Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εχθές το απόγευμα σκεφτόμουν για σήμερα το πρωί να κάνω μια αναγνωριστική βολτίτσα για τα κλασσικά ορτυκοτόπια που επισκέπτομαι τις πρώτες ημέρες της έναρξης. Καθώς λοιπόν το σκεφτόμουν, το βλέμμα μου έπεσε σ΄ αυτήν την εικόνα screen capture tool .very happy.
και κατευθείαν το πήρα απόφαση ότι η αναγνωριστική βόλτα θα γίνει μόνο από μένα και πάνω από το αυτοκίνητο..big smile. Μου το επιβεβαίωσε και ο τρίτος της παρέας ...
anonimous image upload
.very happy.
Πέρα από την πλάκα λοιπόν, δεν είναι δυνατό να βγάλω σκύλο (ο Ζίκο αποστρατεύτηκε και η Λούσυ είναι "στις μέρες της"). Κάνοντας λοιπόν την πρωινή βολτίτσα με το αυτοκίνητο, οπτικά ως προς τη μορφολογία των στάνταρντ κομματιών, η εικόνα στις καλαμιές ήταν πολύ υποσχόμενη. Η συχνές βροχές δημιούργησαν την ιδανική πρασινάδα στις καλαμιές αλλά τα ακαλλιέργητα έγιναν σχεδόν όλα μη προσβάσιμα...
Το αποτέλεσμα θα φανεί με τις βόλτες με σκύλο και φυσικά στις μέρες της έναρξης...

παντως οτι και να τουφεκανε ετσι ειναι αισχωςςςςς,,,εμαινα παντως δεν μου φενωνται για ορτυκια,,τετειο σηκωμα και καθισμα δεν κανουνεεεεthink τα ορτυκιαα.my man.
Συμφωνώ μεν τον Σακη. Το ορτύκι,άμα σηκωθεί δεν ξανακαθεται αμέσως εξάλλου..

Και το ανέκδοτο ξέρετε ποιο ειναι,αν πιάσουν κάποιον εδω με δυο τρία ορτυκια παραπάνω αλίμονο του..
Ο συκοφαγος εδώ απαγορεύεται πολλές δεκαετίες πίσω και στα ίδια μέρη του βίντεο του αλλάζουν τα φώτα,καπό ολόκληρα..
Στην ουσια έχουμε δώσει πολύ βάση στα αποδημητικά για το τίποτα..δώρο άδωρο..

Τρελενομαι με κάτι τέτοια , όπως κ με τα ομοιοματα που βαράμε τα θυραματα στα 15 μέτρα

Θα εξαιρέσω τα επιβλαβή κορακοειδή.. Σε αυτά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και πρέπει να θανατώνονται με οποιοδήποτε μέσο είναι πιο αποδοτικό... Μπορεί να μην τρώγονται αλλά συγκαταλέγονται και επηρεάζουν τρομερά τα θηράματα...

Καθοδόν επιστροφή από τον κάμπο τον Θηβών που σήμερα γέλασε το χειλάκι μας και ειδαμε το χρώμα του ορτυκιού και το σηκώσαμε τρείς φορές το ιδιο πουλι με
τον καψουροτζιμακο.Ολα οδηγούν στην έναρξη ή θήρευση του πουλιού αυτού να είναι από μηδέν οσος άκρον ένα και δεν κάνω λαθος πια.

Status
Not open for further replies.
Back