κατέχει την θέση του; Οι πλειοψηφία θα τον υπερασπιζόταν, οπότε μάλλον ασφάλεια νοιώθει.
 
Γιατί θα πρέπει να φοβίζει τον Σουλτάνο η οπλοβιομηχανια; Με εκλογές δεν κατέχει την θέση του; Οι πλειοψηφία θα τον υπερασπιζόταν, οπότε μάλλον ασφάλεια νοιώθει.
Τις τελευταίες τις πήρε οριακά πάντως και με "βία και νοθεία". Σίγουρα πάντως έχει υπέρ του μια κρίσιμη μάζα Τούρκων, που φάνηκαν μετά το αποτυχημένο (στημένο πιστεύω) πραξικόπημα, ότι τον στηρίζουν μέχρι θανάτου. Μπορεί να μην είναι 50-60%, αλλά ένα 30% είναι και αυτό δεν είναι λίγο... Σίγουρα νιώθει δυνατός/παντοδύναμος, αλλά πλήρως ασφαλής δεν είναι... Εξάλλου άμα θέλουν οι Αμερικάνοι (όσο τους κάνει τα κέφια), και τον πιο "ασφαλή" μονάρχη/δικτάτορα κλπ τον ρίχνουν την άλλη μέρα, είναι γνωστά αυτά.
 
την έρευνα τις πατέντες τα μηχανήματα που σίγουρα μεταφράζονται σε μεγαλο ποσοστο από το καθαρο κερδος
Αυτό ουσιαστικά είναι και το brandname, άλλη έρευνα-πατέντα-μηχανήματα έχει η Μπαικαλ και άλλα η Μπερετα π.χ.
 
Να πω πως εχεις απολυτο δίκιο Γιάννη ,και νά συμπληρώσω ...επίδη είχαμε έναν ελληνικό αρχαίο πολιτισμό έχουμε ταμπουρωθεί πίσω από αυτό ,και νομίζουμε ότι δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα άλλο !!!!
Κλείνουμε τα μάτια σε ότι καλό κάνουν οι άλλοι κ το χειρότερο στον τρόπο που το έκαναν. Είμαστε ένας εξυπνος λαός κ το έχουμε αποδείξει πολλάκις, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να συνηδητοποιησουμε ότι πρέπει να εκσυχρονιστουμε κ να δώσει αυτο το κράτος επιτέλους στον επενδυτή ιδιωτη όλα τα εφόδια να δημιουργήσει και να είναι ανταγωνιστικός στην αγορά...!!
 
Ναι Κωνσταντινε....
Προσπαθούν να φτιαξουν κατι και δειχνουν να το καταφέρνουν!
Θα βασιστούν σε δοκιμασμενους μηχανισμους...
Σε αγορες brand name....
Θα το πανε οπως πρεπει να το πανε!
Εμεις θα αρκεστουμε σε αφορισμους και καταρες!
Συναμα,θα κλεινουμε ΠΥΡΚΑΛ,ΕΒΟ κλπ.:(
Παντα,μα παντα,θα μας φταινε καποιοι....αλλοι!
Κατάντια!!!
Τα πες όλα Γιάννη, θα γίνω κακός αλλά θα το πω όλο μας το ζόρι ήταν να ξανανοίξει η ΕΡΤ όχι ότι είναι κακό μην με παρεξηγήσει κάποιος και δουλειές έχουν ένα σωρό άνθρωποι και συντηρούν την οικογένειά τούς σε αυτό συμφωνώ.
Κλείσαμε όμως ένα αναγκαίο κομμάτι που παρήγαγε τόσο για την άμυνα της χώρας μας και θα μπορούσε να γίνει και ποιό παραγωγικό και επικερδής με εξαγωγές από ένα κανάλι διαφήμισης της εκάστοτε κυβέρνησης ακόμα και στον πολιτικό τομέα στα φυσίγγια ας πήγαινε ένα ποσοστό για τον αμυντικό εξοπλισμό της χώρας μας και ποιός δεν θα τα αγόραζε.
 
Αν ήταν ιταλικό με αυτή την ποιότητα και αυτα τα χαρακτηρίστηκα θα έπαιζε σίγουρα πάνω απο τα 1400€
Εγω προσωπικα θα ντρεπωμουν να πιασω τουρκικο οπλο στα χερια μου , Το σκυλο που δαγκωνει δεν τον ταιζω
 
Μη τα μπερδεύεται τα πράγματα, είχα την ίδια περίπου αποψει αλλα όταν πήγα και πήγα στα βάθη της Τουρκίας και ήρθα σε επαφή με τους άοπλους ανθρώπους τα πράγματα και η απόψεις ειναι διαφορετικές. Κάπως έτσι ειναι και εδώ, φανατική υπάρχουν παντού.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top