Μπεκάτσα-Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ετσι κυνηγανε μπεκατσες στη ρωσια...
Ρε φίλε κρίμα είναι! Καμία σχέση με την δυσκολία που αντιμετωπίζουμε εμείς στο κυνήγι της! Χάνει την μαγεία της! Πιο εύκολο κ από χοντρό ορτύκι! Εγώ πάντως δεν θέλω να τις κυνηγήσω έτσι!

Ρε φίλε κρίμα είναι! Καμία σχέση με την δυσκολία που αντιμετωπίζουμε εμείς στο κυνήγι της! Χάνει την μαγεία της! Πιο εύκολο κ από χοντρό ορτύκι! Εγώ πάντως δεν θέλω να τις κυνηγήσω έτσι!
Έτσι ειναι , βέβαια εχει εξαιρετικά πλανα , ο συνδυασμός shotkam και απλης καμερας ειναι φανταστικος

Έτσι ειναι , βέβαια εχει εξαιρετικά πλανα , ο συνδυασμός shotkam και απλης καμερας ειναι φανταστικος
Ναι Σταύρο κ πολύ ωραία μέρη! Κ το σκυλάκι πολύ καλό κ ο τύπος φονιάς! Απλά όταν είναι αυτά τα πουλιά έτσι δεν μπορώ να χαρώ κυνήγι εγώ! Αυτές είναι εκεί για να βρούν το ταίρι τους κ να αναπαραχθούν! Το αίσθημα της επιβίωσης είναι θαμμένο μπροστά στης αναπαραγωγής! Δες κ εμάς τους άντρες τι μαλακίες κάνουμε για τις γυναίκες!(κάνω κ λίγο χιούμορ)

Ετσι κυνηγανε μπεκατσες στη ρωσια...
Ωραιο κυνηγι και ωραια μερη....οχι σαν τα δικα μας ( κερκυρα) που πρεπει να εισαι οριβατης για να την κυνηγισης τουλαχηστον στα μερη μου ασε που κοντεβεις να τσακηστης απο τα βραχια

Ωραίες φάσεις.... αλλά η αλήθεια είναι ότι τα μέρη είναι πολύ ευκολα....όλα ίσια.... ούτε κλίσεις ούτε πυκνά.... εύκολα προσεγγίζει το σκυλί και σχεδόν όλες οι τουφεκιές είναι στο καθαρό....λες και κυνηγάει ορτύκια

Ότι είναι μαλακας.... ΧΑ ΧΑ ΧΑ
Χαχαχα όχι ρε Λαμπρο
Ρώτησα ένα Ρώσο που έχουμε στη δουλειά και μου είπε ότι λέει " κάτω κάτω έπεσε ,μπράβο καλά στο σκύλο " και του λέει να έρθει κοντά του
Καλός κυνηγός είναι με καλό σκυλί ,αλλά άμα κυνηγάς μπεκάτσες σαν ορτύκια ...

Χαριτολογώντας το εννοούσα Σταύρο...

Καμία ουσία καμία ευχαρίστηση...
Ναι το κατάλαβα πλάκα κάνω
Άμα δεν σου βγάλει την γλώσσα μια περπατημενη μπεκάτσα , σε έντονο πρανές με τους παλμούς στο 200 και το σκυλί να ζωγραφίζει , τι ευχαρίστηση να έχει ρε φίλε...

Ναι το κατάλαβα πλάκα κάνω
Άμα δεν σου βγάλει την γλώσσα μια περπατημενη μπεκάτσα , σε έντονο πρανές με τους παλμούς στο 200 και το σκυλί να ζωγραφίζει , τι ευχαρίστηση να έχει ρε φίλε...
Μπορει αυτα να ειναι τα μερη τους ρε παιδια
Τι να κανουν αμα ειναι ετσι να πηγαινουν σε αλλο νομο για να ειναι αλλιωτικα;
Εαν κυνηγιυν σωστα -δεν ειδα το βιντεο περαν μερικων δευτερολεπτων στην φαση που συζητηθηκε η φραση στα ρωσικα- τοτε οπου εχουν μερη κυνηγανε
Δεν ξερω μαλιστα εαν εκει εχουν ελευθερο κυνηγι
Ειναι οπως στην Αγγλια που κυνηγανε τις φασσες σε ανοικτα χωραφια με ομοιωματα
Δεν ειναι το ιδιο με τα βουνα
Αλλα και παλι αφου εκει ειναι ολα φαρμες

Μπορει αυτα να ειναι τα μερη τους ρε παιδια
Τι να κανουν αμα ειναι ετσι να πηγαινουν σε αλλο νομο για να ειναι αλλιωτικα;
Εαν κυνηγιυν σωστα -δεν ειδα το βιντεο περαν μερικων δευτερολεπτων στην φαση που συζητηθηκε η φραση στα ρωσικα- τοτε οπου εχουν μερη κυνηγανε
Δεν ξερω μαλιστα εαν εκει εχουν ελευθερο κυνηγι
Ειναι οπως στην Αγγλια που κυνηγανε τις φασσες σε ανοικτα χωραφια με ομοιωματα
Δεν ειναι το ιδιο με τα βουνα
Αλλα και παλι αφου εκει ειναι ολα φαρμες
Εντάξει έτσι είναι Χρυσανθε τα περισσότερα μέρη τους έτσι είναι σχεδόν επίπεδα
Εγώ αποδέχομαι το κυνήγι της μπεκατσας σε όλα τα μέρη με πυκνή αραιή βλάστηση εύκολα η δύσκολα , απλά λέω που είναι πιο όμορφα, βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα
Ωστόσο δεν μου αρέσει που κυνηγάνε μπεκάτσες "νόμιμα " στο σούρουπο και ακόμα στα επιστροφια της μπεκατσας την άνοιξη , που είναι έγκλημα και ασέβεια προς αυτό το όμορφο πουλι

View attachment 27670

ΥΠΟΜΟΝΗ.....!
Ολα Ομορφα
Σκυλί Οπλο-Πουλιά

Το όπλο αυτό είναι από τα καλύτερα της Breda και από τις καλύτερες μηχανικά και Βλητικά Καραμπίνες που έχουν φτιαχτεί στην Ιστορία του Αυτογεμούς, respect.

Status
Not open for further replies.
Back