Ορτύκια - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα και καλό μήνα !!!!!
Πάλι σήμερα στην απραξία .....ούτε πουλί πετούμενο .....αγανάκτηση .....think
Τι θα γίνει Μ αυτή την κατάσταση δεν υπάρχει άλλη τέτοια χρονιά σαν τη φετινή ?????
Μια ελπίδα μετά την συγκομιδή των καλλιεργειών στον κάμπο μπας και ξεπροβάλουν από τα ποτιστικά????
Ενώ σε αντίθεση ο αδερφός μου στην Καστοριά πάει πολύ καλά!!!!

Καλημέρα και καλό μήνα !!!!!
Πάλι σήμερα στην απραξία .....ούτε πουλί πετούμενο .....αγανάκτηση .....think
Τι θα γίνει Μ αυτή την κατάσταση δεν υπάρχει άλλη τέτοια χρονιά σαν τη φετινή ?????
Μια ελπίδα μετά την συγκομιδή των καλλιεργειών στον κάμπο μπας και ξεπροβάλουν από τα ποτιστικά????
Ενώ σε αντίθεση ο αδερφός μου στην Καστοριά πάει πολύ καλά!!!!

γιασου φιλε στεφανεεεε,,λιγακι υπωμονη και θα κανη περασματα,και εμης εδω λιγα και δυσκολα πουλια,,,,,μεγια το εργαλιο θα ερθη η ωρατου και θα μπουνε στην καροτσα ορτυκακια.well done. ΥΓ φιλε στεφανε μια σηνβουλη μην αφυνης τα σκυλιασου να πηνουνε νερο μεσα απο πομωνες διωτι πετανε η αγροτες μεσα μπουκαλια αδεια απο φυτοφαρμακααα εχω δη παρα πωλες πομωνες να ειναι τιγκααα στο μπουκαλι.shake hands.

Σημερινή κουβεντα το πρωι με εκτροφεα που εχει βγει απο το προσκηνιο μου ειπε πως ορτυκακια δεν εχει πολλα αλλα γινεται δουλεια με 2-4 να μπαίνουν στην τσαντα.
Τα μερη που συνήθως κυνηγαει ειναι Κιλκίς Σέρρες Δράμα.
Υπομονη και επιμονη μου ειπε αλλα το εχω αφησει το σπορ λογω μη υπαρξης σκυλου.
Μπραβο σε οσους συναντουν.
Καλη συνεχεια σε οσους επιμενουν

Και η σημερινή βόλτα με ενδιαφέρον με θετικές αλλά και μια αρνητική στιγμή. Το αρνητικό είναι ότι δεν βρήκα με τη Λούσυ ένα ορτύκι που έπεσε σε σχετικά εύκολο έδαφος ψάχνοντας για πολλή ώρα. Εύχομαι να έφυγε ελαφρώς τραυματισμένο και να ζει και να βασιλεύει. Κατά τα άλλα αστόχησα σε ένα, και ευστόχησα σε τρία μεμονωμένα πουλιά...

Μπραβι Χρήστο.
Κατι κινείται βλεπω.
Εχεις εναν πολυ ωραιο συνδυασμό που γουσταρω κι εγω,
Σεττερ και Μ2.
Το ενα το εχω το αλλο το καλο μου λειπει.
Να είσαι καλά Άγγελε. Με το καλό να αποκτήσεις και ένα σέττερ!

Last edited:
Και η σημερινή βόλτα με ενδιαφέρον με θετικές αλλά και μια αρνητική στιγμή. Το αρνητικό είναι ότι δεν βρήκα με τη Λούσυ ένα ορτύκι που έπεσε σε σχετικά εύκολο έδαφος ψάχνοντας για πολλή ώρα. Εύχομαι να έφυγε ελαφρώς τραυματισμένο και να ζει και να βασιλεύει. Κατά τα άλλα αστόχησα σε ένα, και ευστόχησα σε τρία μεμονωμένα πουλιά...

Μπράβο Χρήστο, κάτι γινεται εκεί!!!

Ωραιότατος Χρήστο! Πολυ ωραίες και οι φωτό σου.να σε ρωτήσω κάτι.πιστευεις ειναι ντόπια η πέρασματιαρικα τα σημερινά?

