Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Στέλιο να σε πω κάτι. Γεια σας είναι έτσι όπως τα λες. για εμάς που έχουμε σκύλους φερμας τα βίντεο είναι χαραγμένα στο μυαλό μας και τα βλέπουμε μόνο εμείς. θα σου πω ένα περιστατικό για να καταλάβεις.
Στο βίντεο o brio φερμαρει και πετάγονται 3 μπεκατσες ταυτόχρονα περνώ τις 2.

φέτος ειλικρινά πετάχτηκαν 3 μαζί και τις κατάφερα.... είναι κάτι που θα μείνει στην δικιά μου μνήμη. θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας αλλά με τις φετινές συνθήκες δεν είχα όρεξη να τραβάω βιντεάκια. Εκτός από μερικά στην αρχή προτού απαγόρευσης.
Πολύ ωραία φάση! Κάθονταν στο προσηλιο οι κυρίες και χουζουρευαν κ τους εβρασες το στάρι! Μπράβο! Αλλά σε αδικεί η κάμερα δεν έχει τόση ευκρίνεια? Δεν τα ξέρω κ εγώ αυτά τα διαολια καθόλου!

Έτσι είναι Γιάννη. είχε παγωνιά -5. σαν κοπάδι πετάχτηκαν... χαχαχαχα
Μου άρεσε πολυ Λαμπρο που σε αυτήν την φάση φάνηκε πόσο έμπειρος είσαι στο κυνήγι της έπιασες την κατηφόρα ούτως ώστε να σου βγουν τα η το πουλί επάνω σου αυτο λέγεται εμπειρία και διαβασμα του τόπου . Μπράβο φίλε και να ξέρεις ότι δεν σου κάθονται συχνά τέτοιες φάσεις αλλά θα τις θυμάσαι για πάντα.

Μου άρεσε πολυ Λαμπρο που σε αυτήν την φάση φάνηκε πόσο έμπειρος είσαι στο κυνήγι της έπιασες την κατηφόρα ούτως ώστε να σου βγουν τα η το πουλί επάνω σου αυτο λέγεται εμπειρία και διαβασμα του τόπου . Μπράβο φίλε και να ξέρεις ότι δεν σου κάθονται συχνά τέτοιες φάσεις αλλά θα τις θυμάσαι για πάντα.
Τυχερός ειναι φιλε ο Λάμπρος, τρεις μπεκατσες και σχεδον και οι τρεις περασαν απο πανω του ενω θα μπορουσαν να σκορπισουν χαχαχα,
πλακα κανω ειναι ΤΥΧΕΡΌΣ γιατι ζει στο παράδεισο , στο βασιλειο της μπεκατσας

Τυχερός ειναι φιλε ο Λάμπρος, τρεις μπεκατσες και σχεδον και οι τρεις περασαν απο πανω του ενω θα μπορουσαν να σκορπισουν χαχαχα,
πλακα κανω ειναι ΤΥΧΕΡΌΣ γιατι ζει στο παράδεισο , στο βασιλειο της μπεκατσας
Φίλε γι'αυτό λέγεται ΜΑΝΙΑΚΟΣ.!!.terror.

Καλησπέρα σε όλους..!!
Είχα καιρό να εμφανιστώ και επανήλθα με το Επεισόδιο 6.."Η επιστροφή της Βασίλισσας"
Καλή θέαση..!!
ΥΓ: Όποιος επιθυμεί (και δεν το εχει κάνει ήδη) ας κάνει εγγραφή στο κανάλι μου...είναι δωρεάν και θα γίνεται άμεση ενημέρωση σε κάθε νέο βίντεο..

Γενικά θα μιλήσω σταυρό.
σε μια επιτυχημένη βολή παίζει ρόλο το πως θα προσεγγίσεις το σκύλο στην φερμα. εκεί παίζει το μεγαλύτερο ποσοστό μιας επιτυχημένης τουφεκιας.

