Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
1.αν πηραξε κάτι το Σάκη η κάποιον εδώ μέσα μπορεί να το πει όπως λες. σε προσωπικό μην. για τι τον συγκεκριμένο τον ξέρω και έχουμε μιλήσει πολλές φορές στο τηλέφωνο.κάνω πλάκα κάνει πλάκα. δεν είδα κάπου να τον έθιξα να μου το είπε και να συνεχίσω να το κάνω. θα ζητούσα και συγνώμη.

2... Όπως είπα η φωτογραφία Χρυσάνθε δεν είναι ίδια είναι διαφορετική. 3 φώτο 3 κυνήγια.

3...οπως και εσύ με έχεις πει ότι έχω καεί από τα ποιντερ δεν με πείραξε. ίσα ίσα ήταν και ωραίο αστείο.

Και αντικειμενικά αυτά που λέω για τα ποιντερ το πιστεύεται όλοι εδώ μέσα ότι τα προσβάλω και τα υποτιμώ???. αν ΝΑΙ σας ζητώ όλους ΣΥΓΝΏΜΗ ΔΗΜΌΣΙΑ.

Και δεν γράφω κανένα στα αρχ... για τι δεν είναι μεγάλα.
Όταν οι γνώμες είναι σωστές και όχι προσβλητικες πάντα καλοδεχούμενες.

συναδελφική αλληλεγγύη..

Έτσι όπως μας κατάντησαν από εδω και πέρα έτσι θα βλέπουν της μπεκάτσες οι σκύλοι μας.

Εγώ πάντως έβαλα στην κλούβα των σκύλων οθόνη και τους βάζω βιντεάκια από το YouTube.... και ταινίες του Μουσουλη.... έτσι για να είναι σε φόρμα....χαχαχα
Και Μουσουλη και Χριστογιαννη και Τζούμα πολύ προβολή θα πέσει τώρα στην πράξη θα δούμε τι γίνεται μάλλον μετά τη φετινή σεζόν όλοι θα μείνουμε μετεξεταστεοι .χαχαχα.sarcastic.

Θα πάρω και το δίκανο με αδρανειας φυσίγγια και θα κάνω και εγώ ξηρά προπόνηση.... μόνο που δεν ξέρω αν σηκωθούν τρεις μπεκάτσες... Στην τελευταία να πετάξω το δίκανο ή το μαχαίρι....
Εγώ λέω να πάρεις ακ47 να μην μείνουν ούτε τα δέντρα.χαχαχα

Φοβάμαι μήπως πετύχω την οθόνη και μείνουν τα σκυλιά ανεκπαίδευτα.....
Όχι εκεί ρε Βασίλη αλλά πάνω στο βουνό μετά από 1χρονο που θα βγούμε εκεί θα το χρειαστούμε γιατι θα ρίχνουμε στο γάμο του Καραγκιόζη.χαχαχα.terror..terror..terror.

Όχι εκεί ρε Βασίλη αλλά πάνω στο βουνό μετά από 1χρονο που θα βγούμε εκεί θα το χρειαστούμε γιατι θα ρίχνουμε στο γάμο του Καραγκιόζη.χαχαχα.terror..terror..terror.
Μετά το φετινό ας μπορέσουμε να βγούμε και ας ρίχνουμε και στα βαφτίσια του Χαντζιαβατη με αεροβόλο αρκεί να βγούμε

Καλησπέρα σε όλους..!!
Είχα καιρό να εμφανιστώ και επανήλθα με το Επεισόδιο 6.."Η επιστροφή της Βασίλισσας"
Καλή θέαση..!!
ΥΓ: Όποιος επιθυμεί (και δεν το εχει κάνει ήδη) ας κάνει εγγραφή στο κανάλι μου...είναι δωρεάν και θα γίνεται άμεση ενημέρωση σε κάθε νέο βίντεο..

Όλα τα σκυλιά ωραία αλλά ο Boss λίγο πιο πάνω για εμένα σκυλαρος σε όλα του

Στείλε να πάρω γεύση γιατί με το μπλέξιμο των τελευταίων χρόνων δεν προλαβαίνω να ανέβω ούτε για μια ημέρα βολεύομαι με το χωριό της γυναίκας που είναι πιο κοντά
Φίλε Γιώργο, έψαξα και βρήκα κάποιες φωτο από το χωριό σου. Ειναι από το 2008 μιας και μετά την κρίση τα τόσο όμορφα μέρη σας (κυνηγετικά και μη) τα έχω πλέον ξεχάσει. Τα έχω αγαπήσει όμως τόσο πολύ (ορεινά Λαμίας εώς και λίγο μετά από εσάς) που όνειρό μου ήταν να έχω ένα μικρό καλύβι σε κάποια πλαγιά σας. Ποτέ δεν ξέρεις...
Εχω και βιντεάκι αλλά πως το ανεβάζω;

Attachments

• PC090147.JPG
    PC090147.JPG
    683,8 KB · Προβολές: 54
  • Κρίκελο1 (2).JPG
    Κρίκελο1 (2).JPG
    499,2 KB · Προβολές: 59
  • Κρίκελο3 (2).JPG
    Κρίκελο3 (2).JPG
    519,5 KB · Προβολές: 58
  • Κρίκελο5.JPG
    Κρίκελο5.JPG
    481,4 KB · Προβολές: 56
  • Κρίκελο7.JPG
    Κρίκελο7.JPG
    238,1 KB · Προβολές: 50
Εχω και βιντεάκι αλλά πως το ανεβάζω;
Συνάδελφε απευθείας στο φόρουμ δεν υπάρχει η δυνατότητα να ανέβει βίντεο. Πρέπει να το ανεβάσεις σε κάποια πλατφόρμα (π.χ., youtube, vimeo) και εδώ να παραθέσεις το link.