Μπράβο Χρήστο, συνέχισε το ροκάνισμα.......well done.

Μπράβο Χρήστο, κάτι γινεται εκεί!!!

Μπράβο ρε φίλε πελέκα τα
ας είναι καλά η Λούσυ :)

Ωραιότατος Χρήστο! Πολυ ωραίες και οι φωτό σου.να σε ρωτήσω κάτι.πιστευεις ειναι ντόπια η πέρασματιαρικα τα σημερινά?

Μπράβο Χρήστο, συνέχισε το ροκάνισμα.......well done.

Να είστε καλά όλοι σας. Γιάννη, τα πουλιά είναι ντόπια.

Ωραίος Χρήστο!ορτυκουλι το ορτυκουλι γεμίζει το σακούλι...well done.
Ευχαριστώ Τάσο!

Θα σε παραδεχτώ έτσι κ μου βάλεις φωτο ενα ορτυκι(σε όποια κατάσταση κ αν είναι)κ δίπλα του ένας κάλυκας κουτουμανος διασποράς...sarcastic..sarcastic.
Νομίζεις ότι θα κωλώσω; .sarcastic. .hunter.1 .hunter. .terror..big smile.

εγω παιδες θα απαιχω για λιγο απο το ορτυκι,ο λογος ειναι οτι ειναι λιγα και ντοπια κυνηγημενα στο FOYL δεν αξηζη να βγης μεσα στην ζεστααα να τα παιξης εση και το σκυλακισου για 2 πουλακια εας τα αφησουμε για κραχτες στην πορεια στα περασματα, χωρτατη ειμαστε απο το κυνηγητους τωσα χρονιαααα .well done. και μια αλη μαλακια που κανουνε κανα δυο ατωμα εδω στα μερημου ειναι οτι τα ορτυκακια λογο ζεστης βγαινουνε μωλις νυχτωση μεσα απο διαφωρες καλλειεργιες και η εξυπνακηδες τα τουφεκανεεεε και δεν τα βρησκουνε κιωλαςςςςς.hair. αυτοι και εαν δεν ειναι κυνηγοι.threat. εας σεβαστουμε αυτο το ωμορφω θυραμα που μας χαρηζε και θα μας χαρηζη ωμορφες βωλτες φερμαρωντας τα σκυλακιαμαςςςς.RESPECT.,,,,,,,ΥΓ βεβαια πρωσοπικημου επιλογη ειναι και δεν θελω να το παιξω δασκαλος σε αλους σιγκηνηγους τι πρεπη και τη δεν πρεπη να κανουνεεεε.kiss me.

εγω παιδες θα απαιχω για λιγο απο το ορτυκι,ο λογος ειναι οτι ειναι λιγα και ντοπια κυνηγημενα στο FOYL δεν αξηζη να βγης μεσα στην ζεστααα να τα παιξης εση και το σκυλακισου για 2 πουλακια εας τα αφησουμε για κραχτες στην πορεια στα περασματα, χωρτατη ειμαστε απο το κυνηγητους τωσα χρονιαααα .well done. και μια αλη μαλακια που κανουνε κανα δυο ατωμα εδω στα μερημου ειναι οτι τα ορτυκακια λογο ζεστης βγαινουνε μωλις νυχτωση μεσα απο διαφωρες καλλειεργιες και η εξυπνακηδες τα τουφεκανεεεε και δεν τα βρησκουνε κιωλαςςςςς.hair. αυτοι και εαν δεν ειναι κυνηγοι.threat. εας σεβαστουμε αυτο το ωμορφω θυραμα που μας χαρηζε και θα μας χαρηζη ωμορφες βωλτες φερμαρωντας τα σκυλακιαμαςςςς.RESPECT.,,,,,,,ΥΓ βεβαια πρωσοπικημου επιλογη ειναι και δεν θελω να το παιξω δασκαλος σε αλους σιγκηνηγους τι πρεπη και τη δεν πρεπη να κανουνεεεε.kiss me.
Γειά σου δάσκαλε....yelling..yelling..big smile..sarcastic..ha ha..bye2..fool.

Status
Not open for further replies.
Back