τίποτα δεν είναι στην τύχη....
σε ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια φίλε μού.

ΥΓ. τύχη είναι να βρει Μπεκατσα ο Σάκης με το ποιντερ..... χαχαχαχα Χαχαχαχα χαχαχαχα.
Έτσι είναι η εμπειρία έρχεται με της συναντήσεις και με τα χρόνια και χρειάζονται και τα δύο, στην μπεκάτσα το πιο σημαντικό για εμένα είναι η θέση που θα πάρει ο κυνηγός και αυτό έρχεται με την εμπειρία αλλά και το ένστικτο κάτι το οποίο κάποιοι το έχουν παραπάνω από άλλους.

Έτσι είναι η εμπειρία έρχεται με της συναντήσεις και με τα χρόνια και χρειάζονται και τα δύο, στην μπεκάτσα το πιο σημαντικό για εμένα είναι η θέση που θα πάρει ο κυνηγός και αυτό έρχεται με την εμπειρία αλλά και το ένστικτο κάτι το οποίο κάποιοι το έχουν παραπάνω από άλλους.
Δύο καλά τουφεκιά, με πολύ καλούς σκύλους, με ίδιες εμπειρίες με τα πάντα ίδια, δεν θα καρπωθουν τα ίδια πουλιά, αυτός που το ένστικτο το εχει παραπάνω θα κερδίσει, η θέση που θα πάρουμε είναι καθοριστική και ακόμα και το 1 μέτρο δεξιά αριστερά μπρος πίσω είναι αυτό που κάνει την διαφορά.

Εκει ειναι και η μαγεια στο κυνηγι της μπεκατσας Λευτέρη, με τα χρονια αποκτάς πολυτιμη εμπειρία που σε βοηθαει να εισαι ψυχραιμος , να προσεγγίζεις χωρίς να βιάζεσαι και λαχανιαζεις να παίρνεις την καλύτερη θεση και πολλα αλλα , ομως εκει που νομίζεις οτι τα εχεις δει ολα ενα παμπονηρο πουλι σε κανει να το χασεις γιατι απλα καταφερε να σε αιφνιδιασει, καθε φαση ξεχωριστή...

Εκει ειναι και η μαγεια στο κυνηγι της μπεκατσας Λευτέρη, με τα χρονια αποκτάς πολυτιμη εμπειρία που σε βοηθαει να εισαι ψυχραιμος , να προσεγγίζεις χωρίς να βιάζεσαι και λαχανιαζεις να παίρνεις την καλύτερη θεση και πολλα αλλα , ομως εκει που νομίζεις οτι τα εχεις δει ολα ενα παμπονηρο πουλι σε κανει να το χασεις γιατι απλα καταφερε να σε αιφνιδιασει, καθε φαση ξεχωριστή...
Πάντα θα υπάρχει η βελούδοματα που θα σε κάνει να αναρωτηθείς τι έκανες λάθος, ευτυχώς το πάντα θα ισχύει πάντα και ευτυχώς υπαρχουν πολλά πουλιά που έχουν την ικανότητα αυτή. Όσο εμείς θα εξελισομαστε στον τρόπο που της κυνηγάμε άλλο τόσο και αυτές θα βγάζουν νέες άμυνες.

σε ευχαριστώ Γιάννη. Αλλά να σου πω και κάτι ακόμα που φαίνεται η εμπειρία. να παρακολουθήσεις τις τουφεκιές. υπάρχει ηρεμία συγκέντρωση 1 2 3. Ένω αν τα χάσεις θα φύγουν 3 τουφεκιές σε μια Μπεκατσα.

