Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλη εναρξη σε ολους οτι θηραμα κυνηγουν με ασφαλεια.Και σημερα κωπαιδα με τα αποτελεσματα γνωστα εδω και 50 μερες αναζητησης.Απο 0 εως 1 για ολο το κοσμο που βρεθηκε στο καμπο σταθερα, η συνεχεια πολλη δυσκολη και αγνωστη .Στην λαυρεωτικη το Σεμτεμβριο τα νεωτερα.

Καλώς ήρθαμε και φέτος στην Ομάδα μας!!!!
Πρώτη της έναρξης σήμερα και αρχικά στα τρυγόνια αλλά ο κόσμος πολύς και αφού είδα και αποείδα την έκανα άπραγος και επιστρέφω στο σπίτι παιρνω τα σκυλιά μου και προλαβαίνω να κάνω μια σύντομη έρευνα κοντά στον κάμπο του χωριού σήκωσα 4 ορτύκια και κράτησα τα 3!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ ΝΑ ΧΟΥΜΕ!!!!!

Καλώς ήρθαμε και φέτος στην Ομάδα μας!!!!
Πρώτη της έναρξης σήμερα και αρχικά στα τρυγόνια αλλά ο κόσμος πολύς και αφού είδα και αποείδα την έκανα άπραγος και επιστρέφω στο σπίτι παιρνω τα σκυλιά μου και προλαβαίνω να κάνω μια σύντομη έρευνα κοντά στον κάμπο του χωριού σήκωσα 4 ορτύκια και κράτησα τα 3!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ ΝΑ ΧΟΥΜΕ!!!!!

Καλη αρχη Στέφανε....

Καλη εναρξη σε ολους οτι θηραμα κυνηγουν με ασφαλεια.Και σημερα κωπαιδα με τα αποτελεσματα γνωστα εδω και 50 μερες αναζητησης.Απο 0 εως 1 για ολο το κοσμο που βρεθηκε στο καμπο σταθερα, η συνεχεια πολλη δυσκολη και αγνωστη .Στην λαυρεωτικη το Σεμτεμβριο τα νεωτερα.
Χασαπη Βιετκονγκ και επικηρυγμένε Τζιτζικιστή σπείρε τον κατα τα προβλεπόμενα και εντος των ρυθμιστικών οδηγιών ...ολεθρο στα coturnix coturnix

Χασαπη Βιετκονγκ και επικηρυγμένε Τζιτζικιστή σπείρε τον κατα τα προβλεπόμενα και εντος των ρυθμιστικών οδηγιών ...ολεθρο στα coturnix coturnix
Αγαπητε φιλε ΑΑΑΠΟΡΤ κ.τ.λ η συνεχεια στα πατρια εδαφη,δεν τα παραταμε, συντομα νεα και για τουρτουρ ΟΒΕΡ.

Σερραιε περιμενω...think.bye2.
ασε φιλαρακιμου βικ χεστααααα,,ορτυκια ακουγαμε και ορτυκια δεν σηκωναμε,,,τα πουλια χωμενα μεσα στης καλαμποκιες και στα βαμβακια και δεν λεγανε να βγουνεεεεε.fiurius. τετεια εναρξη δεν εχω ξανακανη.hair.δεν σου λεω τιποτα αλο ειμαι σαλταρισμενωςςςς.hair.

ασε φιλαρακιμου βικ χεστααααα,,ορτυκια ακουγαμε και ορτυκια δεν σηκωναμε,,,τα πουλια χωμενα μεσα στης καλαμποκιες και στα βαμβακια και δεν λεγανε να βγουνεεεεε.fiurius. τετεια εναρξη δεν εχω ξανακανη.hair.δεν σου λεω τιποτα αλο ειμαι σαλταρισμενωςςςς.hair.
.big smile.επρεπε να ερθω εγω με τα δικα μου να δεις,τα δικα σας μονο για μπεκατσες ειναι.very funny.,δεν πειράζει υγεια φιλε θα ερθουν καλύτερες μερες

Καλη κυνηγετική σεζόν σε όλους. Σήμερα και εγώ Κωπαΐδα με δύο φίλους ενα ορτύκι σήκωσαν τα σκυλιά μου αλλά χωρίς Φέρμα με αποτέλεσμα να πάνε στο γάμο του Καραγκιόζη οι δύο πρώτες ντουφεκιες της νεας κυνηγετικής σεζόν μετά τίποτα ένα ακόμη ακουγόταν εκεί κοντά αλλά δεν ήθελε να σημειωθεί με τίποτα. Τα φιλαράκια πήραν από ένα άλλα δεν τα βρήκαν αποτέλεσμα κουλούρι.

Καλό απόγευμα σήμερα το πρωί πήγα σε αλλά μέρος κάμπος με ποτιστικά λίγο ποιο βόρεια έψαξα καλαμιές χορταριασμενες ανάμεσα από βαμβάκι και ηλιόσπορο το απολυτο τίποτα. Φεύγω αλλάζω μέρος ποιο νότια πάλι τα ίδια μόνο σε μια περίπτωση και στα όρια με βαμβάκι πήρα μια Φέρμα από την Lena μου και σηκωθηκε ένα ζευγαρακι, αυτά και τιποτε άλλο......

ενα ωμορφω πρωινο σημερα με τα ορτυκακια να ειναι πωδαρομενα και πωνηρεμεναααα αλα η ΝΑΡΑ τα πεταλωσε κανονικααα,,,7 σηκωματα 4 μαζιμας 1 χαμενω σε τριφυλι,,,το απωτελεσμα ητανε ωμορφες φερμεςςςςςς.well done. screen shot download ΥΓφιλεμου ΒΙΚ για παρτησουυυυυυ.fool.

Σημερα βολτιτσα μονο μιας ωρας γιατι η Λουσυ δεν βγηκε ουτε για εκπαιδευτικο. Τιποτα απολυτως παρα μονο μια ψευτοφερμα. Χαρηκα για τη Λουσυ που βγηκε στα χωραφια μετα απο μηνες, καλυπτοντας την ελλειψη φυσικης καταστασης με το υπερμετρο φιλοτιμο της. Λυπηθηκα ομως που αφησα τον Ζικο στο σπιτι...
Δεν συναντησα κανεναν κυνηγο και δεν ακουστηκε ουτε μια τουφεκια στη γυρω περιοχη...

ενα ωμορφω πρωινο σημερα με τα ορτυκακια να ειναι πωδαρομενα και πωνηρεμεναααα αλα η ΝΑΡΑ τα πεταλωσε κανονικααα,,,7 σηκωματα 4 μαζιμας 1 χαμενω σε τριφυλι,,,το απωτελεσμα ητανε ωμορφες φερμεςςςςςς.well done. screen shot download ΥΓφιλεμου ΒΙΚ για παρτησουυυυυυ.fool.
Σε ευχαριστώ πολυ φιλε,καλα να περνας

Status
Not open for further replies.
Back