Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Το πουρνάρι είναι από τους βιότοπους που φιλοξενούν όλη την διάρκεια του χειμώνα πουλιά. Προσφέρει κάλυψη, τροφή δεν παγώνει εύκολα.... Είναι μεγάλο σχολείο για τα σκυλιά και τον κυνηγό....το έχω ξαναγράψει σκύλος που κυνηγάει και ανοίγεται στο πουρνάρι όλους τους άλλους τόπους τους έχει ισιωμα.... Προσωπικά κυνηγάω αρκετά το πουρνάρι επειδή είναι πολύ κοντά στο σπίτι και προσφέρεται για σύντομες εξόδους... βέβαια στην οξυά και το μεσε υπάρχει η οπτική επαφή της εργασίας ενός ζώου αλλά και το πουρνάρι έχει τη χάρη του. Φυσικά και μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας λόγω του ότι πολλές φορές δεν μπορείς να προσεγγίσεις το σημείο της φέρμας και να κλείσεις το σκύλο.... αλλά αυτό φτιάχνει και το σκύλο....μανιαζει να το ξαναβρεί και κερδίζει εμπειρίες.

Η φέρμα του σκύλου στη μπεκάτσα είναι μια ιεροτελεστία...δν μπορώ ούτε τη φέρμα στο ορτύκι να χαλάσω...
Είναι μια σκηνή η οποία είμαι ικανός να ανάψω τσιγάρο κ να χαζεύω.....περισσότερο με χαροποιεί να βρώ 5 μπεκάτσες και ας βαρέσω ΜΟΝΟ τη μια...
Οι τόποι μας εδώ στα πεδινά...δύσκολοι..πουρνάρι,σκίντα και βάτα ανάμικτα......άντε πάρε θέση να τη ρίξεις όχι 3άρα,αλλά με το ζόρι ένα μονόσμπαρο....
Κάθε τόπος ΠΑΝΤΕΛΩΣ διαφορετικός.
Της περισσότερες φορές νιώθεις πολύ τυχερός που την είδες..exciting.

γιασας παιδεςς, μια ωμορφη πρωινη εξωδος σημερα μετα απο πωλες ασχημες μερες κακωκαιριας που ειχαμε εδω πανω δηλ, βροχες κρυο και χιονιααα που υπαρχουνε ακωμηηη εδω στα γυρω βουναμας δηλ μενοικιο ορος στην σερρες ,στο μπελες,και στο ορος παγκαιο,,,ωντος τελικα κρατησε μπεκαΤΣΟΥΛΕςς ;) και στης εξωδους που κανουμε βρησκουμε καπια πουλιαα και στα χαμηλαα μεσα ρυακια αναμοικτα μεσε πουρναρι και παλιουριααα;) παντως της βωλτουλεσμας της κανουμεεε και θα της κανουμεεε,,,,σημερα ειχε σηρα ο σετερακοςς οOSKAR να μας πρωσφερη ωμορφες φερμεςςς.my man. δυο κυριες σηκωσαμε και μαληστα δεχτηκες στην φερμααα;)which of these is a component of a physical goalhow to reduce female chest size with exercise

πάλι πληθυντικός το ΣΕΤΤΕΡ.

Αύριο πάλι με το ποιντερ στον ενικό θα μιλήσουμε. χαχαχαχα
βρε κανε δουλιασου εσηηηη μην μας ματιασης κιωλαςςς μας εφαγεςςςς .yel. ΥΓ αμα μηνατε απο πουλια εκη κατωωω να σου στηλο να σου φερμαρουνε καμια τσιχλα τα στερακιασουυυ;).yel..yel.

Η φερμα ΑΡΙΣΤΟ είναι για όσο θα φτάσεις εσύ και πιάσεις θέση.

αν θες να μην χαλάσεις κάτι στην επαφή Μπεκατσα-σκύλο. είναι από το να μην αστόχησεις,ώστε ο σκύλος να την πιάσει στο στόμα. εκεί νιώθει όμορφα ο σκύλος και ικανοποίηση.
Θα το έχω υπόψην μου την επόμενη κυνηγετική σεζόν φίλε Λάμπρο!!! :)

