εδω σε εμας αγγελε και γενικα στα περιξ κραταη ντοπια ορτυκια,την εναρξη την κανουμε με αυτα και στην πορεια αρχηζουνε και τα περασματα,,,,,το ντοπιο ειναι αρκετα δυσκολο και θελης εμπειρο σκυλο διωτι πωδαρωνουνε πωληηηηηη και σηκωνοντε μακρια απο το σκυλι,,,,ενα απηρο ζωο δεν θα σου χαριση ωμορφες στιγμες παρα μωνο θα σε τρελενη με της φερμεστου τρις και λιγο εφωσον εχη γεμιση ο τοπος μηρουδιες μιας και πωδαρωνουνε παρα πωληηη,,,,,,,,,,το ορτυκι ειναι ενα παρα πωλη ωμορφο κυνηγι και εκη βλεπης το ταλεντο του ζωουσου οταν αρχηζη και ξετιληγη το κουβαριιιι,,θελης ενα σταθερο σκυλο και οχι να τρεχη σαν χαζο περα δωθεεε δηλ εξυπνο και πονηρο ζωο ωστε να στο στρημωξη χωρις να το πιεση πωλη,,,,,,,,,,,,παντως απο ορτυκια εχουμε ωπος καθε χρονιααααα και το οριο το κανης ανετα,,,,,,ευχωμαι λοιπον σε ολουσμας να απολαυσουμε ωμορφα κυνηγια με αυτο το ωμορφο θυραμααααΠαλι βροχη και καλη βροχη.
Τα χορτα εχουν γινει δυο μετρα και τα ορτυκακια θα εχουν πολυ μερος για κάλυψη.
Κατι μου λεει πως θα ειναι καλη η εναρξη.
Για εδω πανω αναφέρομαι.
γιασου φιλεμου στεφανε,λες να εξεληχθη η χρονια φετως σε γριφω με τα ορτυκια και τα τρυγονια;;;think,,καλοπουλητο και το jimnaki το εχης στην πενα βλεπω,,το εχης και αεριο;; εεεΤην καλημέρα μου στην παρέα μας από ορτύκια γρίφος η κατάσταση εδώ στον Έβρο?????
Αποφάσισα να δώσω το αγαπημένο μου jimny για να το ανταλλαξω με αγροτικού τύπου όχημα λόγω χώρων και ασχολίας .
https://www.car.gr/classifieds/cars/?uid=105503
![]()
Ναι και το βαλα πέρυσι έκανα μόνο 12.000χλμ μέχρι τώραγιασου φιλεμου στεφανε,λες να εξεληχθη η χρονια φετως σε γριφω με τα ορτυκια και τα τρυγονια;;;think,,καλοπουλητο και το jimnaki το εχης στην πενα βλεπω,,το εχης και αεριο;; εεε
εση φιλαρακι αμα θελης να τουφεκισης πουλια ξερης που θα με βρηςΡάδιο αρβύλα,δεν ξέρω κατα ποσο ισχύει αλλα ακουσα για αρκετά πουλιά περιξ Πολυκάστρου
Τα σκυλια μου δεν κανουν ...εση φιλαρακι αμα θελης να τουφεκισης πουλια ξερης που θα με βρης![]()
ψευτηηηηηηΤα σκυλια μου δεν κανουν ...![]()
Μπράβο καλή αρχή!!!!Σημερινό εκπαιδευτικό ορτύκια για ξεχαρμανιασμα αλλά και συνάμα εξερεύνηση του τόπου για να δούμε που θα μας βρει ή έναρξη... Μόνο με το Brio που δείχνει πολύ καλά στοιχεία με ωραίες φέρμες...
Βρηκα 5 ορτύκια.....
imghost
δεν θελουμε να βρεξη ρεεεεΠαιδια οτι βρεξει ας κατεβασει. Εμεις αυριο το πρωι θα ειμαστε εκει!!![]()