Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Παλι βροχη και καλη βροχη.
Τα χορτα εχουν γινει δυο μετρα και τα ορτυκακια θα εχουν πολυ μερος για κάλυψη.
Κατι μου λεει πως θα ειναι καλη η εναρξη.
Για εδω πανω αναφέρομαι.
εδω σε εμας αγγελε και γενικα στα περιξ κραταη ντοπια ορτυκια,την εναρξη την κανουμε με αυτα και στην πορεια αρχηζουνε και τα περασματα,,,,,το ντοπιο ειναι αρκετα δυσκολο και θελης εμπειρο σκυλο διωτι πωδαρωνουνε πωληηηηηη και σηκωνοντε μακρια απο το σκυλι,,,,ενα απηρο ζωο δεν θα σου χαριση ωμορφες στιγμες παρα μωνο θα σε τρελενη με της φερμεστου τρις και λιγο εφωσον εχη γεμιση ο τοπος μηρουδιες μιας και πωδαρωνουνε παρα πωληηη,,,,,,,,,,το ορτυκι ειναι ενα παρα πωλη ωμορφο κυνηγι και εκη βλεπης το ταλεντο του ζωουσου οταν αρχηζη και ξετιληγη το κουβαριιιι,,θελης ενα σταθερο σκυλο και οχι να τρεχη σαν χαζο περα δωθεεε δηλ εξυπνο και πονηρο ζωο ωστε να στο στρημωξη χωρις να το πιεση πωλη,,,,,,,,,,,,παντως απο ορτυκια εχουμε ωπος καθε χρονιααααα και το οριο το κανης ανετα,,,,,,ευχωμαι λοιπον σε ολουσμας να απολαυσουμε ωμορφα κυνηγια με αυτο το ωμορφο θυραμαααα.well done..well done. image hosting websites screen shot download

απο ορτυκακια παιδες εδω πανω παμε καλαααα αλα τα ατιμουλικα ειναι ολα χαντακωμενα μεσα στα ακωπα λιοσπορα,,,πιστευω απωτι ακουω αρχησανε και κωβουνε,,,εως την εναρξη πιστευω να εχη κωμενα και να αρχησουνε να βωσκανε στα πεσμενα λιοσπορα,,,,παντως φετως εδω σε εμας βαλανε στον καμπομας παρα πωλα λιοσποραααααα και στα περασματα θα κρατηση πουλιααα.well done..hunter..hunter. picture upload sites πλησιαζουνε η μερες για ωμορφες φερμεςςςςςς.love.

Την καλημέρα μου στην παρέα μας από ορτύκια γρίφος η κατάσταση εδώ στον Έβρο?????
Αποφάσισα να δώσω το αγαπημένο μου jimny για να το ανταλλαξω με αγροτικού τύπου όχημα λόγω χώρων και ασχολίας .
https://www.car.gr/classifieds/cars/?uid=105503

Την καλημέρα μου στην παρέα μας από ορτύκια γρίφος η κατάσταση εδώ στον Έβρο?????
Αποφάσισα να δώσω το αγαπημένο μου jimny για να το ανταλλαξω με αγροτικού τύπου όχημα λόγω χώρων και ασχολίας .
https://www.car.gr/classifieds/cars/?uid=105503
γιασου φιλεμου στεφανε,λες να εξεληχθη η χρονια φετως σε γριφω με τα ορτυκια και τα τρυγονια;;;think,,καλοπουλητο και το jimnaki το εχης στην πενα βλεπω,,το εχης και αεριο;; εεε

γιασου φιλεμου στεφανε,λες να εξεληχθη η χρονια φετως σε γριφω με τα ορτυκια και τα τρυγονια;;;think,,καλοπουλητο και το jimnaki το εχης στην πενα βλεπω,,το εχης και αεριο;; εεε
Ναι και το βαλα πέρυσι έκανα μόνο 12.000χλμ μέχρι τώρα
Πολύ καλό για εδώ πέριξ του τόπου διαμονής αριστο για το κυνηγκ αλλά επειδή δεν έχει πλέον χώρους και δεν μπορώ να πάω ταξιδι ένα διπλοκαμπινο αγροτικό τα προσφέρει όλα

Σημερινό εκπαιδευτικό ορτύκια για ξεχαρμανιασμα αλλά και συνάμα εξερεύνηση του τόπου για να δούμε που θα μας βρει ή έναρξη... Μόνο με το Brio που δείχνει πολύ καλά στοιχεία με ωραίες φέρμες...
Βρηκα 5 ορτύκια.....

imghost
Μπράβο καλή αρχή!!!!

Απο οτι φαινεται η χρονια ειναι ιδια και χειροτερη! Αν υπηρχαν πουλια οι φιλοι απο τη Βορεια Ελλαδα θα το αναφερανε! Και ποιος ο λογος να αυξηθουν τα κακομοιρα ορτυκια οταν πιεζονται τοσο πολυ σε Ευρωπη και Αφρικη?

ορτυκακια παιδες εδω πανω σε εμας πωλη λιγα και σκορπια,,βλεπουμε αυριο με κανα 2 3 πουλια στο χερι να ειμαστε,,και αυτα ντοπιαρικα σαν περδικακια ειναι,,,,,θα περιμαινουμε κανα περασματακι και βλεπουμε,,,,,,παντως την βωλταμας θα την κανουμεdg..well done.

Status
Not open for further replies.
Back