γιασας παιδεςς, μια ωμορφη πρωινη εξωδος σημερα μετα απο πωλες ασχημες μερες κακωκαιριας που ειχαμε εδω πανω δηλ, βροχες κρυο και χιονιααα που υπαρχουνε ακωμηηη εδω στα γυρω βουναμας δηλ μενοικιο ορος στην σερρες ,στο μπελες,και στο ορος παγκαιο,,,ωντος τελικα κρατησε μπεκαΤΣΟΥΛΕςς ;) και στης εξωδους που κανουμε βρησκουμε καπια πουλιαα και στα χαμηλαα μεσα ρυακια αναμοικτα μεσε πουρναρι και παλιουριααα;) παντως της βωλτουλεσμας της κανουμεεε και θα της κανουμεεε,,,,σημερα ειχε σηρα ο σετερακοςς οOSKAR να μας πρωσφερη ωμορφες φερμεςςς.my man. δυο κυριες σηκωσαμε και μαληστα δεχτηκες στην φερμααα;)which of these is a component of a physical goalhow to reduce female chest size with exercise
Είσαι πολύ τυχερός αφού βρίσκεις ακόμα πουλιά..RESPECT.

τυχερός είναι που έχει ΣΕΤΤΕΡ...
Αλλιώς θα έβρισκε τα.........

χαχαχαχα χαχαχαχα

.sarcastic. .yelling..yelling..sarcastic..yel..yel.
φιλε λαμπρο το πηραγμα εχη και τα ωριατουυυυ,,;)σβησε στο αλλιωςςςς θα εβρισκε τα αρχιδιατουυυυ για να ν τα ξαναλεμεεε εδω μεσα εαν θελης οκ οκ ;)

Αφού το λες αυτό. και εσύ πιο πάνω προαναφερεις ότι η φώτο που ανέβασα είναι ίδια με την προηγούμενη. δεν παρεξηγήθηκα το πέρασα με άλλο τρόπο. που μπορούσα να παρεξηγηθώ. γιατι με προσβαλες και το προσπέρασα.

Καλη καρδιά....
αυτην την στιγμη φιλεμου μανιακιε πινω το κοκινο κρασακιμου το ντοπιο και κανω παρεα ολουσας στο hanters live που σας εχω φιλαρακιαα,, ;)δεν εχω δωση δικαιωματα πωλααα στα τωσα χρονια που ειμαι εδω μεσαα και πιστευω ειμαι οκ οκ ουτε εβαλα κοντρα με κανενανε ποτε επανω στο θεμα κυνηγιου και δεν πρωσβαλα κανεναν με τη σκυλακια κυνηγαη ;)πιστευω ενα ΜΕΤΡΟ πρεπη ναεχουμε εδω μεσα στο τι λεμε και τι κανουμεεε,,και πανω απω ολα ΣΕΒΑΖΜΩςςς ο ενας στον αλλον, ουτος η αλως το ιδιω χομπι κανουμε ολημαςς πρωσπαθουμε να περναμε ωμορφα σε αυτη την ωμορφη φυσηηηη που εχουμεεεε και που πρεπη να την πρωσεχουμεεεε,,,φιλικα η κουβεντα σακιςςςς.love.male moon names

Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε. Ποιος έβαλε κόντρα στο κυνήγι στα σκυλιά και σε οτιδήποτε.

Ποιος σε προσβάλει όταν στο θέμα κυνηγετκους σκύλους έχουμε αναφέρει όλοι οτι όλα τα σκυλιά είναι καλά και είναι θέμα γούστου τι σ'αρέσει.

Ποιος σου είπε για την φύση για σεβασμό.

Και όταν λες έχεις πόσο χρονιά εδώ μέσα μην τα λες σε εμένα σε ξέρω καλύτερα από το καθένα (Εκτός τους κοντινού σου ) ξέρω ποιος είσαι τι είσαι και πως είσαι.

Όταν θα μιλάς για εμένα θα αναφέρεις μόνο εμένα.

Και την πλάκα να την δέχεσαι όπως την κάνεις.
καλυνηχτα για παντααααα φαντασιοπληχτεεεεε .sarcastic.