Πιο μικρός το παθαινα συχνά.... χαχαχαχα Χαχαχαχα
Ναι το πρόσεξα η τουφεκιές σου ήταν ήρεμες και σίγουρες. Σωστός

Δύο καλά τουφεκιά, με πολύ καλούς σκύλους, με ίδιες εμπειρίες με τα πάντα ίδια, δεν θα καρπωθουν τα ίδια πουλιά, αυτός που το ένστικτο το εχει παραπάνω θα κερδίσει, η θέση που θα πάρουμε είναι καθοριστική και ακόμα και το 1 μέτρο δεξιά αριστερά μπρος πίσω είναι αυτό που κάνει την διαφορά.
Και να ξέρεις ότι το να κυνηγάς μόνος σου είναι πολύ δύσκολο πρέπει να διαβάσεις το μέρος παρά πολύ καλά για να την καρπωθεις.

Και να ξέρεις ότι το να κυνηγάς μόνος σου είναι πολύ δύσκολο πρέπει να διαβάσεις το μέρος παρά πολύ καλά για να την καρπωθεις.
Έχεις απόλυτο δίκιο, θεωρώ ότι μόνος οι πιθανότητες να καρπωθεις την μπεκάτσα σε σχέση με το να την κυνηγούν 2 είναι 70-80% κάτω. Το νούμερο που γράφω δεν το θεωρώ καθόλου υπερβολή.

Έχεις απόλυτο δίκιο, θεωρώ ότι μόνος οι πιθανότητες να καρπωθεις την μπεκάτσα σε σχέση με το να την κυνηγούν 2 είναι 70-80% κάτω. Το νούμερο που γράφω δεν το θεωρώ καθόλου υπερβολή.
Ορθά μιλάτε, κυνηγω μόνος και 1 στίς 3-4 θα πάρω και παρολο που προσπαθώ να είμαι αθόρυβος εκεί αυτή να με παίρνει χαμπάρι.... :)

Για ακόμη μια φορά μπράβο σου καταπληκτικό βίντεο πανέμορφα τοπία και τα σεττερ .love..RESPECT..RESPECT..RESPECT.σου άξια τέλεια σαν εσένα . Όμως το καλύτερο και πιο δυνατο μπράβο για τα λόγια στο τέλος..love.
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια φίλε μου!!

Να είσαι καλά κι εσύ να συνεχίσεις αυτό που κάνεις.

Σε καλωσορίζω κι εγώ από εδώ έστω και αργά.

Με τα βίντεο σου πας το θέμα που λέγεται μπεκατσα σε άλλο επίπεδο.

Εύγε!!!
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
Η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται πολύ προσπάθεια..αλλά από ότι φαίνεται αξίζει τον κόπο...!!

Όχι καλέ μου φίλε. σε έχει δει εσένα και τον σκύλο από χιλιόμετρα.το μεγάλο ατού της Μπεκατσας είναι τα μεγαλα μάτια τής. και στο σημείο που βρίσκονται. βλέπουν τα πάντα εκτός από την πλάτη τής. και για αυτό θα βάλει ένα κορμό,μια ρίζα μια πέτρα ένα εμπόδιο στην πλάτη τής.για να καλύψει το μειονέκτημα της και να το κάνει πλεονέκτημα.

Και αν δεν έχει καποιο εμπόδιο να βάλει για κάλυψη θα χρησιμοποιήσει το καμουφλάζ με το χρώμα τον φτερών της. θα μείνει ακίνητη χωρίς να κουνάει ουτε τα μάτια τής. γι'αυτό δεν την διακρίνεις ούτε στο καθαρό.
Για αυτό την θαυμάζουμε και παντα θυμόμαστε αυτές που μας φευγουν.........
Και να σε ρωτησω κατι που τώρα θυμήθηκα....... "Εκείνη την βρήκες"; .cofee.

Ο σοφός μας λαός λέει το εξής: ένας μοναχός του και στο φάει κακός. Και επειδή το ζω στο πετσί μου Γιατί κυνηγάω μόνος μου πάντα βρίσκει τον τρόπο να φύγει από την άλλη μεριά .

Status
Not open for further replies.
Back