Και ενα δικο μου στιγμιοτυπο αν και μπεκατσας δεν λογιεμαι να αναπολουμε ομορφες στιγμες μεχρι να περασει ο καιρος να ξαναβγουνε
Δεν πιανουν στα μερη μου αριθμοι ωστε να λογιεμαι σαν μπεκατσας
Η καρπωση μου στα μερη μου ειναι στην καλυτερη 7-10 πουλια
Κυνηγαμε μονο κυριακη τεταρτη με τις τεταρτες να μην πηγαινω πανω απο 1-2 λογο δουλειας
λιγες οι εξορμησεις και τις αφιερωνω στο λαγο και στην περδικα αφου τα μερη που κυνηγουσα μπεκατσα καποτε με αξιωσεις εχουν 3ωρες πηγαινε ελα και δεν μπορω να ειμαι τοσο μακρια με τα παιδια πλεον αφου αν τυχει κατι-οπως και ξαναγινε- πρεπει να μπορω να επιστρεψω σπιτι συντομα
Ηταν μια ομορφη φερμα σε πυκνο λιγο ψηλοτερα απο εμενα, εμεινα στην ακρη και μια μπηκτη γρηγορη αναμεσα Στα κλαρια την πηρα
Φυσιγγι rotweill jadg straw διασπορας 34γρ

Attachments

• 81A5566C-35BC-42DF-B30C-936ED3E27CA9.jpeg
    81A5566C-35BC-42DF-B30C-936ED3E27CA9.jpeg
    456,5 KB · Προβολές: 40
  • 7FF8E704-660F-4D9B-82AF-F871F02B3317.jpeg
    7FF8E704-660F-4D9B-82AF-F871F02B3317.jpeg
    689,1 KB · Προβολές: 40
  • D7FA1F09-C833-4E3D-9164-F9951A015D79.jpeg
    D7FA1F09-C833-4E3D-9164-F9951A015D79.jpeg
    667,8 KB · Προβολές: 40
Δηλαδή οι ενέργειες που κάνεις Σηζαρ και το ταλέντο αυτό του σκυλακου δεν είναι του γούστου σου..think.
Ο Σηζαρ είναι ο έμπειρος ο Boss είναι ο ανερχόμενος
Μια χαρά γούστα βγάζουν και οι δύο από ότι φαίνεται απλά ο Boss στα δικά μου μάτια τουλάχιστον είναι ανώτερος από άποψη μορφολογίας και μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι και πιο ανοιχτόχρωμος
Δεν αναφερόμουν κυνηγετικά οπτικά αναφερόμουν όταν έλεγα λίγο πιο πάνω ο Boss και λογικά αυτό θα εννοεί και ο Γιάννης όταν λέει έχουμε τα ίδια γούστα στο οπτικό όχι στο κυνηγετικό

Ο Σηζαρ είναι ο έμπειρος ο Boss είναι ο ανερχόμενος
Μια χαρά γούστα βγάζουν και οι δύο από ότι φαίνεται απλά ο Boss στα δικά μου μάτια τουλάχιστον είναι ανώτερος από άποψη μορφολογίας και μεγάλο πλεονέκτημα ότι είναι και πιο ανοιχτόχρωμος
Δεν αναφερόμουν κυνηγετικά οπτικά αναφερόμουν όταν έλεγα λίγο πιο πάνω ο Boss και λογικά αυτό θα εννοεί και ο Γιάννης όταν λέει έχουμε τα ίδια γούστα στο οπτικό όχι στο κυνηγετικό
Το κατάλαβα λάθος Γιώργο και μενα αυτός ο τύπος σεττερ μου αρέσει και εμένα η δικιά μου είναι μεγαλόσωμη , και βέβαια θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα ανοιχτόχρωμα φαίνονται καλύτερα στο πυκνό..shake hands.

Το κατάλαβα λάθος Γιώργο και μενα αυτός ο τύπος σεττερ μου αρέσει και εμένα η δικιά μου είναι μεγαλόσωμη , και βέβαια θα συμφωνήσω μαζί σου ότι τα ανοιχτόχρωμα φαίνονται καλύτερα στο πυκνό..shake hands.
Ο Τσαμαντακης που έχει την εκτροφή virtus passionis που κρατάει ο Boss έχει δώσει μεγάλο βάρος στην μορφολογία
Και το Hunter Passion φοβερό περιοδικό κρίμα που σταμάτησε είχε πολύ ωραία κυνοφιλικα άρθρα και γενικά ήταν πολύ προσεγμένο περιοδικό

Status
Not open for further replies.
Back