μια απογευματινη εξωδος τελειωσε και σημερα,,ορτυκι δεν ακουσα,,αλλα μου φερμαρε εναν ΛΑΓΑΡΟΟΟ μεσα σε ενα τρυφιλη και τον πηγε γαμιοντας καμια 100αρια μετραα

κράτα μου κουτάβι Σακαρεκαι τον πηγε γαμιοντας καμια 100αρια μετραα![]()
Καλη αρχη Στέφανε....Καλώς ήρθαμε και φέτος στην Ομάδα μας!!!!
Πρώτη της έναρξης σήμερα και αρχικά στα τρυγόνια αλλά ο κόσμος πολύς και αφού είδα και αποείδα την έκανα άπραγος και επιστρέφω στο σπίτι παιρνω τα σκυλιά μου και προλαβαίνω να κάνω μια σύντομη έρευνα κοντά στον κάμπο του χωριού σήκωσα 4 ορτύκια και κράτησα τα 3!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΉ ΝΑ ΧΟΥΜΕ!!!!!
![]()
Χασαπη Βιετκονγκ και επικηρυγμένε Τζιτζικιστή σπείρε τον κατα τα προβλεπόμενα και εντος των ρυθμιστικών οδηγιών ...ολεθρο στα coturnix coturnixΚαλη εναρξη σε ολους οτι θηραμα κυνηγουν με ασφαλεια.Και σημερα κωπαιδα με τα αποτελεσματα γνωστα εδω και 50 μερες αναζητησης.Απο 0 εως 1 για ολο το κοσμο που βρεθηκε στο καμπο σταθερα, η συνεχεια πολλη δυσκολη και αγνωστη .Στην λαυρεωτικη το Σεμτεμβριο τα νεωτερα.
Εσύ κάνε καμιά βουτιά και άσε τα ορτυκια.......Σερραιε περιμενω..bye2.
Αγαπητε φιλε ΑΑΑΠΟΡΤ κ.τ.λ η συνεχεια στα πατρια εδαφη,δεν τα παραταμε, συντομα νεα και για τουρτουρ ΟΒΕΡ.Χασαπη Βιετκονγκ και επικηρυγμένε Τζιτζικιστή σπείρε τον κατα τα προβλεπόμενα και εντος των ρυθμιστικών οδηγιών ...ολεθρο στα coturnix coturnix
Προτιμώ το ΧεσμπολάααααΑγαπητε φιλε ΑΑΑΠΟΡΤ κ.τ.λ η συνεχεια στα πατρια εδαφη,δεν τα παραταμε, συντομα νεα και για τουρτουρ ΟΒΕΡ.
Ασε γιαννη...τα ματια μου πονεσανΕσύ κάνε καμιά βουτιά και άσε τα ορτυκια.......![]()
ασε φιλαρακιμου βικ χεστααααα,,ορτυκια ακουγαμε και ορτυκια δεν σηκωναμε,,,τα πουλια χωμενα μεσα στης καλαμποκιες και στα βαμβακια και δεν λεγανε να βγουνεεεεεΣερραιε περιμενω..bye2.
ασε φιλαρακιμου βικ χεστααααα,,ορτυκια ακουγαμε και ορτυκια δεν σηκωναμε,,,τα πουλια χωμενα μεσα στης καλαμποκιες και στα βαμβακια και δεν λεγανε να βγουνεεεεετετεια εναρξη δεν εχω ξανακανη
δεν σου λεω τιποτα αλο ειμαι σαλταρισμενωςςςς
![]()
Σε ευχαριστώ πολυ φιλε,καλα να περναςενα ωμορφω πρωινο σημερα με τα ορτυκακια να ειναι πωδαρομενα και πωνηρεμεναααα αλα η ΝΑΡΑ τα πεταλωσε κανονικααα,,,7 σηκωματα 4 μαζιμας 1 χαμενω σε τριφυλι,,,το απωτελεσμα ητανε ωμορφες φερμεςςςςςς![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
screen shot download
ΥΓφιλεμου ΒΙΚ για παρτησουυυυυυ
![]()