Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να τον χαίρεσαι φίλε, ωραίος!
Μεγάλωσε.....
Να σαι καλά αριστο! Κλείνει τα 2 τον άλλο μήνα και δείχνει πολύ ωραία χαρακτηριστικά.... Μπορεί φέρμα να μην έχει άλλα ειλικρινά δεν μου έλειψε καθόλου... Στη ερευνα του είναι άψογος και σβέλτο.... Ακόμη και σε δρυοδασος ανοιχτό που κυνηγησα ήταν απόλαυση!

Να σαι καλά αριστο! Κλείνει τα 2 τον άλλο μήνα και δείχνει πολύ ωραία χαρακτηριστικά.... Μπορεί φέρμα να μην έχει άλλα ειλικρινά δεν μου έλειψε καθόλου... Στη ερευνα του είναι άψογος και σβέλτο.... Ακόμη και σε δρυοδασος ανοιχτό που κυνηγησα ήταν απόλαυση!
Τις πελεκισες φέτος τις μπεκάτσες Κώστα ...
Να τον χαίρεσαι τον κουκλο

Μπράβο φίλε μου, χαίρομαι, θα τις πηγαινει τρένο....... .big smile.
Α.... πιστευω τον Ivan να μην τον παραμελεις για τον νέοπα........ .hair.

Σταύρο πήγε πολύ καλά όντως ο μικρός... Μπορώ να πω απολαμβάνω το κυνήγι παραπάνω με αυτόν πλέον από ότι με το Σέτερ... Μάλλον είχε έρθει η ώρα για κάτι νέο!
Άριστο τον Ιβάν φυσικά και δεν τον παραμελώ αλλά είδε και αυτός ο καημένος από πρώτο χέρι ότι το παλαβό έχει μέλλον χαχαχα

Βρήκα ένα φίλο μου σήμερα στο καφετζιδικο και μου λέει να σού πω κατι αλλά μην με κοροιδεψεις. Τι έγινε του λεω. Και μου είπε ότι το πρωι που είχε πάει για τρέξιμο και πέρασε από κάτι ποτιστικά χωράφια σήκωσε μπεκατσα!!!! Προφανώς πρόκειται για κάποιο τραυματισμένο πουλι. Πέταξε 10-15 μέτρα κουτσά στραβά και κάθισε μέσα σε μια μικρή συστάδα από κυπαρίσσια!!!!

Βρήκα ένα φίλο μου σήμερα στο καφετζιδικο και μου λέει να σού πω κατι αλλά μην με κοροιδεψεις. Τι έγινε του λεω. Και μου είπε ότι το πρωι που είχε πάει για τρέξιμο και πέρασε από κάτι ποτιστικά χωράφια σήκωσε μπεκατσα!!!! Προφανώς πρόκειται για κάποιο τραυματισμένο πουλι. Πέταξε 10-15 μέτρα κουτσά στραβά και κάθισε μέσα σε μια μικρή συστάδα από κυπαρίσσια!!!!
Ναι μωρέ, συμβαίνουν αυτά. Πουλιά που έχουν φάει ένα δύο σκάγια και δεν νοιώθουν ικανά να ταξιδέψουν ξεμένουν στην χώρα μας. Έχω πάρει αρχές Δεκέμβρη τρυγόνι, όλοι είχαμε μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Ξέρεις τι λένε.... όποιος έχει δύο αγόρια είναι μάστορας, όποιος έχει δύο κορίτσια είναι καλλιτέχνης.... όποιος έχει ένα κι ένα είναι τσαπατσουλης..... χαχαχα. Και για να σας προλάβω έχω μία κόρη και ένα γιο....

Υπέρηχο στο γιατρό σήμερα.

Πάλι στην Φέρμα τρέχει ο μπαμπάς μου με τον αδελφό μου.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ

View attachment 31777
Με το καλό Λάμπρο
Σου ξέφυγε ο δεύτερος δεν θα γίνει φερματζης με ραβδωτό τον βλέπω

Status
Not open for further replies.
Back