Ρε φίλε κρίμα είναι! Καμία σχέση με την δυσκολία που αντιμετωπίζουμε εμείς στο κυνήγι της! Χάνει την μαγεία της! Πιο εύκολο κ από χοντρό ορτύκι! Εγώ πάντως δεν θέλω να τις κυνηγήσω έτσι!Ετσι κυνηγανε μπεκατσες στη ρωσια...
Ρε φίλε κρίμα είναι! Καμία σχέση με την δυσκολία που αντιμετωπίζουμε εμείς στο κυνήγι της! Χάνει την μαγεία της! Πιο εύκολο κ από χοντρό ορτύκι! Εγώ πάντως δεν θέλω να τις κυνηγήσω έτσι!Ετσι κυνηγανε μπεκατσες στη ρωσια...
Έτσι ειναι , βέβαια εχει εξαιρετικά πλανα , ο συνδυασμός shotkam και απλης καμερας ειναι φανταστικοςΡε φίλε κρίμα είναι! Καμία σχέση με την δυσκολία που αντιμετωπίζουμε εμείς στο κυνήγι της! Χάνει την μαγεία της! Πιο εύκολο κ από χοντρό ορτύκι! Εγώ πάντως δεν θέλω να τις κυνηγήσω έτσι!
Ναι Σταύρο κ πολύ ωραία μέρη! Κ το σκυλάκι πολύ καλό κ ο τύπος φονιάς! Απλά όταν είναι αυτά τα πουλιά έτσι δεν μπορώ να χαρώ κυνήγι εγώ! Αυτές είναι εκεί για να βρούν το ταίρι τους κ να αναπαραχθούν! Το αίσθημα της επιβίωσης είναι θαμμένο μπροστά στης αναπαραγωγής! Δες κ εμάς τους άντρες τι μαλακίες κάνουμε για τις γυναίκες!(κάνω κ λίγο χιούμορ)Έτσι ειναι , βέβαια εχει εξαιρετικά πλανα , ο συνδυασμός shotkam και απλης καμερας ειναι φανταστικος
Ωραιο κυνηγι και ωραια μερη....οχι σαν τα δικα μας ( κερκυρα) που πρεπει να εισαι οριβατης για να την κυνηγισης τουλαχηστον στα μερη μου ασε που κοντεβεις να τσακηστης απο τα βραχιαΕτσι κυνηγανε μπεκατσες στη ρωσια...
Στο 24:17 τι λέει ο τύπος ρε παιδιά;Ετσι κυνηγανε μπεκατσες στη ρωσια...
Χαχαχα όχι ρε ΛαμπροΌτι είναι μαλακας.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Ναι το κατάλαβα πλάκα κάνωΧαριτολογώντας το εννοούσα Σταύρο...
Καμία ουσία καμία ευχαρίστηση...
Μπορει αυτα να ειναι τα μερη τους ρε παιδιαΝαι το κατάλαβα πλάκα κάνω
Άμα δεν σου βγάλει την γλώσσα μια περπατημενη μπεκάτσα , σε έντονο πρανές με τους παλμούς στο 200 και το σκυλί να ζωγραφίζει , τι ευχαρίστηση να έχει ρε φίλε...
Εντάξει έτσι είναι Χρυσανθε τα περισσότερα μέρη τους έτσι είναι σχεδόν επίπεδαΜπορει αυτα να ειναι τα μερη τους ρε παιδια
Τι να κανουν αμα ειναι ετσι να πηγαινουν σε αλλο νομο για να ειναι αλλιωτικα;
Εαν κυνηγιυν σωστα -δεν ειδα το βιντεο περαν μερικων δευτερολεπτων στην φαση που συζητηθηκε η φραση στα ρωσικα- τοτε οπου εχουν μερη κυνηγανε
Δεν ξερω μαλιστα εαν εκει εχουν ελευθερο κυνηγι
Ειναι οπως στην Αγγλια που κυνηγανε τις φασσες σε ανοικτα χωραφια με ομοιωματα
Δεν ειναι το ιδιο με τα βουνα
Αλλα και παλι αφου εκει ειναι ολα φαρμες
Good boy λέει στον σκύλο.Στο 24:17 τι λέει ο τύπος ρε παιδιά;![]()
Πολύ όμορφη φωτογραφία. Και η Breda την κάνει ομορφότερη.
View attachment 27670
ΥΠΟΜΟΝΗ.....!
...το όπλο που με έκανε κυνηγό!Πολύ όμορφη φωτογραφία. Και η Breda την κάνει ομορφότερη.
Ολα Ομορφα