Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ναι ήθελα να πω κι εγώ τώρα που τα καθάρισα οτι το ενα ειχε πολυ μικρα αυγουλακι μεσα του... Τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδια 30 Αυγουστου;;;;
Επίσης αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τις φώτο βλέπω ότι χάλασε πολύ η ανάλυση!!!

Ναι ήθελα να πω κι εγώ τώρα που τα καθάρισα οτι το ενα ειχε πολυ μικρα αυγουλακι μεσα του... Τι πραγμα ειναι αυτο ρε παιδια 30 Αυγουστου;;;;
Επίσης αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει με τις φώτο βλέπω ότι χάλασε πολύ η ανάλυση!!!
εχει πολυ ζεστη για τη εποχη ρε παιδια και βοηθαει τα πουλια στην αναπαραγωγη τους

Δημήτρη όταν ανεβάζεις την φώτο στο postimg επιλέγεις να αλλάξουν οι διαστάσεις ;

Βιάζεσαι πολύ Κώστα...... Ήρεμα κ χαλαρα όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Το σκυλί του χρόνου θα το δεις να κυνηγαει φυσιολογικά. Ακόμη μαθαίνει. Τώρα τρεχει απλά. Θα πρέπει να συνδιάσει μύτη,μυαλο,παθος.
Σήμερα βγηκα 6:30-08:00 στο ιδιο μερος που ειχα παει προχθές, με το τριφύλλι. Εγω σήκωσα 3 ορτύκια με τα πόδια , που μου πηραν το σκαλπ και δεν προλαβα να τουφεκίσω γιατι χωθηκαν παλι στο περιβόλι με τα ακτινίδια. Ο Τζάκος σηκωσε ενα αφερμάριστο και παλι το αφησα ατουφέκιστο. Θα επιμείνω.....
Μετα σκεφτόμουν τη φράση σου: Τώρα τρεχει απλά. .well done.

Τα τελευταία χρόνια κάνουν δεύτερη γενα τετοια εποχή γι'αυτο και δεν τα βλέπουμε. Καλό θα ηταν να τα αφήσουμε λίγο στην ησυχία τους για κανένα εικοσαημερο.

Εντάξει παιδιά, μπορεί να τυχαίνουν κάποιες περιπτώσεις για δεύτερη ή τρίτη γέννα λόγω των καιρικών συνθηκών που πιθανώς κατέστρεψαν τις προηγούμενες φωλιές κάποιων ζευγαριών, αλλά νομίζω πως δεν πρέπει να θεωρηθεί ως κανόνας προς τέρψη "καλοθελητών". Ο νοών νοείτω...

Άκρα ησυχία στον κάμπο όπως ξεκινάς έτσι γυριζεις ...
Ανυπαρξία πουλιών ......σε ελάχιστα χωράφια που μπορείς να ψάξεις μεσα στον κάμπο πολλά τα βαμβάκια και αρκετά όψιμα τα ηλιόσπορα δεν υπάρχουν καλαμιές και προφανώς όσα απ' αυτά τα ντοπιαρικα υπάρχουν είναι χωμένα μέσα στα πυκνά .....Χάλια μαύρα ...... Μέσα Σεπτεμβρίου και Οκτώβριος η ελπίδα ....

Σήμερα τίποτα το ιδιαίτερο από συναντήσεις παρά μόνο μια όμορφη φέρμα από τη Λούσυ σε ένα ζευγάρι που έφυγε ατουφέκιστο αφού πέταξαν και τα δυο πάνω από χωράφι με βαμβάκι. Σκηνικό που μπορώ να πως ότι μου γέμισε την ημέρα...

Status
Not open for further replies.
Back