Λεβεντες
Σεβασμος ο ενας στον αλλο και στις επιλογες του

Λαμπρο μαλλον ηθελε να πει οτι ξαναεβαλες την φωτο -εκ παραδρομης- φιλε ο Σακης- αυτο μου φανηκε εμενα

Σακη εχεις βαλει και ο ιδιος ξανα και ξανα φωτογραφιες φιλε- και να ειχε βαλει την ιδια ο Λαμπρος δεν ειναι κακο

Λαμπρο προσωπικα καταλαβαινω το παθος σου με τα σεττερ και δεν με πειραζει
Αλλα ενα αστειο συνεχεια και επαναλαμβανομενο προς καποιον στα ματια του ισως παυει να ειναι αστειο φιλε

Του χεις πει για το ποιντερ χιλιες φορες ετσι και ετσι

Εχει αισθηματα για το σκυλι του οπως ολοι μας φιλε ,λογικο απο καποια στιγμη και μετα να τον πειραξει

σκεψου λιγο το αναποδο;
Αν σου ελεγε εσενα καπποιος για τα σκυλια σου που ειναι φανερο οτι λατρευεις;
Και εσενα θα σε πειραζε πιστευω

στην τελικη μπορειτε να τα πειτε και με πμ παρα δημοσια οπως θελετε οσο θελετε

το μυνημα μου δεν ειναι δικηγορικο και δεν με αφορα προσωπικα ουτε μου πεφτει λογος

αλλα ειναι ωραιο θεμα η μπεκατσα και εχετε και οι δυο πολλα να προσφερετε σε αυτο- ειναι κριμα να χαλιεστε

τελος καντε και πειτε οτι νομιζετε δεν με αφορα απλα την αποψη μου σας λεω σαν συναδερφος και χωρις να θελω να στεναχωρησω κανενα

τωρα θα μου πειτε
Στα @@ τι λες εσυ
Και αυτο δεκτο!!!
Και γω βλεπω πολλα να λεγονται και να γραφονται και λεω το ιδιο

Ειστε μεγαλοι αντρες
ΦΙΛΙΚΑ!!!!

Λαμπρο καθε φορα προσπαθώ να παω απέναντι απο το σκυλο ωστε να πιεσω την μπεκατσα να φύγει προς τα πανω ωστε να εχω ευκολο στοχο , ειναι και θεαματικό, ενω ετσι η μπεκατσα δεν μπορει να φυγει περπατώντας
Εαν δεν μπορώ κατευθυνομαι προς αυτη κανωντας παντα δυο τρια μικρα βηματα και σταματημα ωστε να εχω καλη ισορροπία και με το οπλο να δειχνει μπροστα κοιτώντας πιθανες διόδους διαφυγης της , κυνηγώντας στα ιδια μερη , περιπου γνωριζω προς τα που θα διαλεξει να παει
Εαν κυνηγας στα μπασιματα οι πιο ψηλες κορφες 900 1000+ ειναι τα πρωτα μερη που θα πιασει στις βορειοανατολικες πλευρες ενω ενα μικρο ξεφωτο θα λειτουργήσει σαν ενας μικρος διαδρομος προσγείωσης γυρω απο το οποιο στα ανηλια μερη θα τις βρεις
Απο εκει και μετα κατεβαινουν και πιο χαμηλα αλλα παντα τα ψηλα μερη τα προτιμουν , σε καθε περίπτωση το νερο παιζει το κυριαρχο ρολο για αυτην, σε καθε βρυση απο την οποια ξεκιναει μια μικρη χαραδρα ειναι το πρωτο το σημειο που ψαχνω
Ανεβα ψηλα , ενα μικρο ρυακι που τελικα καταληγει σε μια μικρη λιμνη, ενα μικρο φραγμα ειναι το καλύτερο μερος για αυτην
Επειδη πολλες φορες ανεβαινω μετα τις 10 το πρωι οταν ο ηλιος εχει ανεβει αρκετα ψηλα , μερη που τα βλεπει εστω και λιγο ο ηλιος τα αποκλειω εκτος και μονο εαν η παγωνια ειναι πολυ εντονη
Με δυνατο κρυο βορια θα ψαξω πιο απανεμα σημεια ενω το ιδιο θα κανω και με δυνατο νοτια
Ελπιζω να βοηθησα , απο την δικια μου μικρη εμπειρία...
Ευχαριστώ για την απάντηση συνέχισε να ανεβάζεις βίντεο σε παρακολουθώ στο YouTube έχω κ εγώ την ίδια κάμερα με εσένα....Πολύ καλές οι συμβουλές σου εδώ που μένω το ψηλότερο σημείο είναι στα 600 μέτρα όλο δέντρο ποτέ δεν πιάνουν εκεί από την μέση κ κάτω 300 μέτρα περίπου έχει πουρναρι εκεί πιάνουν από την αρχή του Νοέμβριου γι αυτό μου έρχεται περίεργο πως πιάνουν από την αρχή με τόσες ζεστές στο πουρναρι κ δεν πιάνουν στο δέντρο.....

Status
Not open for further replies.
Back