Αντε παιδες να περνουμε μπρος σιγα σιγα. Σημερινη εξοδο βρηκαμε 4 διαολο-ορτυκα τα οποια και πηραμε.
foto upload

Μπράβο Χρήστο! Καλή αρχή ...αντε και στα επόμενα!Πραγματοποιήθηκε η δεύτερη φετινή έξοδος αυξημένη χρονικά κατά μισή ώρα από την προηγούμενη (1 ώρα και 30 λεπτά) και η Λούσυ ξεκίνησε να πιάνει ρυθμό. Σήκωσε δυο πουλιά τα οποία είχαν την κλασσική συμπεριφορά των ντοπιάρικων αυτής εποχής. Το πρώτο δέχτηκε φέρμα ελάχιστων δευτερολέπτων και το δεύτερο σηκώθηκε ακόμη από το ποντάρισμα της σκύλας...
![]()
Να εισαι καλα φιλε...Μπράβο Χρήστο! Καλή αρχή ...αντε και στα επόμενα!
Καλό βράδυ Χρήστο και καλή συνέχειαΠραγματοποιήθηκε η δεύτερη φετινή έξοδος αυξημένη χρονικά κατά μισή ώρα από την προηγούμενη (1 ώρα και 30 λεπτά) και η Λούσυ ξεκίνησε να πιάνει ρυθμό. Σήκωσε δυο πουλιά τα οποία είχαν την κλασσική συμπεριφορά των ντοπιάρικων αυτής εποχής. Το πρώτο δέχτηκε φέρμα ελάχιστων δευτερολέπτων και το δεύτερο σηκώθηκε ακόμη από το ποντάρισμα της σκύλας...
![]()
Να εισαι καλα Στεφανε. Καλη συνεχεια και σε σενα και σε ολους μας...Καλό βράδυ Χρήστο και καλή συνέχεια
στηλεμου τα δρομολογια πλοιον να ανεβω καμια βωλτα φιλαρακιιιιιΠροχθες το βραδάκι γυρω στις 8.30 φιλος μου εντόπισε στο κτημα του ορτυκι προφανώς κουρασμένο απο το ταξιδι και το επιασε με την αποχη,γι'αυτούς που νομίζουν οτι στο φεγγάρι του Αυγούστου δεν περνάνε πουλιά
Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω κανέναν άλλο σκύλο αλλά έχεις το ομορφότερο κουρτσχααρ του φόρουμ κατά την άποψη μου!!
γιασου ρε ΗΡΩΝ ορτυκοφαγεεεεε φτου φτουυ ,,και στα δικασου μουτρα φιλεμου γιωργοοοο
Τρίτη έξοδος σημερα με το Τζάκο για ορτύκια στον κάμπο της Ξάνθης. Στις προηγούμενες εξόδους είχαμε μικρη χρονική διάρκεια και μηδεν ορτύκια.
Σήμερα πηγα σε δυο μεγάλα χωραφια με τριφύλλι που ειχαν αναμεσα τους ενα κτήμα με ακτινίδια. Ο σκυλάκος ξεπέταξε 2 ορτύκια αλλα πεταξαν και χώθηκαν μεσα στα ακτινίδια, οποτε δεν πυροβόλησα.
Το θεμα μου ειναι ενω τα εντοπίζει μεσα στα τριφύλλια, δεν κανει φέρμα και ορμάει και τα ξεπετάει λες και ειναι springer!
Ειναι 16 μηνων και είναι η δευτερη χρονιά που βγαινει κυνήγι. Οι περισσότεροι μου λενε οτι επειδή ειναι αρσενικό θα αργησει λιγακι να κυνηγαει φερμαριστα και στρωτά....
![]()